题目内容
【题目】
No table service Please choose a table number before ordering your food at the bar. Pay for your food when you order . No.1 |
No.2 |
Activity School Notice Board
No.3 | Tom ---- I’m going to be late . Don’t wait for me at the bar . I’ll go straight to the restaurant and see you there --- Jess
No.4 |
【1】 What should people at the restaurant do first according to No.1 ?
A. Go to the bar. B. Find a table.
C. Pay for their food. D. Order the food .
【2】Which is TRUE about No.2 ?
A. The Water Fitness Classes are free to people who swim ten times in one month .
B. This month , you can go to the Water Fitness Classes and use the swimming pool ten times without paying .
C. The swimming pool is free to people who go to the Water Fitness Classes .
D. If you want to be healthy, you must swim for ten times in one month .
【3】Students who do not sign up before Friday lunchtime _____________ .
A. will not be able to do afternoon activities next week
B. will have to work in the afternoon next week
C. won’t be able to choose their afternoon activities next week
D. will sign up Friday next week
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【解析】
试题分析:这篇短文介绍的是四则广告。
【1】B细节理解题。根据Please choose a table number before ordering your food at the bar .可知,在预定食物之前选择一个桌子号。故选B。
【2】A细节理解题。根据If you use the swimming pool ten times in one month , you can attend(参加) one Water Fitness Class free of charge !可知如果你一个月内在游泳池游泳十次,你就可以免费参加一个健身班。故应该选A。
【3】C细节理解题。根据Please sign up (报名)for next week’s afternoon Activities before Friday lunchtime . If you Don’t do this , we will select(选择)activities for you .可知请在周五午饭之前报名下周的下午活动。如果不那样做的话,我们就为你选择活动。故选D。
【题目】假如你正在选修三门英语拓展性课程,请用英语写一篇意见稿,发表在校英语报上,要求如下:
1) 谈谈你对这三门英语拓展性课程的看法和理由(如表格所示,可适当发挥);
2) 就"你希望学校再增设哪一门英语拓展性课程"提出建议和理由;
3) 词数:80-100词。短文的开头已给出,不计入总词数。
Expanding courses(拓展性课程) | Comments | Reasons |
Wonderful English Movies |
| improve my listening |
English Home Cooking |
| exciting |
English Newspaper Reading |
| many new words |
Now I'm learning three English expanding courses — "Wonderful English Movies", "English Home Cooking" and "English Newspaper Reading".……
【题目】根据材料内容, 选择正确答案。
POSTCARD |
|
(1) wrote this postcard.
A.Sam
B.Tom
C.Mike
(2)Mike visited Mount Tai .
A.last week
B.on May 19th
C.last year
(3)It took them to get to the top of the mountain.
A.the whole day
B.the whole night
C.the whole evening
(4)In the morning, they enjoyed on Mount Tai.
A.the sea of clouds
B.a big dinner
C.visiting a temple
(5)Mike thought .
A.the trip was exciting
B.the weather was bad
C.he should visit San Francisco
【题目】假设你是姚明,刚刚收到迈克尔·乔丹的来信。他在信中询问你平时起居情况,请你根据下面的英文提示词,展开想象,给他写一封回信,开头和结尾已给。
| get up, run, take a shower, eat breakfast, play basketball, eat lunch, read, eat dinner, watch TV, go to bed |
Dear Jordan,
Thanks for your letter. Now let me tell you about my daily life (日常生活).
【题目】
News 1
A big surprise! Mo Yan has become the first Chinese national to win the Nobel Prize in Literature(文学). When he heard the news, he said he was overjoyed and scared. But do you know Mo Yan is a pen name that means “Don’t Speak”? His real name is Guan Moye. |
News 2
There is a new “star” in the sky! On October 25th, 2012, China successfully sent another Man-made satellite into space in southwest China’s Sichuan Province. It was the 16th satellite of the Beidou system. It will start providing navigation (导航) services for China by the end of this year. In all, the system will have 35 satellites. |
News 3
Have you heard that crazy new song “Gangnam Style”? It’s blowing up right now! Now it is the No. 1 song on iTunes in more than 30 countries. That song is everywhere. It’s online! It’s on TV! It’s on the radio! You can’t escape Gangnam Style! |
News 4
A powerful earthquake has hit Pakistan, sending aftershocks (余震) through northern Pakistan, India and Afghanistan. A building in Pakistan’s capital has fallen down and more than a hundred people are trapped underneath (被困在下面). It’s believed that over 18,000 people have lost their lives and over 40,000 have been injured. The search continues for those still alive. |
【1】Mo Yan is the __________ Chinese national to win the Nobel Prize in Literature.
A. first B. second
C. third D. fourth
【2】When Mo Yan heard the news, he was very______.
A. happy and scared B. worried
C. comfortable D. enjoyable and unforgettable
【3】Which of the following about the new “star” is TRUE?
A. It was sent up at the beginning of 2012.
B. It was the 17th satellite of the Beidou system.
C. It was sent up in southeast China’s Sichuan Province.
D. It will start providing navigation services.
【4】“Gangnam Style” that is blowing up right now is ______.
A. a popular novel B. a crazy new song
C. a latest picture D. a beautiful scene
【5】How many people died during the earthquake?
A. About 58,000. B. Less than 18,000.
C. More than 18,000. D. Over 40,000