题目内容

【题目】 Laura,Alice and Andy are pen friends. They are from different places. What are they doing now'?

The girl with long hair in the photo is Laura. She is visiting her uncle and aunt in New York now. She is having a great time. It's Christmas Day today! She is playing games with her cousins Susan, Linda and Danny.

Hello. l'm Alice. My mother wants to cook a big meal for us this evening. I’m shopping with my mother in the supermarket. She wants to buy some fish. I want to buy a bottle of cola. But my mom says it’s not healthy— So I have to buy some oranges and make juice at home by myself.

Hi, my name is Andy. l'm from Sydney. It's fine these days. Now I'm at school with my friends. Some students don’t like homework, but I don’t think so. I' m doing my homework now. My friend Mark is playing soccer with Dave and Eric. And Tony is swimming at the pool. We are having fun!

1Laura has three________in New York.

A.cousinsB.uncles and auntsC.friends

2Alice is________now.

A.doing homeworkB.having a partyC.shopping

3Alice's mother doesn’t think ________is healthy.

A.fishB.colaC.juice

4Andy is________.

A.in a supermarketB.at schoolC.at the pool

5From the passage, we know that________

A.Laura is visiting her friendsB.Alice likes fish very muchC.Andy is a good student

【答案】

1A

2C

3B

4B

5C

【解析】

本文是一篇人物介绍,作者介绍了来自不同国家的三个笔友的情况。

1细节理解题。由表格第一栏中的最后一句“She is playing games with her cousins Susan, Linda and Danny”(她正在和堂兄妹苏珊、琳达和丹尼玩游戏)可知,劳拉有三个堂兄妹:苏珊、琳达和丹尼。可知,故答案为A

2细节理解题。由表格第二栏中的第三句“I'm shopping with my mother in the supermarket”(我和妈妈在超市购物)可知,艾丽斯现在正在和妈妈在超市购物。故答案为C

3细节理解题。由表格第二栏中的倒数第二句“I want to buy a bottle of cola. But my mom says it's not healthy”(我想买一瓶可乐。但是我妈妈说它不健康)可知,艾丽斯的妈妈认为可乐是不健康的。故答案为B

4细节理解题。由表格第三栏中的第四句“Now I'm at school with my friends”(现在我和朋友们在学校),可知,安迪现在在学校里。故答案为B

5推理判断题。由表格第三栏中的第五、六句可知,一些学生不喜欢作业,但是安迪喜欢做作业,而且他现在正在做作业。由此可以推断:安迪是个好学生。故答案为C

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网