题目内容

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。

or reason describe perhaps farm across real but lesson consider over offer

“As American as apple pie" is a very common saying in English. It1things that represent(代表)the best of American culture. People use this expression when talking about things like blue jeans, baseball and rock-n-roll music.

2 why use apple pie? Why not some other fruit, like a cherry or a peach? The3might be a man known as Johnny Appleseed.

A lot of stories have been written about Johnny Appleseed4the years. They made him into a larger than life folk hero. Yet Johnny Appleseed was a5person. It was the name given to a man named John Chapman. Many Americans6him responsible for popularizing apples in the United States.

John Chapman was born in Massachusets in 1774. John's mother died in childbirth, so his father brought him up. The father taught his son everything he knew about7.

The young Chapman took his father's8to heart. For 40 years,it has been said that Johnny Appleseed cleared land and planted apple seeds(种子)in the Midwestern states of the US. In a short time, the seeds grew into trees that produced fruit.

Apples were important for the early American settlers. Apples9something different in daily meals. They were easy to grow and store for use throughout the year.10the story of Johnny Appleseed has made apples and apple pie so very American.

【答案】

1describes

2But

3reason

4over

5real

6considered

7farming

8lessons

9offered

10Perhaps

【解析】

本文讲述了英语常见的谚语“As American as apple pie"的由来。

1句意:它描述的是那些最能体现美国文化的事物。

结合句意,此处表示这个习语描述了一些事物,根据前文的is可知,此处用一般现在时,主语it是第三人称单数,谓语用第三人称单数形式,故填describes

2句意:但是为什么用苹果派呢?

根据下一句的“Why not some other fruit like a cherry or a peach?”为什么不是其他的水果可知,此处表示转折,所以用but,且句子开头字母要大写。故填But

3句意:原因可能就是一个叫 Johnny Appleseed的男子.

根据前文的“why use apple pie?”可知,此处回答原因,故填reason

4句意:这些年来,有许多关于Jonny Appleseed的故事。

over+时间段,与现在完成时连用,故填over

5句意:然而Johnny Appleseed是个真实人物。

根据后文的“It was the name given to a man named John Chapman.”可知,这是一个真实存在的人,修饰名词person,用形容词,故填real

6句意:许多美国人认为是他让苹果在美国变得受欢迎。

consider sb/sth (to be )+形容词,表示“认为某人或某物……”,根据was可知,此处用一般过去时,故填considered

7句意:父亲把自己知道的农业方面的所有知识都教给了他。

根据下文中的“it has been said that Johnny Appleseed cleared land and planted apple seeds(种子)in the Midwestern states of the US.”他清理土地,播种苹果种子,这是与农业有关的。且此处的farm务农,耕种,属于动词的性质,about是介词,后面接动名词。故填farming

8句意:年轻的Chapman将父亲的经验牢记于心。

根据前文的“The father taught his son everything he knew about____7____.”可知,这是他父亲教给他的,因此是父亲的经验,lesson“课程,经验,教训符合语境。且lesson是可数名词,此处表示不止一个经验,要用复数形式。故填lessons

9句意:苹果给日常饮食提供了一些与众不同的东西。

此处缺少谓语,用动词,结合句意,苹果提供了一些东西,根据前一句的were可知,此处用一般过去时,故填offered

10句意:或许Johnny Appleseed的故事让苹果和苹果派成为非常具有美国特色的东西。

此处位于句首,修饰整个句子,用副词作状语,句首字母要大写,故填Perhaps

本文是选词填空。根据句意,结合时态,词性,短语,句型和主谓一致,选择适当的单词,用其正确形式填空。注意空格前后的单词的词性。例如第7小题。根据下一段的内容可知,他清理土地,播种,判断此处表示在务农,选择单词farmfarm表示“务农”时,是动词。空格前是介词about,根据介词后面接动名词的原则,故填farming

练习册系列答案
相关题目

【题目】 I used to be a very self-centered person, but in the past two years I have really changed. I have started to think about other people___________I think about myself. I am happy that I am becoming a _________ person.

I think my___________ started when I was at Palomar College. At first, I just wanted to get my degree and be left alone. I thought I was smarter than everyone else, so I hardly ever _________ to anyone in my classes. By the end of my first semester, I was really _________ . It seemed as if everyone but me had made friends and was having fun. So I tried an experiment. I started asking people around me how they were doing, and if they were having troubleI_________ to help. That was really a big___________for me. By the end of the year, I had several new friends, and two of them are still my best friends today.

