题目内容

【题目】改写句子 按括号中的要求完成句子, 每个空格填一个单词。

1Tom is going to study Chinese next term. (改为否定句)

Tom ____________ ____________ going to study Chinese next term.

2April Fools’ Day has been popular since the 19th century.(就句子划线部分提问)

____________ ____________ has April Fools’ Day been popular?

3“How can I pay the bus ticket with WeChat?” the mother asked her son. (改写句子,句意不变)

The mother asked her son ____________ she ____________ pay the bus ticket with WeChat.

4During the meeting, he sat there without saying anything. (改写句子,句意不变)

During the meeting, he sat there ____________ ____________.

5Computers can copy famous art easily. (改写句子,句意不变)

Famous art can __________ easily __________ by computers.

【答案】

1is not

2How long

3how; could

4in silence

5be; copied

【解析】

1句意:汤姆将要在下学期学习语文。

根据句意理解及句子结构可知,句中用的是be going to结构,表示将来,变否定直接在be动中后面加not,所以这里填is not

2句意:自从19世纪以来,愚人节就已经变得很流行了。

根据句意理解以及划线部分since the nineteenth century可知,这里表示的是时间,英语中对于forsince短语的提问,用how long,所以这里填how long

3句意:母亲问儿子: “我怎么用微信支付车票?”

根据句意理解以及对照句子结构可知,填空处要变成一个宾语从句,原句是how引导的特殊疑问词,所以宾语从句当中引导词应该用how,而主句的动词是asked是过去式,所以从句也要用过去式,所以要把can变成过去could,所以这里填how could

4句意:开会时,他坐在那里一言不发。

根据句意理解可知,这里表达的是什么也没有说,没有说就代表是沉默的,英语中沉默的结构式in silence,所以这里填in silence

5句意:计算机可以轻松复制著名艺术品。

根据句意理解及结构可知,这里要用被动语态,计算机能够轻松地复制著名艺术品,那反过来变成被动语态句,应该是著名的艺术品能被轻松的复制,这里已经涉及到情态动词,所以这里用情态动词的被动结构,就是情态动词后面接be动词再接过去分词,所以这里填be copied

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Oscar Bloom was unhappy.It was his eighth birthday.All his friends were going to come over that evening.His little sister Samantha had made him the brightest,friendship-birthday bracelet.He had heard his dad whispering to his mom the day before about “picking up the little puppy”,and had a feeling that one of his presents might be a little dog that he had been wishing for ever since he was five.

So what was wrong?

Oscar was sad because there was one very, very, hugely important person who was missing today-his beloved Grandma Rose.Last year she fell ill and then one day she just wasn't there.

“Grandma's gone, but she still loves you very much,” mom explained.

“I miss Grandma rose,”Oscar said.

“Well, Grandma has a present for you!”

A present from Grandma? How?

Mom pressed play on the CD player, and Oscar heard his grandmother's voice!

“My dear Oscar,”the recording began.I'm sorry I can't be there with you today to celebrate such an exciting day, but I'm with you in spirit.I'm with you all the time.As for your birthday present, I'd like to tell you about the day you were born, which was the very first day I met you.That was exactly eight years ago.What a tiny little thing you were back then! The doctor hardly had time to pick you up before you started to make sounds! Every doctor waits for the baby to cry.to make sure the baby is healthy, but you, Oscar, you changed the rules on them.Your mother doesn't remember this because she was so tired, but I will never forget it.You opened your mouth, and you gave a little laugh! That's right, you laughed! And only then did you open your mouth wider to start crying like all the rest of the babies in the hospital.I hope you remember this story for the rest of your life,young man,”Grandma Rose continued . “This is the beginning of your oral history!My present to you!”

Oscar couldn't believe his ears.Wis own Grandma Rose was telling him a story he had never heard before.A big smile grew across Oscar's face What a special birthday this had turned out to be!

1What was Grandma Rose doing when Oscar had his eighth birthday party?

A.She was dead.B.She was lying in bed.

C.She was waiting in the hospital.D.She was coming home for the party.

2To Grandma Rose, why was Oscar so special when he was born?

A.He didn't make a sound.B.He didn't laugh but cried.

C.He laughed before started to cry.D.He cried because the doctor didn't pick him up.

3According to the passage, which present is the most valuable to Oscar?

A.The little dog.B.The bracelet.

C.The recording.D.The birthday part.

4In the last paragraph, Oscar smiled because_______.

A.he had forgotten Grandma Rose.

B.he had got so many expensive gifts on his birthday.

C.the recording had told him a special story of his mother.

D.the recording had brought Grandma s love back to him.

5What is the best title of the story?

A.A sad little boy.B.A boring birthday party.

C.The history of Oscar.D.An unforgettable present.

【题目】 My name is Laura. It is the end of the school holidays where I am posted as a language assistant in _______. I spent most of the holidays ______ round France and I spent the last couple of days at a music festival. This music festival_______ every year during the April school holidays.

This was the first music festival I have been to in France and it was great. It was very ______ from any music festivals I have been to in England. It was in muddy(泥泞的) field where it rained!

The favorite actor that I saw was Mika. He produced a lot of music when I was a teenager, so it was great to relive (再体验) some happy_______ from when I was younger. Mika is half French and his music is in French and English. All of his songs are very happy, and they are great to dance ______ !

The music festival was full of young and old people, and it was great to see ______ , such a varied(多样的) audience. Music festivals in the UK are usually_________by young adults.

