题目内容
【题目】![]()
Good afternoon! Nice to meet you! I'm Helen. My last name is Miller. I'm in a blue jacket. I am in Yucai Middle School. My telephone number is 0731—5578693. This is Gina Black. She is my good friend. She is in a white jacket. She is in Yucai Middle School, too. Her friend Alice is also in Yucai Middle School. But her brother Bob is not. He is in Xiaoyuan Middle School. He likes playing basketball. You can play basketball with him.
【1】What color is Helen's jacket?
A.Green.B.Blue.C.White.
【2】What is Gina's family name?
A.Gina.B.Alice.C.Black.
【3】Alice is_____________ friend.
A.Helen'sB.Gina'sC.Bob's
【4】Which of the following is TRUE(下面选项中哪一项是正确的)?
A.The writer(作者)is a girl.
B.Bob is not in Xiaoyuan Middle School.
C.Alice's phone number is 0731—5578693.
【5】We can know from the passage(文章)that ____________.
A.Helen and Alice go to the same school.
B.Helen and Alice are good friends.
C.Bob likes to play basketball with his sister Alice.
【答案】
【1】B
【2】C
【3】B
【4】A
【5】A
【解析】
本篇介绍Helen Miller和她的朋友 Gina Black.的穿着和就读的学校;还介绍Gina 的朋友Alice和她的弟弟Bob就读的学校。
【1】细节理解题。根据文中“I'm Helen. My last name is Miller. I'm in a blue jacket.”,可知“Helen的夹克是蓝色的”,故选B。
【2】细节理解题。根据文中“This is Gina Black.”, 在以英语为母语的国家,姓名的排列顺序为“名”—— first name在前, “姓”—— last name在后;可知“Gina的姓是Black”,故选C。
【3】细节理解题。根据文中“. This is Gina Black…Her friend Alice is also in Yucai Middle School. ”,可知“Alice是Gina的朋友”,故选B。
【4】推理判断题。根据文中“I'm Helen.”, Helen是女生的名字,可知“作者是女孩”,所以A表述正确;根据文中“But her brother Bob is not. He is in Xiaoyuan Middle School”,可知“Bob是在晓园中学”,所以B表述错误;根据文中“I'm Helen… My telephone number is 0731—5578693.”,可知“0731—5578693.是Helen的电话号码”,所以C表述错误;故选A。
【5】细节理解题。根据文中“I am in Yucai Middle School. Her friend Alice is also in Yucai Middle School.”,可知“Helen 和 Alice在同一间学校”,故选A。
【题目】 Look at this newspaper page. Read about December holiday events in one town. Then answer the questions.
Holiday Events This Week | |
Monday, December 12 Crafts Projects For kids ages 5 to 12 Library, 4 p.m. |
Saturday, December 17 Holiday Fair Do last-minute shopping Town Hall, 11 a.m. |
Friday, December 16 Holiday Concert Hear the chorus sing High School, 6 p.m. |
Sunday, December 18 Benefit Breakfast Bring cans to give Coffee shop, 9 a.m. |
【1】Which event is only for kids?
A.Crafts Projects.B.Holiday Concert.
C.Benefit Breakfast.
【2】What time does the breakfast start?
A.4 p.m.B.11 a.m.
C.9 a.m.
【3】Which event is on Saturday?
A.Holiday Fair.
B.Holiday Concert.
C.Benefit Breakfast.
【4】Where is the Holiday Concert?
A.In the library.B.In the high school.
C.In Town Hall.
【题目】为促进全民阅读(Civil Reading),我校对全体学生的课外阅读情况做了个问卷调查。请根据下表,以 "Let's Read More!"为题,用英语写一篇短文,说明课外阅读的现状和意义,并且就中学生如何更好地开展课阅读活动提出你的建议。
要点 | 内容 |
调查数据 |
|
阅读的意义 | 1. 开阔眼界,对世界有更多的了解 |
你的建议 | …(至少两条) |
注意: 1.词数80左右,短文的开头已给出,不计入总词数。2.文中不得提及有关个人身份的任何信息,如校名、人名等。
Let's Read More!
To go with the Civil Reading, our school has done a survey and we found that……
【题目】阅读理解
|
Build a Story: This team game is about building a story from some pictures. Each team is supposed to build a story according to the picture given to each of its members. On understanding what each pictures means, the team needs to put the pictures into order. The team that is first to build the story wins. |
Team Craft(剪纸):For this activity, the class is put into groups of three or four members. Each team is given some art material like colour pens, art paper and a knife. Each team should come up with something creative and special. The one who finishes first or does best in making craft will be the winner. |
Team Sports: Outdoor activities and sports are some of the best team games for schools. Volleyball, soccer and basketball are some of the very interesting team games. Exercise mixed with fun is one of the most important interests of playing sports. |
Dog and the Bone: This game is played between two teams. The teams line up in front of each other. Each team member is given a number or a letter of the alphabet. The same pair of names is used for both the teams. An object is placed in an area between the two teams. The host of the game calls out a name. The members from both the teams with the name rush to get the object. The member, who get the “bone” first, make a point for his/her team. |
(1)What does the passage mainly talk about?
A.Team sports.
B.Team games.
C.Building a story.
D.Team art.
(2)How can we build a story according to the second paragraph?
A.To put the pictures into order.
B.To say a sentence one by one.
C.To talk about the same picture.
D.To talk about different pictures.
(3)In which team game do you have to use color pens and a knife?
A.Dog and the Bone.
B.Playing volleyball.
C.Team Craft.
D.Build a Story.
(4)Which of the following is surely a team sport?
A.Swimming.
B.Running
C.Basketball
D.Walking
(5)What is the “bone” in the game Dog and the Bone?
A.The child who gets the object first.
B.The child who can't get the object.
C.The child who hosts the game.
D.The object between the two teams.
【题目】阅读理解
Read what these people said about a restaurant and answer the questions.
| Is Goodies good? |
Does anyone know about Goodies next to the Mad-Eye Theater? I want to go there with my friends this Saturday. Thanks! | |
| RE: Is Goodies good? |
My dad took me there yesterday. I don't know if it's expensive. He paid. The food was fine, not the best, though. But you must try its papaya (木瓜) ice cream. I just couldn't get enough of it! Dinner is 50 cheaper if you eat there on your birthday. | |
| RE: Is Goodies good? 8:11P.M. |
Its food is good but its waiters are not. For that price, I think you should go to Awe's. It's a little far from the theater, but the waiters there are friendly, and the food is wonderful. It's celebrating its fifth birthday, so lunch is only half price this week. | |
| RE: Is Goodies good? 9:56 P.M. |
It's the best restaurant I've ever been to. It's a little expensive. But it costs 100 less for lunch. Crazy_P is right about the papaya ice cream. | |
| RE: Is Goodies good? |
There's only one good thing about Goodies: After you eat there, everything else on Earth tastes good! About the waiters, do they have any? |
(1)Why did Jane. TW start the discussion?
A. Because she wanted to choose the best restaurant.
B. Because she wanted to go the restaurant with her friends.
C.Because she wanted to write a complaint letter.
D.Because she wanted to start her own restaurant.
(2)How much will you pay for your dinner if you spend 120 on your birthday in Goodies?
A.50.
B. 60.
C. 70.
D. 80.
(3)Who gave the best review of Goodies?
A.Crazy _P
B. Cool Marc.
C.Teddy0530
D.Kenny.
(4)Where may we read the discussion?
A.On the Internet.
B.In a magazine.
C.In a newspaper.
D.In a textbook.