题目内容

【题目】 情景交际

A: Hi, I am Tom. I’m new in town.

B: Hi. I’m Mary. Welcome to the neighborhood. 1?

A: It is fantastic, but I still don’t really know my way around. I want to buy some stamps, 2?

B: Yes, there is a post office near here.

A: Great. Can you show me how to get there?

B: Well, Go down the street and turn right at the first crossing. You can find it on your left, a theater across from it.

A: Thanks a lot. The weekend is coming. 3?

B: Nothing much this weekend.

A: I love going hiking. 4?

B: Of course, I’d love to. Doing sports is good for health. And there is a good place for hiking, but it is a little far from here.

A: Which do you think is the best way to get there?

B: Let’s ride our bikes.

A. 5When and where shall we meet?

B: We shall meet at 7 a.m. gate of our neighborhood. See you then.

A: See you.

【答案】

1What do you think of the neighborhood?

2Is there a post office near here?

3What are you going to do this weekend?

4Would you like to go hiking with me?

5Good idea.

【解析】

这是汤姆和玛丽的对话,玛丽向新搬来的汤姆介绍邮局在哪儿,两人还相约这个周末一起去徒步旅行。

1根据前文Welcome to the neighborhood,在欢迎对方来到这片街区,以及下文回答It is fantastic,可知此处是问认为这片街区如何,故答案为What do you think of the neighborhood?

2根据前文I want to buy some stamps说想买邮票,以及下文回答Yes, there is a post office near here,可知此处是问是否附近有邮局,故答案为Is there a post office near here?

3根据下文回答Nothing much this weekend,可知此处是问对方本周末打算干什么,故答案为What are you going to do this weekend?

4根据前文I love going hiking说自己喜欢徒步旅行,以及下文回答Of course, I’d love to,可知此处是邀请对方一起去徒步旅行,故答案为Would you like to go hiking with me?

5根据上文Let’s ride our bikes建议说骑车去,可知下文要作出评论,且是赞成的评论,故答案为Good idea.

练习册系列答案
相关题目

【题目】在短文的空格中填入适当的词, 使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给

Augie Dobson a 9yearold American boy is prud of his ability to speak Chinese He has been studying the language for three year from Shanghai Community International School

Augie is one of a group of three and took part in a drama performance competition It was organized to e1overseas students to understand Chinese culture

Their play is based on Tang Dynasty 618907poet He Zhizhang's " Hui Xiang Ou Shu" L2 the play got the second prize at yesterday's ceremony

" Hui Xiang Ou Shu" means writing something after returning home It describes an old man who left his hometown at a young age but feels like a s 3when he returns a couple of years later

Mrs Sun a Chinese teacher in school said she tries to teach her pupils to sing and dance to the poem "Children are interested in singing poems rather than just reciting 4

Students at Shanghai Community International School now learn an ancient poem every day "It's difficult b5I ‘m trying to remember" said Augie

The first prize went to drama "Kong Cheng Ji" performed by students at Dulwich College Shanghai Kong Cheng Ji tells of Zhuge liang during the Three Kingdoms period 220280). He had no army to protect and guard the city but m6to make the enemy's leader Sima Yi believe that the city was full of traps and ambushes(埋伏). As a result Sima gave up

Li Zihao 9 plays Sima in the drama Li is a fan of chengyu Chinese fourcharacter idioms(四字成语).

"I've downloaded an app about telling stories with chengyu and he loves it I think chengyu is a very s7and important parts of Chinese culture Four words alone can mean a lot and chengyu shows the great wisdom of old Chinese people" said his mother

【题目】 Is it stressful and boring working at Google, one of the largest technology companies in the world? Not at all! ______, Google has the best working environment among the big companies in the United States.

The working environment is quite ______ at Google. The company encourages staff to do whatever they want in the office. They can design their own desks or work stations. They can write down their ideas on the wall. When they are tired, they can take a nap(打盹)on the sofa. Animal lovers can ______ bring their pets to work.

Google is home to every employee. In addition to offices, there are game rooms, hair salons, restaurants and gyms. After work, employees can have a swim in the swimming pool or enjoy a massage(按摩). The company also encourages them to learn new things. It ______ a number of interesting free courses such as sign language, cooking, drawing and playing the piano.

There is an interesting rule at Google—no staff member should be 100 feet away from food. Coffee bars and open kitchens are ______. All food is free. There are thousands of different dishes in the main restaurant. One of its managers says, “We care for our employees’_______, so we encourage them to have healthy food. Our research shows that if people are provided with enough food, they make better choices.”

To work hard and work well, you need to love what you are working on and where you are working. Google believes that an interesting and pleasant space helps people think more creatively. So it is trying hard to keep its title as the happiest workplace in the world.

1A.After allB.By the wayC.For exampleD.In fact

2A.surprisingB.relaxingC.interestingD.amusing

3A.almostB.everC.evenD.both

4A.guidesB.offersC.takesD.learns

5A.everywhereB.somewhereC.anywhereD.nowhere

6A.choiceB.cookingC.healthD.behavior

【题目】 第三节 语篇补全

Are you happy with your looks? Some teenagers are not.

Body image anxiety (对自身形象的焦虑) is common among teenagers. According to Huxiu News, as much as 31 percent of teenagers avoid speaking up in class because they worry that others will notice their looks.

Boys don’t usually talk about body image problems as much as girls, but that doesn’t mean they don’t have them. 1 According to a recent survey in the United States, 15 percent of boys in high school are trying to lose weight. More than 40 percent of boys in high school regularly exercise with the goal of getting bigger muscles (肌肉).

2 They will help you look and feel your best.

1.Accept your body: Don’t make harsh comments (胡乱评论) about your own body. This can hurt just as much as if someone else said it. Be kind to yourself, even if you feel like you have things to work on.

2. Like your body: No one is perfect, but you can always find things to like about yourself. Maybe you like your hair or shoulders. 3

3. Pay attention to what your body can do: 4 When you play a sport, dance, or give someone a hug, you can feel the strength and beauty of your body.

4.Take care of your body: Having good living habits can make you feel more confident about your looks. Eat healthy foods, get the right amount of sleep and be active every day.

A. No one needs to dress like a super star every day, but it is not a bad idea to be clean and tidy.

B. Your body is there for you when you stretch (拉伸), climb, or jump for joy.

C. If you feel unhappy about your looks, you may want to read these tips.

D. They can struggle(挣扎) with body anxiety as well.

E. What about your eyes or your smile?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网