题目内容

【题目】阅读下面短文,然后根据短文内容补全答题卡上对应表格中所缺失的信息。每空不超过三个单词。

Many countries all over the world have National Parks. There are about 7000 National Parks around the world. Most of them protect natural settings as well as the plants and animals that live there, but a few are in towns and cities.

Are there National Parks in England?

There are nine National Parks in England. The first three were the Peak District, the Lake District and Dartmoor which were all named as National Parks in 1951. Others followed afterwards, such as the North York Moors in 1952. The New Forest in 2005 and the South downs in 2010.

Are National Parks in England the same as those in other countries?

Many National Parks around the world cover huge areas of land where nobody lives, but in England most of the countryside within them is used for farming and other activities. As a result, National Parks in England include places where people live and work, as well as wild and beautiful areas where there is little sign of human life.

Why do visitors go to the National Parks?

There are plenty of activities to do in all of the National Parks in England. Visitors can walk or cycle, following marked route, and many of the parks organize activities for families.

Are there any problems in the National Parks?

There are about 110 million visitors to the parks every year, bringing many benefits to the areas but eating problems too. Many popular towns and villages can be swamped(充斥)by visitors. This results in overcrowded car parks and roads choked (堵塞)with traffic. Life can be difficult for people who live there, as more and more gift shops and cafes are opened instead of those everyday shops, in popular areas, house prices can become too high for local people making it hard for them to stay in the area.

How can people help?

All National Parks in England promote(倡导)the Countryside Code, which tells people how to take care of their environment. If these rules are followed, the National Parks will be protected and continue to give pleasure to many people for a long time.

1____________

2____________

3____________

4____________

5____________

【答案】

1protect nature

2Development

3huge

4are provided

5afford

【解析】

本文主要介绍了英国的国家公园。从不同角度分别介绍了英国国家公园的特色,包括所处地理位置、公园内的活动、每年接待游客情况以及由此带来的利弊关系等。最后倡导大家要遵守规则,保护自然环境。

1根据“Most of them protect natural settings as well as the plants and animals that live there,”可知,世界上大部分国家公园是为了保护自然,故填protect nature

2根据“The first three were the Peak District, the Lake District and Dartmoor which were all named as National Parks in 1951. Others followed afterwards, such as the North York Moors in 1952. The New Forest in 2005 and the South downs in 2010.”可知,英国不同的国家公园在不同的时期的命名,这是介绍英国国家公园的发展。故填Development

3根据“Many National Parks around the world cover huge areas of land where nobody lives,”可知,世界上许多国家公园覆盖了大片的土地,但是无人居住。故填huge

4根据“Visitors can walk or cycle, following marked route, and many of the parks organize activities for families.”可知,游客可以沿着标记的路线步行或骑车,许多公园还为家庭提供了活动。也就是很多活动被提供给家庭,谓语用被动形式,主语families是复数,谓语用复数形式,故填are provided

5根据“Life can be difficult for people who live there, as more and more gift shops and cafes are opened instead of those everyday shops, in popular areas, house prices can become too high for local people making it hard for them to stay in the area.”可知,因为那里开了越来越多的礼品店和咖啡馆,在受欢迎的地区,房价可能会变得太高,当地人很难买得起房子。afford to do sth买得起,支付得起,故填afford

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限填一词。

Why so many fires?

California is burning! Wildfires have spread across the US State since Oct 23 and smoke has filled its skies.

Take the Kincade Fire in northern California for example. It forced ( 使 ) 200,000 people to e1its path within one week. The state’s largest power (电力) company cut power to about 206,000 homes in order to s2 more fires from breaking out, CBS News reported.

California has seen many wildfires in recent years. Nine of the 10 biggest fires have happened since 2000, i3five since 2010, according to The New York Times.

Why is this? California has the perfect wildfire c4, Park Williams, a US climate expert (气候专家), told The New York Times. It has dry air and high temperatures from spring through late fall. At the same time, seasonal winds blow across the state every year, causing the wildfires to spread q5and last for weeks.

Global warming has also made the fires worse in recent years. It has dried out the state’s trees and o6 plant life, causing them to burn more easily.

H 7have played a role as well. Burning campfires, garbage debris ( ),and cigarette butts (烟头) can easily cause wildfires. For example, one fire started last year when a car got a flat tire (漏气的轮胎). The car’s body met the road and sent out sparks (火花 ), starting a f8.

Lightning strikes (雷击) and volcanic eruptions (火山爆发) can also cause wildfires. However, people have caused 90 percent of California’s wildfires, according to the US National Park Service.

More about wildfires

Wildfires often happen in wooded areas in the US, Canada and Australia. They are also k 9 as forest fires or grass fires in Australia.

Wildfires can burn at over 900 and reach heights of more than 50 meters. They can move at speeds of up to 23 kilometers an hour, burning e10 – trees, brush, homes, even people – in their path.

【题目】

As you are growing and changing, you have more responsibilities and also more freedom to spend time with other people. While you may feel ___________ to make your own decisions about where and when to go, your parents will put limits on you. So you may find you are ___________ your parents more often than you used to. The reason why your parents do this is that they care about you and want to protect you from danger.

Here are some tips for you on how to keep away from and handle arguments with your parents.

___________ the rules ahead of time and not at the last minute. This way you will be able to tell whether they will say yes or no before you make plans. Your parents can also explain to you why each rule is in place. Ask them to let you explain how the rules make you feel and suggest what you think are ___________ rules. Your parents may be willing to listen to your ideas and use them when making rules that you both agree on.

● Try to keep calm when your parents say no to something. You will show your parents that you are responsible and mature by talking instead of ___________.

● Spend time with your family. Some teens argue with their parents over the amount of time they spend with others. Communicate with each other and make some interesting family time so that you can all enjoy the time you spend at home. Suggest some ___________ that your whole family will enjoy together. For example, you can go on a hike on a sunny day or go for a bike ride at weekends with them. Going to the beach on summer holiday will also be a very good choice.

1A.hardB.readyC.sorryD.unusual

2A.arguing withB.depending onC.making fun ofD.taking the place of

3A.DescribeB.ChangeC.DiscussD.Repeat

4A.rightB.interestingC.newD.simple

5A.followingB.changingC.testingD.shouting

6A.lessonsB.activitiesC.skillsD.habits

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网