题目内容

【题目】阅读下列短文内容, 选出最佳答案。
Hello! I'm Lucy King. This is my friend. His first name is Mark. His last name is Hand. He is English. His school ID card number is 19922.My school ID card number is 12299. That's interesting(有趣的). He is in a black and red jacket. His backpack is blue, and his watch is yellow. A baseball is in his hand(手).His telephone number is 235-3577.
(1)Lucy is Mark's________ .
A.brother
B.cousin
C.friend
D.sister
(2)The boy is .
A.Lucy king
B.Mark Hand
C.Tom Black
D.Hand Tom
(3)Lucy's school ID card number is .
A.12299
B.19922
C.19292
D.235-3577
(4)Mark has a .
A.green watch
B.black and red jacke
C.yellow jacket
D.black backpack
(5)Mark's backpack is .
A.yellow
B.black
C.blue
D.green

【答案】
(1)C
(2)B
(3)A
(4)B
(5)C
【解析】 这篇短文Lucy 介绍了她自己和她的朋友Mark。她分别介绍了他们的名字,学生证号码,衣服的颜色,电话号码等。
(1)细节理解题。根据短文中句子I'm Lucy King. This is my friend. His first name is Mark.Lucy是Mark的朋友。所以答案是C。
(2)细节理解题。根据短文中句子 His first name is Mark. His last name is Hand.可知Mark的姓氏是Hand,结合常识,所以答案是B。
(3)细节理解题。根据短文中的句子I'm Lucy King..My school ID card number is 12299. 可知Lucy的学生证号是12299。所以答案是A。
(4) 细节理解题。根据短文中句子He is in a black and red jacket. 可知Mark有一件黑色加红色的夹克。所以答案是B。
(5)细节理解题。根据短文中句子 His backpack is blue, and his watch is yellow. 可知Mark的背包是蓝色的。所以答案是C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】从题中所绷带的A、B、C、D四个选项中选出能填入空白处的正确选项,并将所选答案填入前括号内。
The Most Beautiful Filial Piety Youth(最美孝心少年)was held on CCTV-11 November 8, 2013. I was deeply moved(感动) by the children's stories. I couldn't help crying during the party. 2 they were very young, they did many great things that people can't believe.
There is a story about a girl named Huang Feng. She had a happy family at first, 3 her father fell off the building when he was working. His spine(脊骨) was 4 and he could not move anymore so he had to lie on the 5 every day. Her mother left the poor family at last. To see the doctor, Huang Feng pushed the plate(平板车)to Shanghai with only 27 yuan. But the doctors had no 6 to help her and her father. Huang Feng was really 7 and they had to return home. From this year the only 6-year-old lovely girl began to 8 her father. To be honest, she felt very tired, but she did not 9. she insisted on(坚持) taking care of her father for 10 years. Every day, she turned over for her father and cooked meals at noon early. At the same time. Huang Feng must study every day. So, after washing clothes and cooking meals, she went to school quickly.
From the children's stories, we know they are our heroes(英雄) and we should learn from them. We should help our parents do more 10 such as cleaning the room, sweeping the floor and so on. We can not make our parents angry. Do you think so?
(1)A.in B.on C.at D.about
(2)A.Although B.So C.Until D.But
(3)A.Suddenly B.Luckily C.Unluckily D.Surprise
(4)A.well B.nice C.burnt D.hurt
(5)A.chair B.bed C.floor D.food
(6)A.money B.chances C.ways D.advice
(7)A.happy B.surprised C.excited D.sad
(8)A.look up B.look after C.look for D.look at
(9)A.give in B.put out C.put up D.give up
(10)A.homework B.questions C.housework D.suggestions

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。British Study Tours
Using the wonderful railway system (铁路) we offer an unusual holiday, sport and study program (计划). Your hotel is a train: eat and sleep on the train and spend each day in a different part of Britain.
Summer Schools in France
We offer summer schools for students between the ages of 12 and 16. Live with a French family and choose from different activities including horse-riding, football, swimming and skiing.
Summer in Australia
We will arrange (安排)a program for your students. All our courses take place at the college in Sydney. Morning classes are held in Chinese; evening classes on Australian history are in English. We offer an exciting program of evening activities including music. Dance and theatre.
Holiday Programs in Germany
We offer morning classes in German at all levels (水平)from beginner upwards. In the afternoon you are free to join in our mountain walks or to go shopping in the nearby town. In the evening we organize (组织)a full program for fun. All ages welcome.
(1)If you like traveling by train, you can go to __________.
A.Summer School in France
B.Summer in Australia
C.Holiday Programs in Germany
D.British Study Tours
(2)If you want to make your English better, which programs will you choose?
A.Holiday Programs in Germany and British Study Tours.
B.Summer in Australia and Summer School in France.
C.British Study Tours and Summer in Australia.
D.Summer School in France and holiday Programs in Germany.
(3)“Summer School in France” is different from the others in that you can ____.
A.go at any time of the year
B.stay with a local family
C.go at any age
D.do sports

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网