题目内容
【题目】阅读下面的短文,然后根据短文内容,在每小题所给的四个选项中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
Riding School:
You can start horse-riding at any age. Go riding any day except weekends.
But at 3:30 p.m. on Saturdays, there are 10 kilometers of rides across farmland and open countryside. You will need a riding hat.
Opening Hours: Any weekday: 9:00 a.m.-8:30 p.m.
Phone: (412) 396-6754 Fax(传真): (412)396-6752
Sailing Club:
Our Young Sailor’s Course leads to the Stage 1 Sailing qualification(资格). You’ll learn how to sail safely. Have fun with other course members.
Opening Hours: Tuesdays: 6:00 p.m.-8:00 p.m.
Phone: (412)396-6644 Fax: (412)396-6644
Watersports Club:
We have a two-kilometer-long river for boat racing and water-skiing. You will learn to drive boats safely and confidently, but must be able to swim. The club is open every day from 9 a.m. to 4 p.m. with lessons all through the day.
Opening Hours: From Monday to Friday: 9:00a.m.-4:00 p.m.
Phone: (412)396-6899 Fax: (412)396-6890
Diving Centre:
Our experienced coaches offer one-month courses in deep-sea diving for beginners. There are two evening lessons a week.
Opening Hours: Monday and Friday: 6:30 p.m.-8:30 p.m.
Phone: (412)396-6312 Fax: (412)396-6706
【1】Which of the following should you join if you are able to swim and want to enjoy activities that are fast and a bit dangerous?
A. Watersports Club B. Driving Centre
C. Sailing Club D. Riding School
【2】Which number should be faxed if you like to experience a new activity in the countryside?
A. (412)396-6644 B. (412)396-6706
C. (412)396-6752 D. (412)396-6899
【3】When should you attend your sailing lessons?
A. Any weekday: 9:00 a.m.-8:30p.m.
B. From Monday to Friday: 9:00 a.m.-4:00 p.m.
C. Monday and Friday: 6:30 p.m.-8:30 p.m.
D. Tuesdays: 6:00 p.m.-8:00 p.m.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】D
【解析】
试题分析:这篇短文主要介绍了几项很有特色的活动,详细介绍了各项活动的内容,时间,联系方式等。
【1】A细节理解题。根据最后一项We are a two-kilometer length of river for speedboat racing, and water-skiing, A beginners’ course consists of ten 20-minute lessons. You will learn to handle boats safely and confidently, but must be able to swim.可知如果你喜欢水上运动,请来Watersports Club故A正确。
【2】C推理判断题。根据第一项中There are 10 kilometers of tracks and paths for leisurely rides across farmland and open country.及其可知C符合要求。
【3】D细节理解题。根据Sailing Club的时间Opening Hours: Tuesdays: 6:00 p.m.-8:00 p.m. 故选D。