A bigger cause of my new attitude , however, came when I took a part-time job at Vista Nursing Home. One old lady there who had a serious disease became my ___________ . Every time I came into her room, she was so___________ because she thought I was her daughter. Her real daughter never__________ her, so I took her place. She let me____________that making others feel good made me feel good too. When she died, I was heartbroken, but I was also very grateful to her.

I think I am a much__________ person today than I used to be, and I hope I will not __________ these experiences. They have____________ me to care about other people more than about myself. I__________ who I am today, and I could not say that a few years ago.

1A.sinceB.beforeC.orD.unless

2A.famousB.simpleC.differentD.skilled

3A.educationB.careerC.tourD.change

4A.talkedB.wroteC.liedD.reported

5A.carefulB.lonelyC.strangeD.surprised

6A.daredB.offeredC.advisedD.happened

7A.dreamB.problemC.dutyD.step

8A.friendB.partnerC.guideD.guest

9A.politeB.happyC.strangeD.confident

10A.botheredB.answeredC.visitedD.trusted

11A.explainB.guessC.decideD.see

12A.quieterB.busierC.betterD.richer

13A.forgetB.faceC.improveD.remember

14A.toldB.preferredC.orderedD.taught

15A.missB.likeC.wonderD.expect

【题目】Xing Yuxi 12 Chongqing

I like to have a family group on WeChat. It' s important to have a good relationship with our family members as we love them more than anyone else in the world.1It is nice to communicate with people who know me well.

Wang Wenyi 12 Guangdong

2For example if you have a big announcement(通知)to make to your family you can just send a single message to the group instead of contacting each member separately(分开地). This saves a lot of time.3But family groups allow us to share our lives with everyone.

Ma Jingwen 14 Sichuan

4I don't think it is very useful. Every morning my family members all send the same emoji(表情), which says ." good morning my friends".The emojis look really old-fashioned with shining or spinning(旋转的)Chinese characters(汉字). They’re annoying to me. On weekends they share many pictures while I'm trying to study. My phone keeps ringing which really distracts(使……分神)me

Hong Weicheng 12 Guangdong

5Also the long texts and voice messages are annoying to me. My family members often talk about stuff(东西)that has nothing to do wih me. but have to spend time checking the messages anyway. It causes me to spend more time on my phone. It is bad for my eyes.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺、内容完整。

A.WeChat family groups can help us do lots of things.

B.Many people share their photos addresses and other private information in their WeChat family groups which is not safe.

C.In my family's WeChat group we often share photos that show our daily lives. We freely talk about our work school or even stars.

D.I used to be in my family's WeChat group but I' m not in it anymore.

E.Also different family members often live far away from each other. Not everyone keep in touch with every other family member often.

【题目】 Joe wanted a computer. He asked his parents for the money and they said he must get it himself. But how did he get it? He thought about this when he walked home. Not many people wanted to asked children to work for them. Maybe he could take away snow for the neighbors. But this was not winter. He had to wait a long time for that. Maybe he could cut grass for their gardens. But he had no tools to do the work with. He needed some other money to buy tools. He thought over and over again, but he got no result.

Then he saw one of his classmates, Dick, delivering newspapers. “I could do that, too.” He thought. “Maybe I could even get the computer right away. I could pay for it a little each week.” He ran to catch up with Dick and asked him a lot of questions. He learned that it was possible to get twenty-five dollars each week and that the job took him about three hours each night. Then Dick gave him the phone number of the newspaper manager.

Joe almost flew home. After he told his mother what he thought, she smiled. “I think it is a great idea.” She said, 'I'll call the newspaper manager.”

“Wait, Mum,” Joe said, “I’ll call. After that, I’m going to be a businessman now.”

Joe’s mother smiled happily.

1The underlined word “this” in Paragraph 1 refers to() “_______”.

A.a computerB.getting moneyC.moneyD.getting a computer

2What did Joe think of delivering newspapers?

A.It was possible for him to do that.

B.He had no tools to do the work with.

C.He had to wait a long time for that.

D.The newspaper manager would refuse him.

3There are _______ jobs mentioned in the passage.

A.twoB.threeC.fourD.five

4What can be the best title of the passage?

A.To be a businessmanB.Delivering newspapers

C.How to make moneyD.Joe’s plan to get a computer

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网