题目内容

Do You Want To Be A Musician?
Do you want to be a musician? Come to our club, and you’ll be very happy in the club. We have lessons about the piano, the drums, the bamboo flute,the trumpet, the guitar and the violin for just $20 each.You can also learn to sing , to dance for $25 each. If you like art, you can be satisfied(满意), too. It’s just for $30 each!
小题1:How many kinds of instruments (乐器)are there in the ad (广告)? There are ________.
A.5B.6C.7D.4
小题2:How much is it for piano lesson? It’s________.
A.$25B.$20C.$30D.$45
小题3:We can’t learn about______in the club.
A.drumsB.Bamboo fluteC.guitarD.chess
小题4:If you want to learn about guitar and singing, you should pay_______.
A.$45B.$20C.$30D.$25
小题5:What does lessons mean in the ad( 广告   ) ?____________
A.教师B.课本C.课程D.教室

小题1:B
小题2:B
小题3:D
小题4:A
小题5:C

试题分析:这篇短文主要介绍了一个音乐俱乐部的招生广告。该俱乐部提供乐器类的学习和唱歌和跳舞类的学习课程。
小题1:细节理解题。根据短文We have lessons about the piano, the drums, the bamboo flute,the trumpet, the guitar and the violin for just $20 each.。共有六种乐器。故选B
小题2:细节理解题。根据for just $20 each.可知每种20美元。
小题3:推理判断题。根据这是一个乐器培训俱乐部,故选D。
小题4:细节理解题。根据You can also learn to sing , to dance for $25 each及每种乐器20美元,故选A
小题5:词义猜测题。根据We have lessons about the piano。。。可知我们有关于钢琴·······。。。的课程。故选C
练习册系列答案
相关题目
Many people like to travel by plane, but I don’t like it because an airport is usually far from the city. You have to get there early and wait for hours for the plane to take off(起飞)and it is often late. You can’t open the windows. You can’t choose the food. Planes are fast, but it still takes you hours to go out of the airport and into the city.
I like traveling by train. I think trains are safe. Railway station are usually in cities. When you are late for a train, you can catch another one. You can walk around in the train and open the windows. You can see many interesting things on your way. I know it takes a little more time.
I also like cars. You can start your journey when you want to, and you don’t need to a railway station or a bus stop. Also you can carry many things with you in a car. But sometimes there are too many cars on the road.
小题1:Why do many people like to travel by plane?   
A.Because it’s fast.B.Because you can go around in the plane.
C.Because it’s safe.D.Because it’s cheap.
小题2:Which is NOT the good thing about the train?
A.It is safe.B.It takes a little more time.
C.You can open the windows.D.You can walk around in the train.
小题3:If you want to take a lot of things with you, what should you take to go out?
A.A bus.B.A train.C.A car.D.A plane.
小题4:Which of the following is the bad thing about a car?
A.You can start your journey when you want.
B.You needn’t go to a railway station or a bus stop.
C.You can take many things with you in a car.
D.There are too many cars on the road.
小题5:What does the writer think of the plane, train and car?
A.He thinks it takes a lot of time to go to and out of the airport.
B.He likes to take a train because it takes a little more time.
C.He likes to take a car because he has a car.
D.He likes to take a plane because it is fast.
In China, when a foreign guest is invited to have dinner at a restaurant, he will not be     to know all the traditional table manners. But the guest      knows some of them will get “face” and give “face” to his host.
      ,foreign guests will be forgiven(原谅)for not knowing dining etiquette(礼仪).If they aren’t used to chopsticks, hey will naturally be offered a fork. Chinese food, however, seems to taste better when it is eaten with?     ?.
Although western customs have influenced Chinese dining habits, most of the      traditions still live on. The guest of honor will usually be seated facing the      .If the host can’t decide how to give a      seat to his guests, he will seat them according to age. The host sits     the door, as in the West, so that he is nearest to the kitchen.     they have dinner in the host’s home, what will the host do? He’ll go out of his way to bring each dish to the table .Each guest will feel       .The host will make them feel at home.
小题1:
A.allowedB.foundC.expectedD.wanted
小题2:
A.whoseB.whichC.whomD.who
小题3:
A.HardlyB.NearlyC.NormallyD.Especially
小题4:
A.handsB.chopsticksC.forksD.spoons
小题5:
A.difficultB.badC.oldD.new
小题6:
A.doorB.hallC.windowD.kitchen
小题7:
A.properB.goodC.cleanD.big
小题8:
A.behindB.aboveC.nearD.under
小题9:
A.AlthoughB.IfC.BecauseD.Unless
小题10:
A.surprisedB.sadC.relaxedD.tired

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网