题目内容

【题目】完成句子 根据所给的汉语内容,用英语完成下列句子

1依我看,每所学校都应该有英语角.

___ every school should have an English corner

2水不断从小洞涌出

The water keeps______from the little hole

3迄今为止,凯特己经学了500个汉字.

Kate has learned 500 Chinese words______

4我期盼收到妈妈的邮件

I____________the Email from my mum

5城市的空气没有农村的新鲜.

The air in the city isn't_________that in the countryside

【答案】

1In my opinion

2pouring out

3so far

4look forward to receiving

5as/ so fresh as

【解析】

1根据中英文对照可知,缺少“依我看”,in my opinion“依我看,在我看来”,且空位于句首,故答案为In my opinion

2根据中英文对照可知,缺少“涌出”,pour out“涌出”,且根据空前keep可知,用keep doing sth“一直做某事”,故答案为:pouring out

3根据中英文对照可知,缺少“迄今为止”,so far“迄今为止”,与现在完成时连用,且根据has learned可知,是现在完成时,故答案为:so far

4根据中英文对照可知,缺少“期盼收到”,look forward to“期望做某事”,to是介词,后面接动名词,receive收到。时态为一般现在时,主语为I。故答案为:look forward to receiving

5根据中英文对照可知,缺少“没有”。没有,不如not as/ so…as,中间用形容词原级,作表语,新鲜的fresh。故答案为:as/ so fresh as

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文理解选择正确答案。
D
In Paris, one freezing winter evening, I was having dinner with my friend, Mr. Dupin, the famous detective. We had just finished our meal, when there was a loud knocking at the door. Dupin opened it. There stood Mr. Germain, the chief警长)of the Paris Police.
We welcomed him warmly, for he was an old acquaintance(熟人)whom we hadn't seen for a great time.
"I need your assistance," said Germain. "I met a case(案件)that has been giving me a great deal of trouble. It is very simple but very strange."
“Also, please keep this secret. If anyone found out that I told you this. I would certainly lose my job.”
“Well, then,” said the Chief,” I have learned that a very important letter has been stolen from the king. We are sure who stole it and that the letter is in his house."
"But who would dare do such a thing" I cried.
"The thief," said Germain softly, "He's a man who darers do many dangerous things. He is one of the most powerful and important ministers in the government. He is Minister Danton.”
"A lot of times, while Minister Danton was out, a lot of well-trained police officers carefully searched the entire house, room by room. In fact, we examined everything in the house but found nothing."…
A month later, Dupin asked Germain and me to his house. There he took out a letter and handed it to the Chief. We were both very surprised.
Dupin explained, "I know Minister Danton very well. He could not hide the letter in any of the usual hiding places. I realized that he might have left the letter out in the open, right under everyone's nose, where no one would search for it."
"Then I visited him with my dark glasses on to help me observe(观察)better. While we were chatting, a dirty, torn letter in the letter holder suddenly caught my eyes-unusual for the Minister, who is careful and neat."
"I was sure it was the letter."
"Then I purposely left my gloves behind so I could come back again."
"The next morning, I hired a man to fire a gun on the street, while the Minister went to see what happened, I stole the letter by replacing it with a similar one, On it Dupin wrote these words:
Your plan was good, but mine was better
As you can see, I took the letter.
----Based on a story by Edgar Allan Poe
(1)The underlined word "assistance" in the third paragraph probably meanshere.
A.hobby
B.help
C.habit
D.holiday
(2)Who is the best at solving difficult cases according to the passage?
A.The writer.
B.Mr. Germain.
C.Mr. Dupin.
D.Minister Danton.
(3)Dupin did all the following things to help get the letter back EXCEPT .
A.wearing his dark glasses when visiting Danton's house
B.leaving his gloves purposely behind in Danton's house
C.hiring a man to fire a gun on the street the next morning
D.writing some words on the letter he put into the letter holder
(4)From the passage we can infer that .
A.Dupin and Danton are also acquaintances
B.Dupin and the writer are both detectives
C.Danton and the writer are new friends
D.Germain and Danton are dangerous enemies

【题目】 There was a man living in a big city. He enjoyed ________for things of old times. One day he_______to a village. The village was so beautiful ______he felt very relaxed. So he decided _______ at a hotel for a couple of days. One morning, he walked around the village and came to a very big, old tree. He found an old man sitting under the tree. In front of him, there was a blue bowl, which looked very old. The bowl was on the ground and a cat ____________ milk from it.

A farmer, the owner of the cat, ___beside the bowl. In order not to draw the farmer's attention to the value (价值) of the bowl, the man said to him ____a soft voice, " _____nice cat you have! Won't you sell it to me?" "How much would you give me for it?" the farmer opened his eyes and asked. "Thirty dollars. Would it be enough?" A few minutes later, the farmer agreed. After____the farmer, the man said, "My cat will certainly feel thirsty. May I take the bowl so that the cat can have milk?"but the farmer said, "I am sorry I _________ give it to you. Thanks to the bowl, I have already sold twenty cats."

1A. looksB. lookC. lookingD. looked

2A. was comingB. cameC. would comeD. comes

3A. asB. becauseC. butD. that

4A. stayB. to stayC. stayingD. stayed

5A. drankB. drinksC. was drinkingD. has drunk

6A. was lyingB. laidC. is lyingD. lies

7A. withB. forC. onD. in

8A. WhatB. HowC. What aD. How a

9A. payingB. payedC. had paidD. pay

10A. can'tB. canC. mustD. may

【题目】通读全文,根据对短文的理解,选择正确的答案填空。
I can't remember when I started collecting litter. But it was when I got tired of 1 litter nearby that I realized no one else was going to pick it up.
I live near a forest in Ohio, America. I can walk there 2 three minutes. I used to love going there to play with my dog. But one day there was 3 much litter there that I became very unhappy. I decided to clean up the forest, and I wanted to 4 happy when I went again. I made my first trip to clean the forest that afternoon. I took a big black rubbish bag with me. Ten minutes 5 I started to pick up litter, my bag was full! There were cans, bottles, broken glass and newspapers in it.
From then on, I 6 to the forest four times a year to pick up litter. I often stay there for three hours. It makes me feel 7 to do something for the environment. After each trip, I look through all the litter that I've collected. If 8 of it is recyclable(可回收利用的), I'll keep it. I can't understand why people drop litter. But I will keep on picking it up 9they stop dropping it. I know I am only doing a small bit 10 the earth, but I still think it is important.
(1)A.seeing B.throwing C.dropping
(2)A.after B.for C.in
(3)A.such B.very C.so
(4)A.make B.feel C.find
(5)A.after B.later C.before
(6)A.had gone B.have gone C.go
(7)A.tired B.sad C.great
(8)A.any B.few C.many
(9)A.until B.after C.as soon as
(10)A.helped B.to help C.help

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网