题目内容

【题目】(A)

Side A

No. 293083

Side B

No. 293083

Thank you for travelling with

If the card is found, please return to any Stagecoach driver.

1Lilian is _____.

A. a bus driver B. a university student

C. a teacher in a college D. a middle school student

2The card can be used in any of the four _____.

A. cities B. colleges C. universities D. companies

3According to the reading material, if you find a lost card, you can _____.

A. sell it B. phone Lilian

C. use it for travelling D. give it back to any Stagecoach driver

【答案】

1B

2D

3D

【解析】本篇文章难度适中,主要介绍一个学生的公交卡。

1根据College: University of Chichester可知,故选B。

2根据it’s used in the bus companies of Stagecoach, Season, Goldrider and Busabout in the UK可知,故选D。

3根据If the card is found, please return to any Stagecoach driver.可知,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

California Gov. Jerry Brown on Tuesday signed a law for driverless cars to travel on public roadways, showing once again that Left Coast has a way of making car-makers develop faster.

It is not that smart minds in Japan and Germany aren’t already working on driverless cars. But with most new technologies, engineers want to make sure that they are safe enough before large production. The California law will allow them to travel on the state’s roadways if there is an experienced driver sitting in the driving seat to take over if needed.

“Today, we’re looking at science fiction becoming tomorrow’s reality,” Gov. Brown said during a news conference at Google’s headquarters. “This driverless car is another step forward in this long march of California and leading not just the country, but the whole world.”

The state often uses stricter laws to control greenhouse gases and global warming, which was strongly against by most car-makers in other states, saying it would be impractical for each state to make its own fuel standards. However, the U.S. EPA(环境保护署) sided with California . At last all sides reached an agreement, but the push from California undoubtedly influenced the EPA’s sharply higher fuel standards, which require car-makers to achieve an average of 54.5 miles per gallon by 2025.

When it comes to driverless cars, California is actually the third state to authorize(批准) them, behind Nevada and Florida. But by far it is the most influential. “It’s meaningful because California is a big state , a first mover and really a big player,” Ryan Calo, a law professor at the University of Washington who studies autonomous transport law, told the New York Times.

1The sentence“California, of course , has led the way towards cleaner transport.”is the topic sentence of _________.

A. Paragraph 2 B. Paragraph 3 C. Paragraph 4 D. Paragraph 5

2From the whole passage, what are the advantages of driverless cars in California?

A. They are green and safe B. They are fast and big

C. They are green and big D. They are fast and safe

3The last paragraph is written mainly to ______.

A. introduce a new law signed by California

B. California is a big state and really a big player

C. California is the third state to authorize the law

D. show the influence of California’s law on driverless cars

4According to the passage, we can learn _______.

A. engineers in other countries aren’t working on driverless cars

B. California and the EPA reached an agreement on fuel standards

C. the developing of driverless cars in California will lead the world

D. California is the first state that allows driverless cars to travel on roads

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网