题目内容

【题目】 Greenland is the largest island in the world. It is in the north of Europe. Near Greenland is another island. It is small. Its name is Iceland. Do you think that Greenland is green and warm? Do you think that Iceland is white with ice? If you do, you are___________ . Not many people live on the big island of Greenland. That is because Greenland is not green. Greenland is white. Most of the island is covered with lots of ice. The ice covering Greenland is ___________than the world's tallest building. What__________ Iceland? Is it colder than Greenland? No, it isn’t. Iceland has ice, but not so much ice ________ Greenland. It has a lot of hot springs().They give out hot water and steam(水蒸汽).The climate is not as __________as Greenland.

1A.wrongB.cleverC.rightD.bright

2A.more higherB.highC.highestD.higher

3A.ofB.inC.aboutD.on

4A.asB.likeC.thanD.then

5A.warmB.coldC.notD.cool

【答案】

1A

2D

3C

4A

5B

【解析】

文章主要介绍了格陵兰岛和冰岛的地理环境和气候特征。

1句意:如果你那样认为,你就是错的。

wrong错的;clever聪明的;right正确的;bright明亮的,根据后文“That is because Greenland is not green”“那是因为格陵兰岛不是绿色的”可知,应该是错误的,故选A

2句意:覆盖着冰的格陵兰岛比世界上最高的建筑物还要高。

more higher错误表达;high高的,形容词原形;highest最高的,形容词high的最高级;higher比较高的,形容词high的比较级,根据所给空后面“than”可知,应该用形容词的比较级形式,故选D

3句意:冰岛呢?

of……的;in在……里;about大约;on在……上,根据固定搭配What about…?意为“……怎么样”,故选C

4句意:但没有格陵兰岛那么多冰。

as如同,像;like像;than比;then那么,根据固定搭配not so … as意为“不如”,故选A

5句意:气候不像格陵兰岛那么冷。

warm暖和的;cold冷的;not不;cool凉爽的,根据前文的“They give out hot water and steam”“他们释放出热水和蒸汽”可知,应该是不如格陵兰岛那么冷,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Who wants to eat food that is thrown away as waste? Believe it or not, that's exactly what world leaders did at a lunch held by the United Nations in 2015.

During the meal, the world leaders enjoyed dishes like salads and burgers made with thrown-away vegetables and fruits. Chef Dan Barber, who helped create the meal, hoped that the experience would make the leaders pay more attention to the issue of food waste. It is a huge problem. One out of nine people on Earth does not get enough food. Yet every year over one third of the food produced worldwide goes to waste! Why is so much food wasted? Firstly, food is often thrown away before it reaches customers because too much of it is produced, or because it is not kept properly in farms.

Secondly, shops and supermarkets usually throw away unsold food. Finally, customer soften buy more food than they need, so a lot of uneaten food is wasted. How can you waste less food? When eating out, you may ask for less food and take home what is left. Visit fast food restaurants less often, since they are usually more wasteful. Encourage your favorite restaurants to give unsold food to food banks.

You can also waste less food at home. Use smaller rice bowls so that you serve less rice. Encourage family members to use unfinished rice to make rice puddings. Tell family members to make a shopping list and buy only what is on the list when shopping for food.

Food waste is a growing problem and we, either farmers or food sellers or customers, must take this problem more seriously and do what we can to help.

1WhatdidworldleadersdoatalunchheldbytheUnited Nationsin2015?

A.Theythrewawayfoodaswasteduringthemeal.

B.Theymadedisheswithwastevegetablesandfruits.

C.Theyatefoodmadewithwastevegetablesandfruits.

D.TheyhelpedChefDanBarbercreatethespecialmeal.

2Theunderlinedword "issue" inParagraph2isclosestin meaningto"________".

A.resultB.problemC.reasonD.beginning

3Paragraph 4 mainly talks about_________.

A.the reasons for wasting so much foodB.the ways to waste less food

C.the disadvantages of wasting foodD.people’s ideas about wasting food

4Whichwayofwastinglessfoodismentionedinthepassage?

A.Buyingunsoldfoodfromsupermarkets.

B.Keepingfoodproperlyinafridge.

C.Using smaller rice bowls when eating out.

D.Asking for less food in restaurants.

5What’s the main purpose of the passage?

A.To encouragepeople to save food .

B.To tell us the importance of food .

C.To tell us how to buy food .

D.To tell us the places where we may waste food .

【题目】 If you give money to a stranger on the street, does that make you a nice person? Do you always offer to help someone struggling with heavy bags? Do you often donate blood?

You may consider yourself to be a nice person, but you're probably not as nice as you think.

This is a new study carried out by professors from the University of London. The study looked into whether there is a connection between nice people and their levels of health, wealth and happiness. During the study, participants(参与者)were given a list of "nice" activities and asked which ones they often do. The result was surprising-98 percent of us consider ourselves to be among the nicest 50 percent of the population.

"In most cases, people think of themselves as nice, but it is not as simple as that," study leader Jonathan Freeman told.

The most common practices were giving directions to strangers, holding doors open and giving up seats on public transport. However, 3/4 said that they rarely helped people carry heavy shopping bags, and only 1/6 often gave money to strangers. Just 1/4 donated blood often or helped someone cross the road.

Though our thoughts of ourselves didn't match up with scientific research, this nicer than-others thought, according to Freeman, may actually do good to us. In the study led by Freeman, those who thought themselves as "nice" were likely(可能的)to be richer, healthier and happier. "Nice" people are almost three times more satisfied with their lives and make more money compared to the "not very nice" participants.

"Our study shows that participants who report that they are 'nice' scored higher on emotional intelligence(情商), and it can help them deal better with stress and troubles in their lives," Freeman told The Independent.

1What does the article mainly talk about?

A."Not very nice people" must be unhappier.

B.Nice people must be richer and happier.

C.Nice people may be happier than the "not very nice".

D.The "not very nice" may be wealthier than nice people.

2What's the main idea for Paragraphs 3, 4 and 5?

A.People are probably as nice as they think.

B.A new study about nice activities was carried out.

C.Most people consider themselves to be nicer than others.

D.People's thoughts of themselves didn't match up with scientific research.

3According to the study, which of the following is WRONG with the participants?

A.Most of them always thought of themselves nice.

B.Only one in seven often gave money to strangers.

C.They sometimes offer to help someone struggling with heavy bags.

D.Just a quarter donated blood often or helped someone cross the road.

4What does the underlined word "it" in the last paragraph refer to(指的是)?

A.The study.B.The stress.

C.Being nicer to others.D.Having higher emotional intelligence.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网