题目内容

【题目】看图遣词造句, 每图写一句。

76. 77. 78. 79. 80.

1high_______________________________________________

2go, yesterday________________________________________

3brother, well________________________________________

4there be____________________________________________

5fall down___________________________________________

【答案】

1The box is 20 centimeters high.

2The boy went to climb the mountain yesterday.

3My brother can play basketball very well.

4There are three apples on the table.

5The girl fell down from her bike.

【解析】

1根据图示可知,用high造句为The box is 20 centimeters high.

2根据图示可知,用go, yesterday造句为The boy went to climb the mountain yesterday.

3根据图示可知,用brother, well造句为My brother can play basketball very well.

4根据图示可知,用there be结构造句为There are three apples on the table.

5fall down造句为

根据图示可知,用fall down造句为The girl fell down from her bike.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Lots of people love chocolate. Do you know how to make it? What does a chocolate factory look like? My class had a field trip to a chocolate factory in Toronto.

We visited an old building in ten groups. In the beginning, we put on some special clothes to make sure that we couldn’t dirty the workplace. After preparation(准备), we went to the second floor and walked into the chocolate-making place. The floor was filled with different kinds of machines. Each machine has a different job. There are only two people working on the floor, because machines do most of the work.

In the next room, we learned about the history of chocolate making. There was a picture of the factory 100 years ago. They had more than 1,000 people working there. The factory is very different now. How greatly the technology(技术) is changing our life!

Later, we saw how machines made chocolate. We got a cocoa bean(可可豆), some powdered(粉末的) chocolate and a final chocolate. I opened the cocoa bean and tasted it. It doesn’t taste sweet at all, and it’s like dark chocolate. The best cocoa beans come from South America and Africa. Farmers dry them in the sun. Next, workers cook the beans at a high temperature. Machines took the shells(果壳) off the beans and made the beans into chocolate liquor which looks like water. Then, they put chocolate liquor and sugar together to make dark chocolate. If adding milk, they made milk chocolate. The machine made them smooth like silk.

Finally, we bought some chocolate at a shop in the factory. It was at a very low price. This field trip taught me how important technology is and I also leant a lot of knowledge about chocolate.

1Why did the writer’s class visit the chocolate factory?

A.Because they were interested in the amazing technology.

B.Because they could get some chocolate at a low price there.

C.Because they wanted to learn something new about chocolate.

2Where do the best cocoa beans come from?

A.North America.B.Australia.C.Africa.

3What makes the writer think “How greatly technology is changing our life”?

A.The whole floor only has two machines working.

B.Machines are doing most of the work in this factory.

C.People are making more and more delicious chocolate.

4The writer thought the field trip was________ .

A.tiringB.unforgettableC.meaningless

5Which is the RIGHT order about how to make chocolate?

①Cook the beans at a high temperature.

②Dry the cocoa beans in the sun.

③Put chocolate liquor and sugar together.

④ Take the shells off the beans, and made the beans into chocolate liquor.

A.②①④③B.①②④③C.②①③④

【题目】 Science and technology makes our life easier and better than before. For example, a pair of shoes that helps you run faster and jumps higher, a cup that keeps your drink warm all the time, or a cute robot that talks to you, just like a human. The iPhone X is a “dream come true”, according to Apple. It does have some eye-catching selling points. The biggest selling point is Face ID. It can help users unlock their phone and pay for things just by looking at their smart phones.

According to Apple, Face ID has to do with a camera system(系统) called TrueDepth. When the camera system sees a person’s face, it “maps” the face with 30,000 invisible dots (看不见的点). Then the system creates and saves (保存)the model of the face in the phone.

The next time a person looks at the iPhone X, the same dots will compare his or her face with the saved model. If the two match, the phone unlocks. This happens in less than a second.

Apple says that the system is smart. So if you change your hairstyle, put on sunglasses, or use the phone in the dark, then it will still work.

But Face ID may not work with twins. According to Apple, the chance(机率) of someone unlocking your iPhone X by using Face ID is one in a million. Twins will make the statistics (数据) fall down, so you would really need to make a password for twins.

Apple also says that Face ID only unlocks when you look at it. So if you are sleeping or just taking a look at the phone very quickly, then it won’t unlock.

1Why is our life easier and better according to this passage?

_________________________________________________

2What is the biggest selling point of the iPhone X?

_________________________________________________

3How long does it take to unlock the iPhone X by using Face ID?

_________________________________________________

4To unlock the iPhone X, what do twins need?

_________________________________________________

5Does Face ID unlock if you are looking at the phone with sunglasses?

_________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网