题目内容

【题目】Happy Middle School is a bilingual (双语) school for children of 6-15. Now we want a cook, library assistant(助理), a PE teacher and a language(语言) teacher.

Job

Age

Language

Skill

Other terms (条件)

cook

25- 40

Chinese

can cook Chinese and Western(西方的) food

healthy

Library assistant

20 - 35

Chinese and English

read different kinds of books

careful

PE teacher

20- 40

Chinese and English

major in(主修) PE

healthy and strong

language teacher

25-40

Chinese and English

major in English

healthy and kind

【1】Which of the following can go to Happy Middle School?

A four-year-old child.

B. A ten-year-old child.

C. A sixteen-year-old child.

D. A five-year-old child.

【2】Happy Middle School doesn’t want ______.

A. a cook B. a nurse

C. a library assistant D. a PE teacher

【3】Which of the following may not speak English?

A. The cook. B. The library assistant.

C. The PE teacher. D. The language teacher.

【4】 The cook can cook ______ .

A. Chinese food B. Western food

C. Chinese and Western food D. everything

【5】Which of the following that a PE teacher doesn’t need?

A. He majors in PE.

B. He must he healthy and strong.

C. He can speak Chinese and English

D. He must read different kinds of books

【答案】

【1】B

【2】B

【3】A

【4】C

【5】D

【解析】

试题分析:本文叙述了幸福中学招收6至15岁的学生,还要招聘一名厨师,一名图书馆助理,一名体育老师和一名语言老师。厨师要求年龄是25至40岁,会说汉语,会做中餐和西餐,身体健康。体育老师要求年龄是20-40岁,会说汉语和英语,主修体育,身体健康强壮。语言老师主修英语,会说汉语和英语。图书馆助理要求细心,阅读不同种类的书。

【1】B细节理解题。根据Happy Middle School is a bilingual (双语) school for children of 6-15可知幸福中学招收的学生是6至15岁,故选B。

【2】B细节理解题。根据Now we want a cook, library assistant(助理), a PE teacher and a language(语言) teacher.可知现在这所中学想要招聘厨师,图书馆助理,体育老师和语言老师,因此文中没有提到要招聘护士nurse。故选B。

【3】A细节理解题。根据cook25- 40 Chinese可知厨师要求会说汉语,没有要求说英语,因此厨师可能不会说英语。故选A。

【4】C细节理解题。根据cook 25- 40 Chinese can cook Chinese and Western(西方的) food可知要求厨师会做中餐和西餐。故选C。

【5】D细节理解题。根据PE teacher20- 40Chinese and English major in(主修) PE healthy and strong可知要求体育老师年龄是20-40岁,会说汉语和英语,主修体育,身体健康强壮。不要求会做西餐,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空

Lucy lives in Shanghai with her parents, Mr and Mrs King. Mr King __ in a factory(工厂). Mrs. King is a teacher in our schoo1. She teaches English. All of us are _ to her and she loves us, too. Lucy likes eating Chinese food very much. __ Sunday morning she usually goes to the shop and helps their mother the shopping. They often buy a lot of things.

But Lucy’s brother lives in a town in France. It is a wonderful but busy town. People there are very kind. On the old streets, there are many . You can eat a lot of delicious food there. He is a 7 in a restaurant. He makes Chinese food for it. It is very to go shopping because there are many supermarkets and shops. There is a big cinema near his home, he can see great films there. People in the town will feel bored(无聊)because there are a lot of things to do. Also, it is easy for them to a bus to get to the city centre from their town.

However(然而), I like the nature (自然) . So I would like to live in the country(农村). Here, I can the birds sing every day. Sometimes rabbits run into my garden. I think it's very to be in this kind of beautiful place.

my home! You will feel very happy here.

【1】A. studies B. plays C. works D. shops

2A.our B. us C. we D. ours

3A. warm B. bright C.friends D. friendly

4A. / B. On C. At D. By

5A. carry B. take C. go D. do

6A. hospitals B. restaurants C. museums D. schools

7A. postman B. worker C. cooker D. cook

8A.busy B. hard C. easy D. heavy

9A. after B. so C. if D. but

【10A. always B. usually C. often D. never

【11A. to take B.take C.taking D. takes

【12A. good B. best C. well D. very

【13A. hear B. listen C.sound D. listen to

【14A. difficult B. close C. bad D. comfortable

【15A. Welcome to B. Go away from C. Stay to D. Play with

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网