题目内容

【题目】Judy is from England. Her father works in China. Judy studies at No.1 High School. It is a big school. There are 70 teachers in the school and the teachers are nice here. There are many foreign students in this school. They are from England, America or Japan.

There are two science labs and a computer lab in the school. And there are 50 classrooms in her school. In her classroom, there are 41 desks and 40 chairs. There is a TV in the front of her classroom, but she can only watch TV on Monday afternoons. There is a big office on the second floor. Judy has many friends in the school.

And Judy’s favorite sports is playing basketball. And she likes Kobe.

1How many teachers are there in Judy’s school?

A. Fifty. B. Sixty. C. Seventy. D. Eighty.

2There are ____________ science labs in Judy’s school.

A. one B. two C. three D. five

3What’s in the front of Judy’s classroom?

A. There is a flower. B. There is a TV. C. There is a big picture. D. There are some apples.

4Judy can watch TV ______________.

A. every day B. on Monday afternoons C. on Monday mornings D. on Sunday afternoons

5From the passage, which is NOT true?

A. Judy is from England. B. Judy can watch TV on Tuesday afternoons.

C. Judy loves basketball. D. There are many foreign students in Judy’s school.

【答案】

1C

2B

3B

4B

5B

【解析】本文主要介绍了Judy学校的老师、学生、实验室和教室。Judy在这所学校有很多朋友,她喜欢打篮球。

1C

细节理解题。根据第一段的There are 70 teachers in the school and the teachers are nice here.可知在Judy的学校有70位老师,故选C。

2B

细节理解题。根据第二段的There are two science labs and a computer lab in the school.可知在Judy的学校有两个科学实验室,故选B。

3B

细节理解题。根据第二段的There is a TV in the front of her classroom,可知在Judy的教室前面有一台电视,故选B。

4B

细节理解题。根据第二段的There is a TV in the front of her classroom, but she can only watch TV on Monday afternoons.可知Judy只在星期一下午看电视,故选B。

5B

推理判断题。根据第二段的There is a TV in the front of her classroom, but she can only watch TV on Monday afternoons.可知Judy只在星期一下午看电视,故推断她在星期二不看电视,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】B

I just installed(安装) the ThingsToDo app on my phone. It’s so easy to use, and it is really useful when you’ve got lots of things to do and not much time! You just create a list and then add items(项目) to it. Once a week it sends you a list of everything you’ve done.

Juan

Have you heard about SkyWatch? It’s great. You just point your phone at the night sky and it tells you what the stars are. You can also type in(输入) the name of a planet and the program tells you where to look for it.

Katya

I’ve just installed Tunespotter. If you hear a song you like but you don’t know what it is, you can use this app. It tells you the name of the song and the singer. And if you like it, you can buy the song really easily. I’ve had it for a week and I’ve been using it a lot.

Martin

I’ve been using Crazy Faces a lot recently. It’s very silly, but it’s fun. You just take photos of your friends and then you can change their faces. You can make them look older or younger, fatter or thinner, and you can add beards(胡须) and glasses. I’ve seen lots of photos where people have put baby faces on adult bodies and they make me laugh every time!

Luke

1You may find the ThingsToDo app useful when you _________________.

A. have nothing to do B. have a lot of things to do

C. don’t want to do anything D. don’t know how to do certain things

2What does the underlined word “it” refer to?

A. A phone B. SkyWatch C. A planet D. The night sky

3If you are a music lover, which app might you like?

A. ThingsToDo B. SkyWatch C. Tunespotter D. Crazy Faces

4What are the four children talking about?

A. Their favorite apps. B. Their small inventions.

C. Their free time activities. D. Their favorite phone games.

【题目】

1你可以看到一百多个世界各地名胜的模型。

You can see _____ of more than a hundred ____________________from all over the world.

2我的学校比丹尼尔的学校暑假少放几个星期。

My school _______________________________ than Daniel’s.

3当你作业上遇到困难时你的朋友关心你吗?

___________________________ when you have problems with your homework?

4吃药前,你最好看一下说明书。

You __________________________________________before taking the medicine.

5当我们阅读有趣的书时候,时间似乎过得更快。

Time _________________ when we are reading interesting books.

6在我们学校,老师学生比他们学校多。

________________________________ in our school than in theirs.

7凯特希望他们能每月进行一次学校组织的旅游。

Kate hopes they _________________________________________.

8昨天的班会课上,Tom建议我们不要去参加校外的课程班。

At yesterday’s class meeting, Tom ______________________ outside school.

9今天早上路上交通太繁忙了,我们不得不放慢了速度。

__________________________ on the road this morning and we had to slow down.

10当我们在做自己喜欢的事情的时候,时间似乎总是过得更快。

__________________________________________when we are doing something we like.

11你愿意和谁一起分享这些饼干?

Who are you willing _______________________________________________?

【题目】阅读下面的短文,根据短文内容从各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出一个可以填入空白处的最佳答案,使短文完整、通顺, 并在答题卡上将该标号涂黑。

The other evening we had a knock at the door. It was a new ____who introduced himself and his boys to us. He also ____us to a block party as a way to know the people in the neighborhood as well as celebrate his family ’s coming to live here.

We've lived here almost six years and ____has ever come to introduce themselves. I suppose we should have introduced ourselves to people moving in,but we haven't. In my opinion, it took the initiative (首创) of a young man and his sons to show me how I could ____better attention to my own community. I have many local friends but I have to say that I haven't usually been the one to develop the ____in my own neighborhood.

This experience ____me of one of my favorite sayings : “When I was a young man, I wanted to change the world. I found it was ____to change the world, so I tried to change my nation. When I found I couldn't change the nation, I began to focus on(集中精力) my town. I couldn't change the town and as an older man, I tried to change my ____. Now, as an old man, I realize the only thing I can change is myself, and ____I realize that if long ago I had changed myself, I could have made an influence on my family and even on my town. The influence could have changed the nation and I could have changed the world.”

For those of us who want to make a(n) ____in the world, it's important we remember what Bucky Fuller said, “Think globally(全球的), but act locally” For me, I'm going to make it a point to meet more of my neighbors---starting now.

1A. stranger B. classmate C. partner D. neighbor

2A. invited B. complained C. prepared D. encouraged

3A. anyone B. someone C. everyone D. no one

4A. draw B. lose C. pay D. offer

5A. trouble B. friendship C. care D. business

6A. reminded B. told C. warned D. completed

7A. difficult B. easy C. Interesting D. right

8A. state B. family C. town D. mind

9A. happily B. suddenly C. actually D. luckily

10A. decision B. difference C. affect D. mistake

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网