题目内容

The relationship between student and teacher is less formal in the USA than in many other countries, especially at the college level. When teachers come into the classroom , the students don’t need to stand up. Students are generally encouraged to ask questions during class, to go to the teacher’s office for help after class, and to phone if they can’t go to school and need help with their lessons. (2)Most teachers allow students to enter class late or leave early, if necessary.
However, students are still asked to be    (1)   to their teacher and classmates and to be (1)   during a test. When students want to ask questions, they usually put up a hand and wait. When the teacher or a student is speaking to the class ,it’s rude to talk to another classmate, even in a low voice. When a test is being given, talking to a classmate is not only rude but also wrong. In the eyes of most American teachers, students who are talking to each other during a test are cheating(作弊).
小题1: 在(1)句的空白处分别填入一个适当的词使句意完整、上下文通顺。
_____________     _______________
小题2: 将(2) 句译成中文。
__________________________________________________________________________
小题3: 回答问题:Where do the students go to ask for help after class?
______________________________________________________________________
小题4: 从文中找出同义句。
Most teachers think it is dishonest for students to talk about something when they are having a test.
__________________________________________________________________________
小题5: 在文中找出最能表达该短文主题的句子。
__________________________________________________________________________

小题1:polite, honest
小题2:如果需要的话,大多数老师允许学生迟到或早退。
小题3:They go to the teacher’s office for help after class.
小题4:In the eyes of most American teachers, students who are talking to each other during a test are cheating.
小题5:The relationship between student and teacher is less formal in the USA than in many other countries, especially at the college level.
   
试题分析:在美国比在许多其他国家,特别是在大学期间,学生与老师之间的关系不那么正式。当教师走进教室时,学生们不需要站起来。一般鼓励上课时问问题,课后去老师的办公室寻求帮助,不能上学或需要辅导功课时可以打电话,大多数教师允许学生输入类迟到或早退,如果必要危害。不过,学生应该对同学、对老师要有礼貌,考试时应该诚实。
小题1:后面的解释是,当学生想要问的问题时,他们通常要举手和等待。老师或一个学生说话,时,另一个同学,即使是低声说话也被认为很不礼貌。测试时,说话的同学不仅被认为没礼貌而且也错了。在绝大多数的美国老师眼中,在测试过程中交谈的学生就是作弊。因此可知,学生应该对同学、对老师要礼貌:polite,考试时应该做到诚实:honest。
小题2:如果有必要的话,大多数老师允许学生迟到或早退。。
小题3:根据Students are generally encouraged …, to go to the teacher’s office for help after class(学生们被鼓励课后去老师办公室寻求帮助)可知答案是:They go to the teacher’s office for help after class.。
小题4:本句的意思是:大多数教师认为学生测试时说事是不诚实的。与文中的In the eyes of most American teachers, students who are talking to each other during a test are cheating.(在绝大多数的美国老师眼中,在测试过程中交谈的学生就是作弊。)意思相同。
小题5:最能表达该短文主题的句子是文章的第一句The relationship between student and teacher is less formal in the USA than in many other countries, especially at the college level.。
练习册系列答案
相关题目


Are you sorry for not traveling during the National Day ? If you stay at home at that time, I think you are very lucky. Why? Because there are too many people everywhere. In many places of interest in China, it’s too crowded to do anything.
Look at the picture. It was too crowded on the Great Wall on October 1st, 2012. You even couldn’t take photos for you or your friends. All what we could see were people. It was reported that there were about twenty people per meter on the Great Wall. My friends told me they could see nothing but many people on the Great Wall. “We couldn’t walk if the people in front of us didn’t walk,” he said. He showed us a photo on the Great Wall. In the photo, we hardly found him out, there were too many people.
So some people give the advice that we should not have the gold week (黄金周) any more. But other people say no about this advice. What’s your idea of it? Are you sorry now for not traveling during the gold week? I love staying at home more than traveling next National Day.
小题1:How did the writer feel about staying at home on National Day?
A.He believed it was interesting to stay at home on National Day.
B.He believed it was boring to stay at home on National Day.
C.He felt lucky to stay at home on National Day.
D.He felt sorry to stay at home on National Day.
小题2:Which of the following is TRUE about the Great Wall on National Day?
A.You could find yourself easily on the photos you took that day
B.You could walk as you like on the Great Wall
C.There were about 30 people per meter.
D.There were so many people there that day.
小题3: Where do you think is the article from?
A.www.chinabus.comB.www.movies123.com
C.www.chinatourist.comD.www.storyhouse.com

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网