题目内容
【题目】
Online Sale at Shopbop Welcome to Shopbop this Friday, Jan. 22nd! We have all kinds of clothes and shoes for you. For boys, there are sweaters in black. And girls, you can buy our purple handbags! For more information, please visit our APP or phone us at 601-7728. |
Invitation from the Smiths Dear Sir or Madam, Welcome to our YARD SALE from 8 am to 2 pm on Jan. 20th. There are lots of holiday items, including milk glasses, a big dinner table, many beautiful coffee cups and so on, We're moving to our new home, so everything must go! They are at very low prices. Joana Smith In Bosque Farms,1705 St. Los Pinos |
Lost On the morning of Jan. 9th, I lost my red English dictionary. Maybe I left it in the gym. It is new and I need it very much. If you find it, please call me at 138-1111-8907. Thank you very much! Jessie Brown |
Found I found a jacket on the playground on the afternoon of Jan. 8th. It is an old jacket in blue and white color; and it is a school uniform. There is a key in the pocket of the uniform. Is it yours? Call me at 136-8778-1226 or my teacher Mr. Smith at 622-5947. Frank Miller |
根据材料内容选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
【1】At Shopbop, girls can buy________.
A.black sweatersB.purple handbags
C.beautiful coffee cupsD.red English dictionaries
【2】You can go to the YARD SALE on ________.
A.Jan, 8thB.Jan. 9th
C.Jan. 20thD.Jan. 22nd
【3】If you find the English dictionary, you can call Jessie Brown at ________.
A.601-7728B.138-1111-8907
C.622-5947D.136-8778-1226
【4】Where did Frank find the old jacket?
A.At Shopbop.B.At the yard sale.
C.In the school library.D.On the playground.
【5】Where can we probably find the passage?
A.On a notice board.B.In a science magazine.
C.On a website for teenagersD.In a TV program.
【答案】
【1】B
【2】C
【3】B
【4】D
【5】A
【解析】
这是一篇应用文。文章主要是四则广告:商店的大甩卖、庭院拍卖会、失物启事和招领启事。
【1】细节理解题。根据表格第一部分“And girls, you can buy our purple handbags”可知女孩可以买紫色的手袋。故选B。
【2】细节理解题。根据表格第二部分“Welcome to our YARD SALE from 8 am to 2 pm on Jan. 20th”可知日期是1月20日。故选C。
【3】细节理解题。根据表格第三部分“If you find it, please call me at 138-1111-8907”可知如果你找到英语词典,可以打电话138-1111-8907。故选B。
【4】细节理解题。根据表格最后一部分“I found a jacket on the playground on the afternoon of Jan. 8 th”可知法兰克在操场上捡到了旧夹克。故选D。
【5】推理判断题。on a notice board在通知栏;in a science magazine在科技杂志;on a website for teenagers在青少年网站上;in a TV program在电视节目上。根据“lost”和“found”可推测在通知栏上可以发现这篇文章。故选A。