题目内容
【题目】
![]()
There is a family photo on the desk. Look! It’s Jim’s family photo. That’s his father, Tom. And that is his mother, Mary. She is a pretty woman. The girl is his sister. She is one year younger than Jim. Look! Jim’s grandparents are very old but healthy. How happy they are!
【1】Whose family photo is it?
A. Jim’s. B. Bill’s. C. Jimmy’s D. Jenny’s.
【2】Jim has a( n)______.
A. older sister B. older brother
C. younger sister D. younger brother
【3】Where is the family photo?
A. On the desk. C.On the floor.
B. In the desk. D.In the tree.
【4】Are Jim’s grandparents healthy?
A. Yes, they are. B. No, they aren’t.
C. Yes, he is. D. Yes, she is.
【5】What’s Jim’s mother’s name?
A. Tom. B. Mary. C. Henry. D. Pretty.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】A
【4】A
【5】B
【解析】试题分析:短文介绍的是吉姆的家庭照,上面有他的父亲、母亲、妹妹,还有健康的祖父母,他们是幸福的一家。
【1】题意:这是谁家的照片?考查细节理解题。根据Look! It’s Jim’s family photo.,可知选A。
【2】题意:吉姆有个 。考查细节理解题。A. older sister姐姐;B. older brother哥哥;C. younger sister妹妹;D. younger brother弟弟。根据The girl is his sister. She is one year younger than Jim.,可知选C。
【3】题意:家庭照片在哪里?考查细节理解题。根据短文开头的句子There is a family photo on the desk.,可知选A.
【4】题意:吉姆的祖父母健康吗?考查细节理解题。grandparents(外)祖父母,复数形式,在答语中用they代替。根据文末的句子Jim’s grandparents are very old but healthy.,可知选A。
【5】题意:吉姆的母亲叫什么名字?考查细节理解题。根据句子And that is his mother, Mary.,可知选B.
【题目】根据材料内容。从方框中选择恰当的单词填空,使材料意思完整、通顺,有的需要变换形式。每词限用一次。![]()
he, begin, bad, move, live, university, story, through |
Langston Hughes was a famous black poet (诗人). And he also wrote novels, plays and short
Hughes was born in Joplin, Missouri, the US. He with his grandmother in Lawrence, Kansas. She told him stories about their family. These stories made Hughes feel proud (自豪的) to be black. He to write when he was living with her. During his life time, he wrote a lot about black people. his poems, novels and stories, Hughes helped other black people to see themselves as part of a much bigger group of people.
After his grandmother died in 1915, he moved to Cleveland, Ohio, to live with mother and her new husband. Hughes went to high school there. His first short stories came out (出版) when he was still in high school.
After finishing high school in 1920, he to Mexico City to live with his father. Hughes had a very relationship (关系) with his father. His father didn't want him to be a writer. He said that Hughes could go to only if he studied engineering (工程学). Hughes agreed. He went to Columbia University in New York City in 1921 but left the university in 1922 because of his colour.
【题目】
|
|
|
|
|
Name:T-shirt Brand(品牌): Mini Fine Colors:black,orange,blue,white,green Sizes:S/XL/XXL for kids Price: ¥45 | Name:T-shirt Brand:Hello Kitty Colors:yellow,pink,greeh,blue,black Sizes:S/M/XL for girls Price:¥50 | Name:Skirt Brand:Gloria Colors:yellow,blue,black,red Sizes:S/M/L Price:¥80 | Name:Shirt Brand:Polo Colors:white,black,blue Sizes: M/L/XXL.for men Price:¥180 | Name:Jeans Brand:Playboy Colors ;blue,black Sizes:S/M/I/XL. Price: ¥120 |
【1】How much is the Hello Kitty T-shirt?
A. ¥45. B. ¥50. C. ¥80.
【2】David buys a blue T-shirt. What's the brand of his T-shirt?
A. Polo. B. Mini Fine. C. Playboy.
【3】Mr.Green buys a Polo shirt for 180 yuan. What color may(可能)it be?
A. Red. B. Yellow. C. Blue.
【4】Mrs.Brown goes to the store with 200 yuan. What can she buy?
A. Two Gloria skirts. B. Two pairs of jeans.
C. A Polo shirt and a skirt.
【5】Mr.Black wears shirts and jeans in Size XXL,so he will buy_____in the store.
A. a pair of jeans for ¥100
B. a Polo shirt in Size XL
C. a Polo shirt for ¥180