题目内容

Everyday Food

by Martha Stewart

No matter how busy you are, at the end of the day you want meals that are easy to prepare. And you want lots of choices and variations. You'll find all of that in this book: 250 simple recipes for delicious meals that bring freshness and nutrition.

Paperback, published by Random House, $16.79

Zeroes

by Scott Westerfeld, Margo Lanagan, Deborah Biancotti

New York Times bestselling author Scott Westerfeld teams up with Margo Lanagan and Deborah Biancotti in the book about six teenagers with amazing abilities. These teenagers have powers that set them apart. They can do things ordinary people can't do.

Paperback, published by Simon & Schuster, $12.99

Mrghty Jack

by Ben Hatke

Jack dislikes summer. But he's got a good reason: summer is when his single mom takes a second job and leaves him at home to watch his sister, Maddy. It's lots of responsibility, and it’s boring because Maddy doesn’t ever talk. But one day at the market, Maddy does talk to tell Jack to trade their mom's car for a box of mysterious seeds. It's the best mistake Jack has ever made.Hardcover, published by First Second, $14.15

Only Daughter

by Anna Snoekstra

She's caught stealing. She’s homeless and on the run. But she happens to look the same as a girl who went missing a decade ago, Rebecca Winter. She assumes Rebecca’s identity, using it as a way out. Little does she know her new life as Rebecca is itself a prison and it looks like a killer might be after her.

Kindle edition, published by Harlequin Enterprises, $8.88

1.Mum likes cooking. I will probably buy ________ for her as a gift.

A. Only Daughter B. Mrghty Jack

C. Zeroes D. Everyday Food

2.How much should you pay if you buy the book — Only Daughter?

A. $8.88. B. $12. 99. C. $14. 15. D. $16. 79.

3.Who wrote a book about a boy looking after his little sister in the summer?

A. Martha Stewart. B. Anna Snoekstra.

C. Ben Hatke. D. Scott Westerfeld.

1.D 2.A 3.C 【解析】试题分析:本文公示了四则广告信息。 1.题意:妈妈喜欢做饭。我可能会给她买 作为礼物。考查细节理解题。根据四则广告的内容,可知Everyday Food合乎句意,故选D。 2.题意:如果你要买《独生女》一书,你应该付多少钱?考查细节理解题。根据最后一则广告的信息Kindle edition, published by Harlequin...
练习册系列答案
相关题目

Do you know that in some parts of the world, people build temporary(暂时的)hotels made of snow and blocks(大块)of ice? These are known as ice hotels.

Unlike usual hotels, all the rooms in the ice hotels are made of ice. In some ice hotels, even the glasses for drinks are made of ice blocks. So they only serve cold drinks. Also, hot food is not served in the ice hotels, but guests can eat hot food at places nearby.

To keep warm, guests sleep in comfortable sleeping bags on ice blocks that are covered by mattresses(床垫)and reindeer skins(驯鹿皮).

There are some places in the ice hotels that are heated, such as the bathrooms. This is because, even though it is not as cold in the ice hotels as it is outdoors(在户外), indoor temperatures are still very low.

Perhaps the most interesting thing about the ice hotels is that they are rebuilt every year. They can be used only during the winter months. The ice hotels melt(融化)away when spring arrives. The ice blocks used to build these hotels are from nearby rivers. So, when the ice hotels melt away, they melt back into the rivers.

1.According to the passage, ice hotels ______.

A. are found everywhere B. do business in summer

C. are made of glass D. are made of snow and ice

2.Which of the following about the ice hotels is true?

A. They are just like usual hotels.

B. The glasses are made of wood.

C. They serve cold drinks.

D. The rooms are made of bamboo.

3.You can’t see ______ in the ice hotels.

A. hot food B. reindeer skins

C. sleeping bag D. mattresses

4.Why are bathrooms heated in the ice hotels?

A. Guests want to eat in them.

B. Indoor temperature are very low.

C. Guests ask the hotels to do that.

D. It is as cold indoors as it is outdoors.

5.What happens to the ice hotels in spring?

A. They melt away. B. They are rebuilt.

C. They are repaired. D. They need more ice.

1.D 2.C 3.A 4.B 5.A 【解析】试题分析:本文是对冰旅馆的介绍:旅馆的所有房间都是用冰做成的;为了保暖,冰旅馆的人们睡在睡袋里,盖上床垫及驯鹿皮。冰旅馆是暂时的,每年必须重建。 1. 2. 3. 4. 5.

(丰台一模)阅读短文,根据短文内容回答问题。

If you’re going to travel the world this summer, you should make up a travel budget (预算) before you hit the road. This budget will help you know how much

you need to save before leaving home so that you don’t need to call mom and dad, begging for help halfway through your trip. Here are three tips to help you plan your money for the trip you have planned for this summer vacation.

Pick a location that fits your budget

The countries you choose to visit will have the greatest influence on the necessary size of your travel budget. Road tripping across America or backpacking through Europe, while popular, are two of the more expensive choices for a vacation. In contrast, a visit to Asia or South America will be much less expensive than back home.

“Fun” activities are expensive

It seems to be necessary to plan your travel budget around three major costs…

1.Transportation

2.Hotels

3.Food

Paying for these necessities is part of travel, but you might be surprised to learn that they could add up to less than half of the money you’ll spend abroad. If you’re like me, your “dream vacation” includes more than sitting in your hotel bed.

When I was living in Chiang Mai, Thailand, I owned a small apartment and ate delicious Asian noodles 3 times per day. With the room at $5 per night and meals for $1, I spent about $8 per day.

One of the coolest things to do in Chiang Mai is to go on a zip line adventure. It cost me $60 to get into the trees, which is about what I paid to live for 1 week in

Thailand. If you want to go on an excursion (远足) every day, you’ll easily spend

five times as much on “fun” as you do on necessities. This is true all over the world, so make sure you plan excursions into your travel budget ahead of time.

● Plan for the unexpected

You won’t always be prepared for everything that comes your way while traveling. You need at least $1,000 to help you deal with the unexpected.

First, there’s the good kind of unexpected…

When I was traveling through France on my summer vacation three years ago,

I had no idea that the annual bull running festival (奔牛节) was happening in Spain. A traveler who had just arrived from Spain told me about the festival and because I had some extra money I was able to change my plans and attend!

There’s also the bad kind of unexpected…

When I entered Thailand, I forgot my visa expiration date (签证截止日期). I

ended up overstaying by nearly 1 month! When I crossed the border (边境), I was politely told I needed to pay the Thai government nearly $400!

Giving yourself some extra money is very important to your safety and the enjoyment of your trip.

1.What should you do if you’re going to travel the world?

2.How much did the writer spend getting into the trees in Thailand?

3.What does the writer think of going on an excursion?

4.Why could the writer attend the annual bull running festival?

5.What’s the passage mainly about?

1.We should make up a travel budget before we hit the road. 2.$60. 3.It costs much./Expensive./ You’ll easily spend five times as much on “fun” as you do on necessities. 4.Because he had some...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网