题目内容

【题目】首字母填空

Have you ever complained why life is so tiring?

Does the sky sometimes seem dark to you? Are your studies sometimes not successful? Well, friend, c1up and smile all the time. If you see the world with your warm heart, you'll find that the whole world smiles to you. While in school, sometimes you are tired of your lessons, but have you ever noticed the h2 smile on your teacher's face when you did a good job?

One day it is fine. Just before you want to go out, it s3 starts to rain. Maybe you would feel very sad and start complaining about the w4. But dear friend, why don't you sit down and listen to the sound that the n5 offers you? And with the timely rain, crops in the fields will g6 better and better and farmers will have a good harvest.

Although everyone wants to succeed in what he tries to do, sometimes failures can't be a 7. I think failure is not terrible, and the terrible thing is that we are a8 of it and give up face failure, we must be confident in hopes. When we ourselves draw a useful lesson from it and try our best to finish w 9 we have decided to do. As a popular saying goes, "Failure is the mother of success. "

Attitude(态度) decides e 10 . Let's smile to whatever we meet and the whole world will smile to us.

【答案】

1cheer

2happy

3suddenly

4weather

5nature

6grow

7avoided

8afraid

9what

10everything

【解析】

你曾抱怨过生活为什么如此无聊吗这篇文章作者就介绍了一些让自己不再觉得生活很无聊的方法策略

1句意好吧,朋友,让自己高兴起来并且一直微笑吧!短语cheer up意为“高兴起来,振奋起来”,这里是祈使句,动词原形开头,故填cheer

2句意当在学校的时候,有时你会厌倦自己的课程,但是当你做得好的时候,你有没有注意到老师脸上开心的笑容?这里是缺少形容词来修饰名词smile“笑容”,故填形容词“开心的” happy

3句意就在你想要出去之前,突然开始下起雨来。这里是用副词“突然地”表示突然就开始下雨,故填副词suddenly

4句意可能你会感到很悲伤,开始抱怨这个天气。这里是说下雨了可能会抱怨这个雨天,也就是抱怨天气,故填名词“天气”weather

5句意但是,亲爱的朋友,为什么不坐下来聆听一下自然带给你的声音呢?这个雨声是自然带给人们的,故填名词“自然”nature

6句意有了这场及时雨,田里的庄稼会长得越来越好,农民会有一个好收成。空格前的will是情态动词,其后要加动词原形,这里是说庄稼会越长越好,故填动词“生长”grow

7句意虽然每个人都想在自己尽力去做的事情中成功,但是有时失败是不能被避免的。失败只能是“被避免”,所以需要使用被动语态be done,故这里填动词“避免”avoid的过去分词avoided

8句意我想失败不可怕,可怕的是我们害怕失败并放弃面对失败,我们必须有信心,有希望。短语be afraid of…意为“对害怕”,故填形容词“害怕的”afraid。

9句意我们自己可以从中汲取有用的教训,并尽我们最大的努力去完成那些我们已经决定去做的事情。这里是finish“完成”的宾语从句部分,缺少的是连接词,连接词做do的宾语,意思是“做的东西”,使用what,故填what

10句意态度决定一切。这里是归纳部分,表明作者的观点,故填不定代词 everything

练习册系列答案
相关题目

【题目】书面表达

李克强总理将全民阅读写入了《政府工作报告》,倡导全民热爱阅读。2015423日是江苏省首个全民阅读日。目前,学校也开展了各种阅读活动。

请根据以下要点,谈谈同学们在阅读方面存在的问题以及你对阅读的理解和看法,并给同学们提出一些建议。

阅读现状

1. 一些同学作业多没空阅读,认为阅读没用,是浪费时间;

2.一些同学沉迷于网络游戏或者看一些无聊的电子书;

你的看法

1. 获得新知识,开阔眼界;

2. 使人心情愉快而放松;

你的建议

1. 多花时间读好书,努力让阅读成为一种好习惯;

2. 和父母、同学一起阅读并分享读书的感受;……(至少一点)

注意:

1. 文中不得出现你的真实姓名和学校名称;

2. 语言通顺,意思连贯,条理清楚,适当发挥,书写规范;

3. 词数90左右,开头已经给出,不计人总词数。

Enjoy reading, enjoy life

Premier Li Keqiang has put the National Reading in his government work report. It is really meaningful for us to read books in our daily life.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】请认真阅读下面短文,并根据短文内容回答问题。

It’s lunchtime.You’re hungry and want to get your favorite meal in the restaurant,but there is a queue of people nearly reaching the door. Don’t worry-in cyber world (网络世界),you can get your meal just by a few clicks.

“Shopping has never been so easy. With just a single click on your mouse, anything that you order online can be taken to your door in no time,” said Bian Jing, who is twenty years old.She took part in an online survival (生存) competition held in Beijing. Each competitor had to go online and buy enough food and drink to last them for 100 hours using the little money given. “I don’t want to spend too much time shopping, so I do it online rather than in an ordinary (普通的) store,” said a girl from a middle school. “It’s easy to find the things you want online as they have catalogues. Shoppers who go online can also find lower prices and wider choices of things they want to buy.

But many teachers and parents are worried that online shopping is becoming too popular.

“It’s not a good way for middle school students to spend their money,” said a teacher. “I don’t like them to shop online.” As all the students’ money is from their parents, it’s said that they aren’t ready to pay for what they have bought online.” There’s also the danger that they’ll lose the money at online stores that just want to cheat (欺骗) shoppers,” one of the teachers said.

Most parents, though, don’t want to pay the bills when their children spend too much on the Internet.” I hate having to pay unexpected bills,” said one father. “But my son always surprises me with them”

1What would be the suitable title for this passage?

___________________________________________________________________________

2What was the online survival competition about?

___________________________________________________________________________

3What are the advantages of shopping online? (Choose two of them)

___________________________________________________________________________

4Why are most parents worried about shopping online?

___________________________________________________________________________

5Would you like to do some shopping online? Why or why not? (请自拟一句话作答)

___________________________________________________________________________

【题目】请阅读下面这篇文章,根据所提供的信息,完成信息卡。

In classes, your teachers will talk about topics that you are studying.The information they provide will be important for you to know when you take tests.So you must be able to take good written notes from what your teachers say.

Here are the three stages (阶段) of taking notes and what you should do during each stage.

1Before Class

Review your notes you have taken before you come to class.This will be good for remembering what was covered.Get you ready to understand new information your teacher will provide.

2During Class

Keep your attention on what your teacher is saying and ‘the signal words’ that tell you what your teacher is going to say and it is important to write in your notes.Examples of signal words are ‘The most important point...’ and ‘Remember that...’ Be sure to include in your notes information that your teacher repeats or writes on the blackboard.Write quickly so that you can include all the important information in your notes.Do this by writing abbreviations such as med for medicine, using symbols such as % for percent, and writing short sentences.

3After Class

Rewrite your notes to make them more complete and accurate (准确的) by changing abbreviations into whole words, symbols into words, and shortened sentences into longer sentences.Use them to answer your questions.If necessary, ask your teacher for help.

Information Card

Taking notes

Reason(s)

The information that is provided by the teachers about studying topics is useful for your tests, so it is necessary for you to learn to take good notes.

Stages

Before Class

●Review the notes you have taken to 1 what was overed.

2 to understand new information.

During Class

3 to your teacher carefully.

●Be sure to 4 the important points.

●Write them down 5.

After Class

●Make your notes more complete and accurate to answer your questions.

●Ask for your teacher's help.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网