题目内容

“I don't think I am different from_______else. I am just the son of a farmer,” Mo Yan said.

A. somebody B. anybody

C. nobody D. everybody

B 【解析】句意:“我认为我和任何其他人没有什么不同,我只是一个农民的儿子”, 莫言说。A. somebody不定代词,某人,通常用在肯定句中;B. anybody不定代词,任何人,强调个体,通常用在疑问句、否定句或条件状语从句中;C. nobody不定代词,没人,否定含义;D. everybody不定代词,人人、每人,强调整体,通常用于肯定句中。根据句意可知,本句为否定句,需要“任何人”之...
练习册系列答案
相关题目

In June, 2017, a new Chinese company opened its first self-service store in Shanghai after a few months of testing.

Although small, the BingoBox store keeps hundreds of goods, including some fresh food. The customers have to scan(扫描) the barcode(条形码) on the goods and then pay on their phones, either through WeChat or Alibaba’s mobile wallet App, Alipay.

As you leave the store, in-store cameras will check if you have paid for the things you’re taking out. The cameras use facial recognition (面部识别系统) to check if you are a registered(注册) user and decide if you can go out of the store.

Though there is no shop assistant at each store, a customer’s support line is waiting to help you. If you have some questions, you can communicate with the shop assistant through video link.

Each BingoBox store can be moved, so the franchise owners(经销商) can put it where they like. A human assistant is needed to take care of the store, checking and adding the goods. The company says this can be done in just 20 minutes.

The company is trying to attract franchise owners with the promise that only four staffs are needed to run 40 stores.

1.Which of the following is TRUE about the BingoBox store?

A. It is a very big supermarket in the center of a city.

B. It needs hundreds of shop assistants to take care of it.

C. Customers can use their phones to pay for the goods.

D. Registered users cannot buy things there.

2.The cameras in the store use to check if you have paid for the things.

A. facial recognition B. goods’ barcodes

C. the BingoBox D. WeChat

3.What should a customer do if he has some questions during shopping?

A. He can ask the assistants in the store for information.

B. He should give up the things he has got.

C. He can make a phone call in the store.

D. He should ask a shop assistant through video link.

4.What is the best title of this passage?

A. The First Supermarket in Shanghai

B. Use Your Alipay or WeChat to Pay

C. A Store without Any Shop Assistant

D. Enjoy Your Shopping Here

1.C 2.A 3.D 4.C 【解析】试题本文以上海第一家自助商店为例,介绍了无人售货商店里顾客是如何选购商品、怎样付款和离开的,说明高科技正在改变传统的生活方式。 1.题意:关于BIGOBOX商店,下列哪一项是正确的?考查细节理解题。A. It is a very big supermarket in the center of a city. 这是一个非常大的超...

Some of the world's most accomplished people have spoken out about their own journeys towards success, their thoughts on how to achieve it, and their feelings on finally reaching it. Here are some opinions on success from the world's most successful people:

“If you really look closely, most overnight successes took a long time.”——Steve Jobs

“Success isn't about how much money you make. It's about the difference you make to people's lives.”

——Michelle Obama

“If I cannot do great things, I can do small things in a great way.”

——Martin Luther King

“I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed.”

——Michael Jordan

“Doing the best at this moment puts you in the best place for the next moment.”

——Oprah Winfrey

1.What's the meaning of the underlined word “accomplished” in the first paragraph?

A. 从政的 B. 经商的 C. 杰出的 D. 失败的

2.Who thinks that it takes a long time to become successful?

A. Steve Jobs and Michael Jordan.

B. Oprah Winfrey and Martin Luther King.

C. Michelle Obama and Steve Jobs.

D. Michael Jordan and Oprah Winfrey.

3.What is Michael Jordan?

A. A businessman.

B. First Lady of the USA.

C. A basketball player.

D. A hostess of a talk show.

4.According to the passage, which do you think is TRUE?

A. Steve Jobs thinks we should learn from small things.

B. Oprah thinks she will make herself better later if she is trying her best now.

C. Martin Luther King thinks the key to success is to fail over and over again.

D. Michelle thinks she can't make a difference to people's lives.

5.What's the passage mainly about?

A. Some ways to solve our problems.

B. Some results of an exam.

C. Some interviews about famous people.

D. Some secrets on success from successful people.

1.C 2.A 3.C 4.B 5.D 【解析】试题本文主要介绍了奥巴马、马丁·路德·金、乔丹等世界上的几个成功人士的成功秘诀。 1.通读第一段的内容可知,此处people与成功有关,所以推出本句含义为“世界上最杰出的人中的几个已经说出了他们通向成功的旅程...”,“杰出的”符合语境。故选:C。 2.带着问题阅读,在原文中找到内容相关处,根据表格中“If ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网