题目内容
【题目】
![]()
These days, adults are worried about the growing number of kids who are overweight, and guess what? Kids realize it’s a problem, too. Most kids who are overweight have too much body fat, no matter how old they are and how tall they are.
The number of the overweight kids has increased a lot over the last 30 years. In the United States, about 20% of the kids aged 2 to 19 are overweight. That’s bad news because being overweight can lead to health problems.
Overweight kids also may be laughed at by other kids, or feel sad about the way they look. Most kids said it was harder for overweight kids to make friends. So lots of kids said they had tried to lose weight. Here are the ways they tried.
Eating healthy is usually the best ways to lose weight, and 70% of the kids knew that. If kids are worried about weight, experts suggest they think about where they should go for answers. They can talk to a nurse or a doctor as the best help.
Doing sports is another right way to lose weight. There are many ways to stay active: dancing, yard work, running, swimming or even walking around the mall or playing outside. Make exercise fun by choosing activities you like.
【1】How many children under 20 years old in America are overweight?
A.80%B.70%C.30%D.20%
【2】Who can give you the best help if you are overweight?
A.The teachers.B.The nurses.C.The doctors.D.Both C and D.
【3】Which is not true according to the passage?
A.There’s no need for little kids to worry about their weight.B.The fat look influences a child’s life.
C.Exercise can help you keep healthy and slim.D.Too much body fat may lead to death more easily.
【4】How many ways of losing weight does the passage tell us?
A.1B.2C.3D.4
【5】What’s the main idea of the passage?
A.Don’t worry about your weight.
B.It is harder for overweight children to make friends.
C.Be serious about overweight and choose the ways you like to lose weight.
D.The number of the overweight kids has increased a lot over the last 30 years.
【答案】
【1】D
【2】D
【3】A
【4】B
【5】C
【解析】
超重儿童的数量增加了很多,这也成为了会导致健康问题的一个原因。超重会带来很多问题,超重的孩子也在尝试不同的方法去减重。本文呼吁我们认真对待超重问题,选择喜欢的减肥方式。
【1】细节理解题。根据“In the United States, about 20% of the kids aged 2 to 19 are overweight.”可知,在美国,2至19岁的儿童中约有20%超重。故选D。
【2】细节理解题。根据“They can talk to a nurse or a doctor as the best help.”可知,他们可以向护士或医生寻求最好的帮助。故选D。
【3】推理判断题。A:小孩子没有必要担心他们的体重。根据“That’s bad news because being overweight can lead to health problems.”可知,超重会导致健康问题,该项表述错误;B:胖胖的样子影响着孩子的一生。根据“or feel sad about the way they look.”可知,胖胖的外表对孩子有影响,会让他们感到伤心,该项表述正确;C:运动可以帮助你保持健康和苗条。根据“Doing sports is another right way to lose weight.”可知,运动也是减肥的正确方法,所以运动可以帮助你保持健康和苗条,该项表述正确;D:过多的体脂更容易导致死亡。根据“That’s bad news because being overweight can lead to health problems.”可知,超重会导致健康问题,推测过多的体脂更容易导致死亡,该项表述正确。故选A。
【4】细节理解题。根据“Eating healthy is usually the best ways to lose weight”和“Doing sports is another right way to lose weight.”可知,文中提到了两种减肥的方法。故选B。
【5】主旨大意题。A:不要担心你的体重。B:超重的孩子更难交到朋友。C:认真对待超重问题,选择你喜欢的减肥方式。D:在过去的30年里,超重儿童的数量增加了很多。分析全文内容可知,超重会带来很多问题,超重的孩子也在尝试不同的方法去减重。本文呼吁我们认真对待超重问题,选择你喜欢的减肥方式。故选C。
【题目】 Emma has just finished travelling alone in Europe. Are you interested in her journey? Let’s read some of her travel diaries.
|
|
Emma June 12 at 19:35·New York I am so excited. Also a little nervous! I am off on a journey on my own. Yes! Alone! I am feeling so brave and can' t wait to start. I am going to Europe to see some cities I really want to visit. It is great because I can choose what I want to do in each city. I am going to travel by train in Europe. | Emma June 15 at 15:30·Salzburg Now I am in Salzburg, Austria. The quiet hills of Austria are a great place to relax. The movie The Sound of Music was filmed around this area. I can enjoy the view of the mountains and the river from my hotel window. Mozart, the famous musician, was from here. There are many classical concerts here. |
|
|
|
|
Emma June 17 at 8;15·Armsterdam The train ride to Amsterdam was a long one. It gave me time to write some postcards to send back home. Amsterdam is a fun city, full of friendly locals and tourists. I spent the whole day visiting the art museums here. The museums are historic and filled with beautiful art.I also took a boat ride along the river. | Emma June 19 at 21:20·Copenhagen Travelling alone,I have been very careful to keep safe. Luckily I am in Copenhagen,Denmark,and I am told that it is one of the safest places in the world. There is very little crime(犯罪)here. Andersen,a famous writer of children's books,was born in this city. I bought two of his fairy tale books. |
|
|
【1】Emma was looking forward to this travel because .
A.she had never taken a train ride before
B.she could do anything she liked on the journey
C.she hoped to keep herself away from the busy life
【2】From the passage, we can know Salzburg is a great place for .
A.enjoying classical musicB.buying children’s booksC.visitig history museums
【3】In Amsterdam, she .
A.climbed the beautiful mountains
B.traveled along the river in a boat
C.wrote some postcards in her hotel
【4】She didn’t need to worry about her safety in Copenhagen because .
A.there was very little crime there
B.the city was full of friendly people
C.she thought she was careful enough
【5】We can know that_____from the passage.
A.Emma has little interest in art
B.Emma is a brave but careless girl
C.Emma’s travels were enjoyable and special.