题目内容

【题目】

Welcome to Made-in-China website!

Tea pot

Color: White

Price:120

Delivery (递送) time: 10 work days after received 30% payment. Tea pots with good quality. And the best gift for your friends or your family.

Handbag

Color: Black and white

Price:280 (520 for two on Women's Day)

Delivery time: 7 days after confirmation (认证)

We have our own designers. Our new styles may give you a new surprise.

2019 Newly Children Bicycle

Color: Blue

Price:240 (20% off on Children's Day)

Delivery time: 5 days after confirmation

With a basket for children aged from 3-7

New Design Fashion Button

Color: All kinds of colors

Price:1.00 (9 for ten)

Delivery time: 3 days after confirmation

New and popular designs, you can dye them into different colors if you like.

1Where can you buy these things according to the ad?

A.In a shop.

B.In a mall.

C.On the Internet.

D.In a supermarket.

2A man wants to buy a bicycle for his little son on Children' Day. How much will he pay?

A.240

B.192

C.48

D.200

3The best birthday gift for your grandpa is _________________.

A.some buttons

B.a handbag

C.a tea pot

D.a children bicycle

4My mother ordered some fashion buttons, and she can get them _________________ days later.

A.three

B.five

C.seven

D.ten

5If you have400, you can buy _________________.

A.two handbags

B.500 buttons

C.a handbag and a bicycle

D.a tea pot and a handbag

【答案】

1C

2B

3C

4A

5D

【解析】

本文主要介绍了Made-in-China的网站上四件物品。

1

细节理解题。根据Welcome to Made-in-China website,可知文章是网站的广告,下列物品可以在网站买,故选C

2

推理判断题。根据Price:240 (20% off on Children's Day),可知自行车原价240元,儿童节打8折,240*0.8=192,故选B

3

细节理解题。根据Tea pots with good quality. And the best gift for your friends or your family,可知给爷爷最好的礼物是茶壶,故选C

4

细节理解题。根据Delivery time: 3 days after confirmation,可知确认之后三天送货,故选A

5

推理判断题。根据HandbagPrice:280,可知手提包280元一个,两个总价超过400A错误;根据New Design Fashion ButtonPrice:1.00 (9 for ten),可知9个纽扣10元,一个0.9元,500个纽扣450元,B错误;根据HandbagPrice:280,可知手提包280元一个,根据2019 Newly Children BicyclePrice:240,可知自行车240元一辆,总价超过400C错误;根据Tea potPrice:120,可知一个茶壶120元,根据HandbagPrice:280,可知手提包280元一个,总价400元,可以买得起,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

China isn’t well known for its science fiction films, but recently a new film called The Wandering Earth has become a great success. It has earned over $697 million worldwide. It tells an amazing story of the Earth in danger, along with exciting scenes of spaceships and outer space.

The Wandering Earth is based on a story by Liu Cixin, who is famous for The Three-Body Problem. In the story, the

sun was dying out, people all around the world worked together to move Earth out of the solar system and sail Earth to a new star system. The film began with the early life of a young boy who was born just after the project started. The engineers pushed Earth away and built vast cities under the ground for the rest of the humans to live in. Yet the 2500 years’ journey came with all kinds of dangers. In order to save the humans, a group of young people came out and fought hard for the planet.

China is playing an increasingly important part in the film industry. Its growing middle class has seen the rise of film market across the country, and Chinese viewers have become an important part of film industry. Hollywood Projects like Iron Man 3 specifically filmed more scenes in China for its market. Chinese film industry is keeping growing. Just as Americans want to get into the Chinese market, Chinese filmmakers are looking for their way to the international market.

According to The Hollywood Reporter, The Wandering Earth is China’s “first space” film. Chinese science fiction writer, Anna Wu, says science fiction “is a new challenge for the Chinese film industry.” Some Chinese filmmakers have achieved a great success at this kind of film, but most of them still have a long way to go.

Still, Wu notes that within China, “Not all the science fiction films have had success. It still takes time to accept science fictions,” and that with the development of our country, people are “getting busier, wealthier and more stressed,” which creates a perfect environment for this new kind of film and television. The Wandering Earth, she says, is a good example. “I also care about the money it earns, which will affect the future of Chinese science fiction films.”

1The Wandering Earth is a (an) .

A.romantic filmB.action filmC.cartoonD.science fiction

2The underlined word vast in Paragraph 2 means .

A.modernB.busyC.hugeD.noisy

3Put the following statements in the correct order according to the film.

a. The engineers pushed Earth away.

b. Humans met all kinds of dangers.

c. Many young people fought for Earth.

d. A young boy was born after the project started. e. The engineers built vast cities under the ground.

A.d-a-e-b-cB.d-c-e-a-bC.e-c-a-d-bD.c-e-d-a-b

4Hollywood film Iron Man 3 filmed some scenes in China in order to .

A.affect Chinese theater chainsB.attract more Chinese viewers

C.make its story more dramaticD.help improve Chinese film industry

5Why did Anna Wu think science fiction was a new challenge for the Chinese film industry?

A.Because there are few science fiction writers.

B.Because there are too many Hollywood films.

C.Because not every story can be made into a film.

D.Because not every filmmaker can be successful.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网