题目内容

【题目】Our Services


BOOKS
* Picture books for children
* Information about the world
* Novels
* Books in 30 languages
* Stories of all kinds
You can enjoy newspapers and magazines in the reading room.


VIDEO
* Video films
* TV plays
* Music videos
* Special interests
You can enjoy yourself and take time to watch your favorite videos at home. You can borrow a video for a week for $ 1.


AUDIO
* Music for everyone: rock; classical; pop; blues; folk
* Language cassettes(盒带) in 42 languages in the world
Special rooms for you to enjoy listening.
CDs and cassettes can be borrowed — Free!

* You can borrow up to five books; one CD or one cassette. As many videos as you want.
* You can keep books for three weeks; CDs and cassettes for one week.
* You can renew(续借) them by phone, by post, or in person at the library if you want to keep them longer.

1We probably can see this “Services” in a ______________________.

A. library B. cinema C. hospital D. shop

2There are ______________________ kinds of videos in the library.

A. two B. three C. four D. six

3We can keep the books from this library no longer than ______________________.

A. one week B. two weeks

C. three weeks D. four weeks

【答案】

1A

2C

3C

【解析】试题分析:这篇短文主要介绍了学校图书馆里可以借阅的书籍的类型及时间以及录像带及音频的借阅时间价格等。

1A推理判断题。根据文中内容可以推断出这种信息只能从图书馆可以看到,故选A

2C细节理解题。根据文中对录像带的介绍可知在这个图书馆共有四种录像带,故选C

3C细节理解题。根据文中信息You can keep books for three weeks;可知你可以借书三周时间,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。每个选项只能用一次。

My First Job

I’ll never forget the first day of my first job.【1】. The company sold carpets and floor tiles (地板砖)and I had several shops in the area. I started work at 8:00 on Monday morning and made my first mistake at 8:05. I hadn’t driven that type of van before. I let too much petrol into the engine . So I had to wait for twenty minutes. 【2】 .

I drove to one house to deliver a carpet. There was a problem, though. When I looked in the back of the van, the carpet wasn’t there. Then I remembered the boss had told me to collect the carpet from another shop. I’d forgotten to do that. I drove to the shop in the next town. 【3】. All the shops are closed on Monday afternoons. I would have to call again the next day instead.

【4】 . When I arrived at the next house, I opened the doors of the van at the back. A heavy box

of tiles fell out onto my foot. Ooooooww! I jumped up and down the street on one leg. It was very painful! I was able to walk on one and a half feet up to the house with the box of tiles.

The afternoon was getting very hot. I hadn’t eaten or drunk anything and didn’t have any water in the car. When I went through the next town, I met a traffic jam. 【5】. Two hours later, I got to the last shop. It was 6’clock. What a bad day!

A. But I was too late

B. I found a job as a van driver

C. I had to move very slowly

D. My next mistake was very painful

E. Then I started the engine

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网