I am very glad that I got to experience a French music festival. And it is ______ in my top ten best experiences of things I have done in France. There were lots of different types of music at the festival. And it was great to listen to new music and ______ another side of French culture.

1A.FranceB.EnglandC.AustraliaD.Canada

2A.travelingB.studyingC.fightingD.performing

3A.takes offB.takes inC.takes placeD.takes away

4A.perfectB.fascinatingC.absentD.different

5A.memoriesB.languagesC.friendsD.relatives

6A.onB.forC.toD.at

7A.herB.youC.themD.us

8A.invitedB.attendedC.solvedD.refused

9A.seriouslyB.wiselyC.awfullyD.certainly

10A.introduceB.considerC.learnD.review

【题目】 Do you want to know how someone is feeling? You can look at his or her face to find out. But there might be a better way: Close your eyes. Just listen.

Michael Kraus is a doctor. He did a study. The study shows that people should listen to voices. It is the best way to learn how people feel. The study says just listening is better than just watching someone speak. But it is also better than watching and listening at the same time! It might seem smart to listen to people and watch them at the same time. But Dr. Kraus says this can cause problems. “It might split your attention,” he says.

Dr. Kraus said something else, too. Sometimes, people's faces can hide their feelings. They might not want to show they are sad or mad. It is harder to hide your feelings with your voice. “That might be why listening is the best way to know how someone feels”, Dr. Kraus says. For the study,Dr. Kraus did a few tests. One test used 266 people. They were all strangers. They were put together in pairs to talk to each other. They talked about movies and TV. They also talked about food and drink. The strangers had these talks in two places, both in a room with the lights on and in a dark room. After alking, the people wrote down their own feelings and what they thought their partners felt. What Kraus found was a surprise. People were better at knowing their partner's feelings when the lights were off. Another professor Boris Paskhover did some research and concluded the same results.

Sophie Scott is a communication expert. She works at a university in England. Ms. Scott said the study is interesting. But she does not think it is perfect. Ms. Scott said that other studies have shown other things. Their results were different. Ray Wilkinson is a teacher. He teaches about communication. Mr. Wilkinson’s studies show that people use their bodies to show how they are feeling, too. They might change their face or body movements. They can do this to make a point. Mr.Wilkinson said that sometimes, your words and face do not match. They might send different messages. But that might not be a mistake. Sometimes, people do this on purpose. It can be part of what we are trying to share.

1According to Michael Kraus' opinion, what's the best way to know how people are feeling?

A.To just listen to voices.B.To listen to and watch them.

C.To only watch their faces.D.To stare at their eyes.

2The word “split” in Paragraph 2 most probably means “___________”.

A.focusB.foolC.coverD.divide

3In Paragraph 3, what does Dr. Kraus' test show?

A.People usually hide their feelings with their voices.

B.People know others' feelings better with the lights off.

C.It is hard to hide real feelings on people's faces.

D.It is not easy for strangers to know each other by talking.

4According to passage, who has the same ideas with Dr. Kraus'?

A.The people in the study.B.Sophie Scott.

C.Boris Paskhover.D.Ray Wilkinson.

5From the last paragraph, we can learn that__________

A.Different studies in learning people's feelings have similar results.

B.Ray Wilkinson thinks words and their bodies can express feelings.

C.People's words and faces don't match because they like sharing mistakes.

D.Sophie Scott does not think these studies are meaningful.

【题目】 The First Robotics Competition(FRC) was held in Shenzhen.A total of 35 high-school student teams from China, the United Kingdom, Turkey, Poland and other countries joined the two-day contest with their hand-crafted robots.

The FRC is a world-class robotics competition that was first launched in the United States in 1989.It encourages students to improve their hands-on skills and creative capabilities.

There are strict rules.limited resources and an intense six-week time limit before the competition.Teams of students should raise money, design a team brand and improve their teamwork skills, as well as build industrial-size robots to compete .The rules of the game include two groups, and each group has three teams.The group with the highest score wins the game.

The seven teams who won the top prizes in the FRC Shenzhen regional wil1 take part in the First Championship to be held in the United States next month.

Yin Shifei, secretary general, said the competition not only enables students to improve their programming, decision-making and problem-solving skills, but also encourages them to cooperate and share with other people.

According to Yin, a Shenzhen team invited over 40 left-behind children to the city to watch the FRC game because they wanted to make education more equitable .And the left-behind children can get fair education.These children's parents are migrant workers in Shenzhen, but they are left behind in their hometowns.

Shenzhen became the first city to host an FRC regional in Asia last year, and another regional contest will be held in Shanghai this year.

1From the passage, we can know__________.

A.primary-school student from China joined the competition

B.the FRC is a nation-class robotics competition

C.the FRC was first launched in Poland in 1989

D.The competition this time lasts for two days

2In the competition, the competitors cant improve their__________skills.

A.programmingB.teamworkC.creativeD.educating

3A Shenzhen team invites the left-behind children,because__________.

A.they wanted to have more audience

B.they hoped that more people would cheer for them

C.the left-behind children's parents missed them

D.they wanted the children to receive fair education

4We can infer from the last paragraph__________.

A.FRC is a good way to improve students' abilities.

B.The rules of FRC are very strict but helpful.

C.More Chinese cities will hold FRC regional in Asia.

D.Shanghai became the third city to host an FRC in Asia.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网