题目内容
【题目】任务型阅读
维生素对人体很重要,大家了解他们吗?请仔细阅读第1-5题中的五种维生素的介绍和A至F材料说明,匹配需要补充该种维生素的人。
| Vitamin A |
| The B vitamins |
| Vitamin C |
| Vitamin D |
| Vitamin E |
A. Emily often feels tired and seems to be lack of energy.
B. Jeff spent his summer vacation on the beach and got serious sunburnt.
C. Kate has poor eyesight and she can't see clearly at night.
D. Tony sometimes feels pains in his bones and he has loose teeth.
E. Linda feel nervous before the new people.
F. Luke is so careless that he often gets hurt. And it takes a long time for his wound to heal.
【答案】C;A;F;D;B
【解析】短文大意:该文是一篇科普健康类读物,它以表格的形式介绍了维生素A、B、C、D、E各自的的功能。
A. Emily often feels tired and seems to be lack of energy. 句意:Emily经常犯困并且缺少活力。
B. Jeff spent his summer vacation on the beach and got serious sunburnt. 句意:杰夫在海滩上度假,皮肤因阳光而严重灼伤。
C. Kate has poor eyesight and she can't see clearly at night. 句意:Kate的问题在于她视力不好,晚上看不清楚东西。
D. Tony sometimes feels pains in his bones and he has loose teeth. 句意:托尼有时候骨骼里有疼痛感并且他的牙齿松动。
E. Linda feel nervous before the new people. 句意:琳达在陌生人面前总是感到紧张。
F. Luke is so careless that he often gets hurt. And it takes a long time for his wound to heal. 句意:Luke太粗心了他经常受伤。并且经常需要很长一段时间才能好。
(1)细节理解题。Kate的问题在于她视力不好,晚上看不清楚东西。而胡萝卜中的维他命A有助于你在夜间看清东西,故选C。
(2)细节理解题。Emily经常犯困并且缺少活力,显然她需要补充维他命B,因为绿叶蔬菜中的维他命B能帮助你的身体合成蛋白质和能量。故选A。
(3)细节理解题。卢克很不小心经常受伤并且伤口需要很长时间才能愈合。而维他命C有助你的伤口愈合。故选F。
(4)细节理解题。托尼有时候骨骼里有疼痛感并且他的牙齿松动,而维他命D有助于保持骨头的强壮健康和有助于保持牙齿的强壮和健康,因此托尼需要补充维他命D。故选D。
(5)细节理解题。杰夫在海滩上度假,皮肤因阳光而严重灼伤,他需要维他命E,因为维他命E能保护你的皮肤免受紫外线伤害。故选B。
【题目】
Adults:$5.00 Students:$4.00 Children(under12):$3.00 Family:$13. 00(2 adults &2 Children) | How Brave Are you? Join us for an evening for humor, history and horror in the streets of Old Glasgow. Daily, April-October Walking Tours of Glasgow Historic Glasgow 2:00PM Gruesome Glasgow 7:00 PM Ghosts and Ghouls 9:00 PM All tours from George Square. Each tour lasts 90 minutes. *E-mail:info@mercat-tours.co.uk *Web: http://www.mercat-tours.co.uk |
【1】 If Jimmy wants to visit Old Glasgow, he should start from________.
A. Historic Glasgow
B. George Square
C. Gruesome Glasgow
【2】 How long does the tour of Gruesome Glasgow last?
A. Half an hour.
B. Only one hour.
C. One hour and a half.
【3】 Mr. Smith with his wife and two children, one 11 and the other 9, will have a tour of Historic Glasgow. How much will he pay at least?
A. $13. B. $16. C. $17
【4】 From the ad, visitor can NOT find the ________of Old Glasgow.
A. website address
B. email address
C. phone number
【5】If a student wants to have a tour of Ghosts and Ghouls, he________.
A.will have to pay $5
B. can have the tour in May
C. had better go there at 10:00 AM
【题目】阅读理解
| |
My favourite season… | |
| My favourite season is spring, because everything is getting new and fresh again. I like having picnics and taking photos with my friends. I don't like autumn, because I know that it's going to be getting cold soon. |
| Autumn is my favourite season. I love the changing of leaves. I like the colours. I love the autumn wind that blows the leaves around. And I often take a walk in that autumn air with a warm cup of coffee. My least favourite season is summer, because it's too hot. |
| I like summer best. It's very cool in my hometown, and it's nice to have a long and sunny summer. There are a lot of outdoor activities you can take part in, such as going camping. My least favourite is winter, because it's pretty cold, and you don't want to go outside. |
| My favourite season is winter, because there's a lot of snow, and it's very beautiful. When the countryside is covered with snow, it's perfectly white. Also, I love building snowmen with my friends. So I like winter. |
(1)Matt's favourite season is________ .
A.spring
B.summer
C.autumn
D.winter
(2)Where is Anna from?
A.The US.
B.Canada.
C.The UK.
D.Germany.
(3)What's the weather like in Neil's hometown in summer?
A.Wet.
B.Cool.
C.Windy.
D.Cloudy
(4)In winter, Kat loves________ .
A.going camping
B.taking a walk
C.building snowmen
D.having picnics