题目内容

【题目】完成句子,根据所给中文完成句子,每空限填一词。

【1】Tom,离火远点,它是危险的。

the fire ,Tom,and it’s dangerous.

【2】与往年相比,我们今年收到了更多的照片。

other years,we received many more photos this year.

【3】妈妈喜欢在每天傍晚翻阅杂志。

My mother enjoys magazines in \the evening.

【4】据当地人说,这是一个奇特而具有魔力的地方。

the local people,it’s a special and magical place.

【5】Lucy将为她愚蠢的行为付出代价。

Lucy will have to her foolish behaviour.

【答案】

【1】Keep away

【2】Compared with

【3】looking through

【4】According to

【5】pay for

【解析】

试题分析:

【1】该句是祈使句并考查动词短语,远离…Keep away,故答案是Keep away.

【2】考查动词短语及时态,与……相比compar with,该题用过去时,故答案是Compared with

【3】考查非谓语动词,翻阅look through,用在enjoy后用动名词形式,故填looking through

【4】考查介词,根据…according to,故填According to

【5】考查动词短语,故填pay for.

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读

阅读下面短文,根据短文内容完成句子。

A few days ago, I ran into (撞上) a stranger as he passed by. I said sorry to him, and he said, “Excuse me too, I wasn’t even watching for you.” We were very polite, this stranger and I. Then we went on our way after saying goodbye.

Later in the kitchen at home, as I cooked our meal, my daughter Betty walked up to me, very quietly. When I turned around (转身), I nearly knocked her down. “Get out of the way!” I shouted angrily. She ran away, crying.

That night, when I lay in bed, my husband said to me, “You were so rude to Betty. Go and look around on the kitchen floor, and you’ll find some flowers there. Betty brought those for you. She picked them herself pink, yellow, and your favourite blue.”

When I heard this, I thought deeply: “While meeting with a stranger, I was calm and polite; but with my daughter, I was not patient (耐心的). I felt sad and tears began to fall.

I quietly went to Betty’s bed, “Wake up, my dear,” I said, “Are these the flowers you picked for me?” She smiled, “t found them by the tree. I knew you’d like them, especially the blue.” I said, “I am so sorry that I treated (对待) you that way today.” And she whispered (悄声说), “Mommy, that’s okay I still love you anyway.” I kissed her and said, “I love you too and I do love the flowers.”

That day Betty gave me a lesson on how to get along with each other in the family. I spent much time on work before and didn’t realize how important family life was. I decided to do better in the future.

【1】The writer ___________ to a stranger when she ran into him.

【2】When the writer nearly knocked Betty down, she _________ at her.

【3】The writer’s ______ told her Betty had picked those flowers for her.

【4】The writer felt sad and began to cry because ___________.

【5】The writer decided to ___________.

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Many parents make their children do chores around the house. For some families, teaching children what to do and how to do chores is easy. But in other families, getting children to do some housework can be a very big problem.
It is a good idea for parents to teach their children at an early age that all family members must work together to make the house clean, and each person must do his or her share(份) of the work. We can do this by starting a plan of chores and responsibilities when children are young.
Chores are good for children even very young ones. Doing chores teaches children many important skills (技能 ) such as working together and being responsible. Jobs also teach children what is fair and doing things for others. The skills and values (价值) from doing chores will do good to children all their lives.
(1)The first paragraph tells us _____.
A.all the parents make their children do chores
B.it's easy to teach children to do chores
C.some children think doing chores is difficult
D.it is different on teaching children to do chores among different families
(2)The underlined word "responsibilities” means "_______" in Chinese
A.杂事
B.琐事
C.责任
D.家务
(3)It's good to teach __________ to do chores.
A.young children
B.all family members
C.each person
D.some families
(4)Children can learn _______ from doing chores.
A.working together with others
B.being responsible
C.what is fair and doing things for others
D.A, B and C
(5)Which of the following sentences is TRUE?
A.It's a big problem to teach children to do chores.
B.Only the children who do chores know what is fair.
C.Some children like to do chores but some don't.
D.In a family, young children don't need to do chores.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网