题目内容

【题目】Choose the words or expressions and complete the passage(选择最恰当的选项完成短文):

DC Hilton was one of the first Americans to find out that there was money to be made in the middle of the night.42 years ago he bought a small restaurant on US highway 69,in Oklahoma. His main customers were truck drivers and _______salesmen who drank coffee and ate cheeseburgers when they stopped to break their journey.

It was they who first tried to persuade Hilton to remain open all night. He thought about it for a while, and then suddenly made up his mind. He took the door key and threw it across the road. He hasn't closed the door______

Over the years his simple burger cafe has expanded into a 24-hour roadside empire, with a 100-seat restaurant, a petrol station, a mini shopping market, a car park for mobile homes(活动住房) and all night self-help laundry.

Hilton was a ______ in a 24-hour working trend which has now caught on around the world. Today not only restaurants but also banks, supermarkets, mail order firms, travel agencies and many other businesses are beginning to be open all night. ______ is this really a good thing?

A lot of research has been done in America on the effect of 24-hour working, and there is growing ______about the long-term dangers of a society that doesn't sleep. Americans are said to be sleeping 20% less than they did 100 years ago, and 55% claim to suffer at least occasionally from over-tiredness. Several of the worst man made disasters happened in the last few hours before dawn , when even the most experienced night-worker has difficulty ______awake.

1A.workingB.travellingC.enteringD.coming

2A.laterB.sinceC.everD.then

3A.hotelB.guideC.chiefD.pioneer

4A.ThusB.ThoughC.ButD.Therefore

5A.worryB.understandingC.interestD.sense

6A.stoppingB.becomingC.startingD.staying

【答案】

1B

2B

3D

4C

5A

6D

【解析】

本文讲述了DC希尔顿是第一个发现半夜也能赚钱的美国人,多年来他的简单的汉堡咖啡馆已经扩展到一个24小时的路边帝国,100个座位的餐厅,一个加油站,一个小的购物市场,移动房屋停车场和自助洗衣。

1句意:他的主要客户是卡车司机和旅行推销员,他们停下来休息时喝咖啡,吃奶酪汉堡。

A. working工作中,B. travelling旅行中,C. entering进入,D. coming到来。下文中的their journey对做出正确选择作了提示,说明他们在旅途中。故选B

2句意:从那以后他就没关过门。

A. later稍后,B. since自从,C. ever曾经D. then然后。这个句子的谓语动词用了现在完成时,since常与完成时连用,故选B

3句意:希尔顿是24小时工作制的先驱,这一潮流如今已风靡全球。

A. hotel酒店,B. guide导游,C. chief首领,D. pioneer先锋。由第一段第一句话” DC Hilton was one of the first Americans to find out that there was money to be made in the middle of the night.”可知,本题故填D。

4句意:但这真的是一件好事吗?

A. Thus因此,B. Though尽管,C. But但是,D. Therefore因此。根据下一段的内容可判断出is this really a good thing?是对二十四小时工作提出的质疑,所以两句之间是转折关系,要用But填写。故选C。

5句意:美国已经做了很多关于24小时工作的影响的研究,人们越来越担心一个不睡觉的社会的长期危险。

A. worry担心,B. understanding理解,C. interest兴趣,D. sense感觉。be growing worry about……担忧不断增加,故选A。

6句意:一些最糟糕的人为灾难发生在黎明前的最后几个小时,即使是最有经验的夜班工人也很难保持清醒。

A. stopping停止,B. becoming变得,C. starting开始,D. staying保持。stay awake保持清醒的状态。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Think about your own life. Do you have an end in mind? Do you have a clear picture of what you want to be one year from now?

To begin with the end in mind, you must know where you want to go, who you want to be,and what you want to achieve in life.

To help know what you want your mission (使命)to be, complete “The Great Discovery”

The Great Discovery

1. Think of a person who made a positive difference in your life. What qualities does that person have that you would like to develop?

2. Imagine yourself in 20 years. Who are the most important people in your life and what are you doing?

3. If you could spend one day in a great library studying anything you wanted, what would you study?

4. List 10 things you love to do. It could be singing, dancing, looking at magazines, drawing, reading, daydreaming anything you love to do.

5. Describe a time when you were deeply inspired.

6. If you could spend an hour with any person who ever lived, who would it be? Why that person? What would you ask?

7. Five years from now, your local paper does a story about you and they want to interview three people—a parent, a brother or sister, and a friend. What would you want them to say about you?

8. Everyone has one or more talents. What are your talents? Write them down.

1What’s the purpose of completing “The Great Discovery”

A.To help us do well in lessons.B.To help us live a happier life.

C.To help us realize our dreams.D.To help us find our mission.

2Which paragraphs are talking about the future?

A.Both Para. 2 and Para. 7.B.Both Para. 3 and Para. 8.

C.Both Pam. 2 and Para. 5.D.Both Para. 4 and Para. 5.

3What’s the purpose of Paragraph 4?

A.To make our lives colorful.B.To help us keep healthy.

C.To find our interests and hobbies.D.To improve our school subjects.

4How is this passage mainly developed?

A.By listing facts.B.By asking questions.

C.By giving examples.D.By offering reasons.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网