题目内容

【题目】根据句意, 从方框中选用所给单词的适当形式填空。

rsnowman, loud, sleep, thirty, freeze


(1)I didn't go to bed until twelve yesterday evening, so I feel very now.
(2)They used carrots for those noses.
(3)The lake is , but the ice is too thin for us to walk on.
(4)There is a saying, “Actions speak than words.”
(5)When he was in his , he became a famous actor.

【答案】
(1)sleepy
(2)snowmen's
(3)frozen
(4)louder
(5)thirties
【解析】(1)根据前半句“我昨天晚上直到12点才睡觉”可以推断出“所以我现在感到很困倦”,故选择sleep,并用其形容词修饰 sleepy填空。
(2)句意是:他们用胡萝卜当那些雪人的鼻子。those后面跟名词复数形式,snowman的复数形式是 snowmen,根据句意此处用复数名词所有格 snowmen's。
(3)句意是:湖结冰了,但是冰太薄了我们不能在上面走。be froszen 结冰,故填 frozen。
(4)句意是:有一句谚语,“事实胜于雄辩”。than是比较级的标志,故填 louder。
(5)in one's thirties 意为“在某人30多岁时”,过几天 thirties。句意是:他30多岁时成了一个著名的演员。

练习册系列答案
相关题目

【题目】It is said that more than four million people die each year from smoking. That number is frightening.

Yet people around the world continue to smoke. In the United States, about forty-seven-million adults smoke. This year, more than 430,000 Americans died of diseases which have something to do with smoking. The American Cancer Society(美国癌症协会)says smoking harms the body greatly. It warns that smoking even a number of cigarettes is dangerous.

It’s (1) ______________________________(戒烟是不容易的。)However, doctors say you probably will live longer if you do stop smoking. You will feel better and look better. You also will protect the health of family members who breathe your smoke.

There is not one right way to stop smoking, doctors say. Any wa y can help. You can take long walks or spend time in places where smoking is not allowed. Also, you can eat a small piece of fruit or vegetable instead of having a cigarette. (64)The sooner you stop smoking, the more you’ll reduce (减少) your chances of getting cancer and other diseases.

Stop smoking before smoking stops you!

(一)根据短文内容,简要回答下列问题。

【1】How many people die from smoking each year?

_______________________________________________________________

【2】What does the American Cancer Society say about smoking?

___________________________________________________________________

(二)根据短文中所给汉语完成句子。

【3】It’s_______________________________________________________________

(三)把短文中划线的句子翻译成汉语。

【4】_________________________________________________________.

(四)给短文拟一个恰当的英文标题。

【5】_________________________________________________________

【题目】James is a good student and he has lots of friends,but he also has a problem.Some older boys are bullying(欺负)him at school.James is very unhappy and he doesn’t know what to do about it.Here are some suggestions to him and other teenagers in this situation.

Don’t feel worried.It’s not your fault(过错)! Being bullied can make you feel very lonely and angry,but you are not alone.Don’t feel that you have to hide the problem.You should find a person you can trust,and tell them.It might be your teacher,your parents,or even your friend’s parents.After you tell someone,you will get some support and feel some relief (解脱).

Speaking to an adult might make you nervous,but here are other things you can do.Some people express their feelings more easily on paper.Write a letter to someone or keep a diary.Include all the details(细节)about what the bullies (欺人者) do, as well as when and where the bullying happens.You can use it as proof to show what is going on.And it is a wonderful idea to show your letter or diary to a teacher or another responsible adult.Then the bullies will feel very afraid if their names appear in a letter!

Also,don’t show you are sad and don’t try to fight with the bullies. You could get in trouble yourself. Ignore them and just walk away. The bullies will soon stop.

1What do you think the text is trying to tell us?

A. What to do about being bullied.

B. How to be a good student at school.

C. What to write well in a diary.

D. How to give suggestions to teenagers.

2Why does the text advise you not to feel worried if bullied?

A. Because you are not alone

B. Because it is not your fault.

C. Because someone has known about it.

D. Because you’re doing something wrong.

3You’d better go and find a person you can trust and ____.

A. know what happens B. learn from them

C. ask for help D. make them lonely

4If you remember and follow the suggestions above, ____.

A. nobody will speak to the bullies

B. everybody will feel some relief

C. someone will express their feelings

D. the bullies will soon stop

5What does the underlined word ""Ignore mean in the text?

A. take no notice of B. take care of

C. make full use of D. get more help from

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网