题目内容

【题目】

Four years ago, 55-year-old Billy Ray Harris was homeless. He lived on a street corner in Kansas City, holding out a cup and asking passers-by for money. But then, one day, his life changed.

On February 9th, a kindhearted woman named Sarah Darling passed Billy Ray. She reached into her purse, took out all the coins she had and dropped them into his cup. Neither of them realized that this small generous act would change their lives.

Sarah didn’t realize that she had given Billy her $4000 diamond ring with all her change until the following morning. She and her husband, Bill Krejci, rushed to see if they could find Billy. To their surprise, the homeless man was not only in the same place, he also returned the ring at once. The grateful couple paid him back for his honesty by emptying out their pockets of all the money they had.

But this was just the beginning of their story. Sarah and her husband, Bill, became friends with Billy Ray. Bill Krejci, a web designer, felt that he needed to do something more for this amazingly honest man. So on February 18th, he set up a special page to raise money for him. In just three months, Billy received over $200,000. That is not enough. Billy is living with a person who is generous instead of living in the streets. And that’s not all—Thanks to the news report, he got together again with his older brother, Edwin Harris who he had been unable to find for 16 years.

All the good luck is just because Billy did the right thing—returning something that did not belong to him.

1Why did Sarah give her ring to Billy?

A. Because she wanted to help Billy. B. Because it was Billy’s ring.

C. Because she did it by mistake. D. Because she wanted to test Billy.

2The underlined word “That” in Paragraph 4 refers to “________”.

A. setting up a special page B. receiving money

C. living with a generous person D. returning the diamond ring

3Where can you probably find this article?

A. In a history book. B. In a magazine.

C. In a guide book. D. In an ad.

【答案】

1C

2B

3B

【解析】

短文大意:本文是故事类阅读,讲述了无家可归的比利·雷行乞时误收了善良的萨拉·达林女士价值4000美元的钻戒,但他不为所动,在第二天等在原地归还给萨拉·达林夫妇;夫妇二人心存感激,丈夫设计了一个特别的页面来为他筹集资金,不仅让他有了家,而且和他的哥哥埃德温·哈里斯最终重逢。短文赞扬了人性的诚实和知恩图报的品德。

1题意:莎拉为什么把戒指给比利?考查细节理解题。根据Sarah didn’t realize that she had given Billy her $4000 diamond ring with all her change until the following morning.,可知她误把戒指和同零钱都给了比利,故选C。

2题意:第4段中带下划线的“That”是指“________”。考查词义理解题。not enough不够,根据上文Billy received over $200,000.,可知指的是筹集到的20多万美元,故选B。

3题意:你可能在哪里可以找到这篇文章?考查来源推测题。A. In a history book.在历史书里;B. In a magazine.在杂志上;C. In a guide book.在一本指南中;D. In an ad.在广告中。根据短文内容讲述的是好人有好报的故事,可知会出现在杂志上,故选B。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网