题目内容

His brother gets up very so he doesn’t have breakfast and go to school .

A. early;quickly B. late;quickly

C. quickly;early D. quickly;late

B 【解析】句意:他哥哥起得很晚,所以他不吃早饭,很快就去上学。early早;late晚的; quickly快的。由句子he doesn’t have breakfast可知,他哥哥起的晚。再由句意可知B正确。
练习册系列答案
相关题目

My summer hols wr CWOT.B4, we used 2 go 2 NY 2C my bro, his GF&thr 3:?@ kids FTF.ILNY, its gr8.

Can you understand this sentence? If you can’t, don’t feel too bad:neither can the middle school teacher in England who received this as homework.This is Netspeak:the language of computerized communication found on Internet.To newcomers, it can look like a completely foreign language.So, what is the “translation” of the sentence above? My summer holidays were a complete waste of time.Before, we used to go to New York to see my brother, his girlfriend, and their three screaming kids face to face.I love New York;it’s great.

Schoolteachers and parents say this new form of writing is harming the English language.Increasing spelling and grammatical mistakes can be seen in students’ writing.They fear the language could become corrupted(面目全非的).

Everyone should just relax, say linguists(语言学家).They believe Netspeak is in fact more of a good thing.David Crystal, from the University of Wales, argues that Netspeak and Internet create a new language use and the almost lost art of diary writing has been picked up again.However, Netspeakers do agree that it is important to teach young people how to speak and write Standard English.Learning to write proper English is a must for their future.

Perhaps we should give teenagers a little more trust anyway.Erin, age 12, says,“I wouldn’t use text language in my homework.Texting is just for fun.”

1.Could the middle school teacher in England understand the first sentence when she received it as homework?

A. Yes, she could. B. No, she couldn’t. C. We don’t know.

2.What is Netspeak according to this passage?

A. It can look like a completely official language.

B. The language of computerized communication found on Internet.

C. Schoolteachers and parents like it very much.

3.What is the main purpose(目的) of the first paragraph?

A. To give an example of a foreign language.

B. To express worries about using Netspeak.

C. To lead in the topic of Netspeak.

4.Which of the following is true according to the passage?

A. David Crystal thinks Netspeak helps with the art of diary writing.

B. Netspeakers think there is no need to teach young people to write proper English.

C. We must stop teenagers from using text language.

5.What can be the best title for the passage?

A. Netspeak:A Widely?Used Language on Internet

B. Does Netspeak Harm to the English Language

C. Is Netspeak Helpful in the English Language

1.B 2.B 3.C 4.A 5.B 【解析】本文主要讨论一种新的语言表达方式—--网络语言的利和 弊。不同的人有不同的看法,这种方式受到学生们的欢迎,但是遭到专家的质疑。 1.题意:当英国的中学老师收到家庭作业时,她能理解第一句话吗?A. Yes, she could.是的,他能;B. No, she couldn’t.不,他不能;C. We don’t k...

Elephants have very strong legs.Their legs are like trees.They usually walk slowly because they are so big,but they walk very quietly.

Wild elephants living in the jungle(丛林) usually stay together in big families.Usually one old elephant leads them.The others follow their leader.They usually move about at night,looking for food.In the hot daytime,they go to sleep in the cool shade of the trees.Elephants are kind animals.When one of them is hurt and cannot pull itself to its feet,the other elephants lift it up and help it to walk.

Some people say that elephants never forget.They remember people who are kind or bad to them.

1.Elephants usually walk slowly because .

A. they are very big

B. they are quiet

C. they are very strong

D. they want to eat leaves along the way

2.Wild elephants living usually stay together in big families.

A. in the zoo

B. in the suburbs

C. in the jungle

D. in the cities

3.When an elephant is hurt and cannot keep itself to its feet,the others .

A. lift it up and help it to walk

B. run away as soon as possible

C. kill it immediately

D. carry it to a safe place

4.If you hurt an elephant,what may happen when you meet it again five years later?

A. It may not remember you and walk away.

B. It may kick you or do something to hurt you.

C. It may eat the food you give it.

D. It may let you take photos with it.

5.When elephants stay together, .

A. not all the elephants follow their leader

B. the youngest elephant leads them

C. there is a leader

D. there is no leader

1.A 2.C 3.A 4.B 5.C 【解析】试题分析:这篇说明文介绍了野生大象的外形特点和生活习性。 1.题意:大象通常走得很慢,因为 。考查细节理解题。根据They usually walk slowly because they are so big,,可知选A。 2.题意:野生大象通常生活在大家庭中。考查细节理解题。A. in the zoo在动...

Monkeys are clever, but they are very greedy(贪婪的) as well. They have suffered(吃亏)a lot because of this. But they never change this way.

In India, people use monkeys’ greed to catch them. Do you know how they can catch monkeys? Here are some instructions.

*Make a hole(洞)in a big pumpkin. The hole must be just right-not too big or too small.

*Put some jujubes(枣)in the hole.

*Leave the pumpkin under the tree. Make sure there are some monkeys in the tree.

*Hide yourself and watch the monkeys.

When you leave, the monkeys come down to the pumpkin. When they find a hole in the pumpkin, they don’t know what’s in it and one of them puts its hand into the hole to find out what is inside. When it touches the jujubes, it will hold some of them in its hand. So it isn’t able to take its fist(拳)out of the hole. You can’t come close at this time. Will the monkey drop off the pumpkin? Don’t worry. It seems it likes the pumpkin better than its life. It will run with the pumpkin, holding its fist more tightly. Finally, people can catch it easily.

How do 1. catch Monkeys

Instructions

Make a hole(洞)in a big pumpkin. The hole must be just 2.

3. some jujubes(枣)in the hole.

4. the pumpkin under the tree.

Hide yourself and 5. the monkeys.

The monkeys come down to the pumpkin and puts its hand into the hole

6.it holds the jujubes in its hand, it 7. take its fist out.

It will 8. the pumpkin to run away. So it is 9. for people to catch them.

Conclusion

We can’t be a greedy monkey. It 10. a pumpkin better than its life

1.Indians 2.right 3.Put 4.Leave 5.watch 6.Because 7.can’t 8.take 9.easy 10.likes 【解析】本文叙述了可爱、淘气的猴子由于贪婪的习性不改,印度的人们便利用其不改的习性来捉猴子。 1.根据In India, people use monkeys’ greed...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网