题目内容
20.People move to Las Vegas for many reasons.First,it is easy to find a job in Las Vegas.Las Vegas is famous for tourism(旅游业),so there are many service jobs.Second,many people like the weather there.Even though it's very hot in summer,the other seasons are beautiful.Third,housing is not very expensive to people moving from other cities.Also,it is easier to get married in Las Vegas than in any other city in the United States.You can get a marriage license(结婚证)the same day you decide to get it.
However,Las Vegas also has problems.Because it is in the desert,there is not enough water.Even though water is expensive,residents aren't careful in using it.Next,Las Vegas has serious air pollution.There are some high mountains around Las Vegas.The mountains keep the pollution from going out.Sometimes people couldn't exercise outdoors.
46.The second paragraph mainly tells usB.
A.how people live in Las Vegas
B.why people move to Las Vegas
C.when people tour in Las Vegas
47.What problems does Las Vegas have?C
①not enough jobs ②not enough water ③serious air pollution
A.①②B.①③C.②③
48.What is NOT mentioned about Las Vegas in the passage?C
A.Housing. B.Weather. C.Population.
49.Which of the following is TRUE according to the passage?A
A.Las Vegas is a popular place for tourists.
B.It is not easy to get married in Las Vegas.
C.People in Las Vegas know how to save water.
50.You may find the passage in a(n)B.
A.science newspaper B.traveling magazine C.environment report.
分析 在美国的拉斯维加斯有许多新的居民.人们移居拉斯维加斯的原因是多方面的.首先,它很容易找到一份工作.其次,许多人喜欢那里的天气,第三,住房便宜.另外,在拉斯维加斯结婚容易.然而,拉斯维加斯也有问题,没有足够的水,拉斯维加斯还有严重的空气污染.
解答 46.B段落理解题.根据第二段People move to Las Vegas for many reasons可知本段讲述的是人们为什么搬到拉斯维加斯,故答案为:B.
47.C细节理解题.根据Because it is in the desert,there is not enough water.Even though water is expensive,residents aren't careful in using it.Next,Las Vegas has serious air pollution.可知拉斯维加斯的问题是缺乏水和空气污染,故答案为:C.
48.C细节理解题.根据文章内容Second,many people like the weather there,Third,housing is not very expensive to people moving from other cities,可知提到了天气和房子,没有提到人口问题,故答案为:C.
49.A细节理解题.根据it is easier to get married in Las Vegas than in any other city in the United States可知在拉斯维加斯结婚是很容易的,故选项B是错误的,根据residents aren't careful in using it可知人们不节约用水,故选项C是不对的,根据Las Vegas is famous for tourism(旅游业)可知拉斯维加斯是一个受游客欢迎的地方.故答案为:A.
50.B细节理解题.根据文章内容可知本文介绍的是美国的拉斯维加斯,应该是在一个旅游杂志上的,故答案为:B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,找出符合文章内容的正确答案.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
| A. | far | B. | farther | C. | the farther | D. | the farthest |
| A. | the; a | B. | a; the | C. | a; a |
-It _________ worse unless we _________ action to protect the environment.( )
| A. | is; will take | B. | will be; will take | ||
| C. | will be; take | D. | won't be; take |
| May: |
| Hill: |
| Sun: |
| Tang (teacher): |
| A.Sun and Hill. | B.May and Tang. |
| C.May and Sun. | D.Tang and Hill. |
A.like to learn history and politics by heart
B.have so many burdens in their school life
C.are clever enough to remember all the things
D.are not clever,so they need open-book exams
58.Some students can't finish their tests in time,Tang thinks that's becauseD.
A.the time for tests is too short for them
B.there are so many things to remember
C.they waste time learning the answers by heart
D.they don't understand the textbooks very well
59.Hill thinks that open-book exams mean"B".
A.students do not need to recite the textbooks any more
B.how much students really understand about textbooks
C.students will save time and they won't have headaches
D.students needn't learn so many things by heart any more
60.Which do you think is NOT true according to the text?A
A.You don't need to learn history and politics by heart at all.
B.The open-book exam means going deeply into the textbook.
C.It has two sides to have an open-book exam-good and bad.
D.You can take your textbook with you in an open-book exam.
-_________.He's gone to the post office.( )
| A. | Certainly you can. | B. | I'm afraid not. | ||
| C. | I'm not sure. | D. | D |