题目内容

If we do , there will be___________ giant pandas in the world.

A. nothing ; no more B. anything ; no any

C. anything ; no more D. nothing ; more and more

A 【解析】句意:如果我们什么也不做,世界上就不会有大熊猫了。anything用在否定句或;疑问句中,排除B/D。no more“不再”;more and more“越来越多”,不符合题意。故选A。
练习册系列答案
相关题目

The elephant is the largest of all animals that live on land.An elephant's trunk(象鼻)is rather like an arm and a hand.It is used to pick up and pull things in its mouth.It is also used to pull up trees when the elephant wants to make path(道路)through the forests.

The African elephant is usually larger than the Indian elephant.It often stands l 0 or 1l feet high, and weighs over 6 tons.Both males and females grow trunks.But only male Indian elephants have tusks.

The elephant lives mostly on grass,leaves and fruits.It has been easy for men to train elephants.They are used to carry heavy things.Elephants can live for about fifty years or more.

1.Elephants are______________ .

A. not found in the forests B. only found in Africa

C. larger than any other animal on land D. the largest animal in the world

2.Elephants use their______________ .

A. trunks to do things as men use their hands to

B. trunks to pull up trees only when they want to make paths through the woods

C. tusks to do what men use their hands to

D. tusks to eat tip trees

3.Which of the following is NOT right?

A. Female Indian elephants have tusks.

B. All African elephants have trunks.

C. The Indian elephant is usually smaller than the African elephant.

D. The African elephant usually weighs more than 6,000 kilograms.

4.The food for the elephant is______________ .

A. grass B. 1eaves C. fruits D. all of the above

5.From the text we know______________ .

A. all elephants are very clever and good friends of men's

B. we can hunt elephants as we like

C. we should not train the elephant

D. there are elephants everywhere in the world

1.C 2.A 3.A 4.D 5.A 【解析】本文介绍了大象是陆地上最大的动物。介绍了大象的象鼻的作用,非洲象与印度象的不同之处。以及大象的食物。 1.细节理解题。由句子“The elephant is the largest of all animals that live on land.”可知,大象是陆地上所有动物中最大的。故选C。 2.细节理解题...

Do you have any good ways to learn English well? Here are some students talking about ways of learning English.

Mark, 13

I usually learn English by reading aloud (大声地). I like reading English stories. It really helps me a lot.

Tom, 13

I learn English by talking with my friends. I think speaking is the best way to learn English.

Jenny, 12

I learn English by watching English movies and listening to the radio. Maybe it is difficult for me to understand (理解) all of them, but I think my listening is getting better.

Amy, 13

We can make full use of our piecemeal (零碎的) time. For example, we can remember 1-3 English words (单词) before sleeping.

1.How many students talk about their ways of learning English?

A. 3. B. 4. C. 5. D. 6.

2.How does Mark learn English?

A. By reading textbooks. B. By reading class notes.

C. By reading English stories. D. By reading English newspapers.

3.Who learns English by watching English movies?

A. Mark. B. Jenny. C. Tom. D. Amy.

4.What is the best way to learn English according to Tom?

A. Speaking. B. Reading. C. Listening. D. Writing.

5.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Jenny and Amy are of the same age.

B. Listening to the radio can help Mark with his English listening.

C. Amy asks us to make full use of our piecemeal time.

D. We have to remember many English words before sleeping.

1.B 2.C 3.B 4.A 5.C 【解析】我们都想学好英语,那么你有什么好的学习方法吗?这篇短文中四个学生介绍了他们学习英语的方法,希望对同学们有所帮助。 1.细节理解题。根据文意可知,这篇短文介绍了几个学生学习英语的方法,短文中共提到了四个学生,分别是Mark, Tom, Jenny和Amy。故应选B。 2.细节理解题。根据Mark的介绍I usu...

阅读理解(每小题1分,共5分)请将答案写在下面的横线上。

Dear God,

I am a boy. I live in a poor village. My Parents used to be(过去是) farmer but now they are working in a big city. They want to build a new house. Our old house is leaking. It becomes wet after a heavy rain. I think our new house must look clean and smart. I don’t mind if it is big or small. It is not in the centre of the city or near the sea. It lies in a peaceful valley. There are flowers and grasses around the house. My father can ride his horse to look after his sheep; my mother can milk her cows. My brother’s cat is lying in the sun while I am reading under the tree. How beautiful!

Our new house has three bedrooms. There is a bedroom for my mother and father , one for me and one for my brother. There is a living room, a kitchen and a bathroom. There is a small balcony in front of the house, and a armchair(扶手椅) stands there quietly. There are some plants on the balcony, too. My family will be very happy in the new house. God, tell me, can my dream come true? What should I do for that?

Sincerely yours,

Amos

1.What does the underline word“leaking” mean is Chinese ?

A. 敞亮的 B. 昏暗的 C. 漏水的 D. 寒冷的

2. How many people are there in Amos’ family?

A. Five B. Two C. There D. Four

3.There are _____ rooms in Amos’ dream home.

A. four B. five C.six D. seven

4.What does the underline word“it” refer to(所指)?

A. Amos’ new house B. Amos’ old house

C. The city centre D. The sea

5.Which of the following is NOT ture?

A. Amos lives in a poor village.

B. Amos want to have a big house.

C. Amos’ parents are working in a big city.

D. There is a balcony in front of Amos’ dream home

1.C 2.D 3.D 4.A 5.B 【解析】 试题分析:在这篇短文中,作者Amos给我们介绍了他梦想中的新家是什么样子的。Amos想有一个新房子,因为他的老房子总是漏雨。他并不在乎新家的大小和所处的位置,但是一定要干净。他觉得在新家里他们一家人一定会很快乐。 1.C 词义猜测题。根据短文中Our old house is leaking. It bec...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网