题目内容

【题目】-- If you have problems, will you get help from some ?
-- Yes, I always go to my best friend to ask for some advice.
A.people who you trust
B.places that offer advice
C.websites that are famous
D.magazines which you like

【答案】A
【解析】句意:——如果你有问题,你会从你信任的人那里得到帮助吗?——是的,我总是去我最好的朋友那里征求建议。A.信任的人;B.提供建议的地方;C.著名的网站;D.你喜欢的杂志。根据回答可知是信任的人,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文,根据要求完成文后各小题。
Nowadays people are making themselves beautiful in Korean ways.
"Thank goodness you have double eyelids(双眼皮). Your parents will save a lot of money." said a family friend when I was five years old. Double eyelids, which almost all the white people have, are rare among Northeast Asians. Only 25% of South Koreans are born with double eyelids.
I never quite understood how having double eyelids saved my parents money until this summer. When I came back to Seoul, everywhere I noticed cosmetic surgery clinics(整形诊所) and advertisements with South Korean women—tall, thin, with milky skin, long legs, nice big eyes and perfect noses. I found that South Korean beauty meant looking as "white" as possible.
Cosmetic surgery has a kind of magical attraction(吸引) to women — the promise of beauty. Women are often sure that suffering is necessary and worthy in order to be beautiful. This suffering is not for nothing. It is believed that beauty leads to attracting a better-looking partner, which then leads to a better-looking child and a better life.
Appearance is starting to be more important in work places. People with good appearance can have more chances. For example, my 29-year-old brother, who is slim and very tall, gets more job chances than his best friend, who is short and heavy, though both of them came from the same college, had the same good marks in their studies. In fact, many South Koreans believe that physical beauty equals happiness.
(1)How many South Koreans are born with double eyelids?
(2)When did the writer understand having eyelids saved his parents money?
(3)Does cosmetic surgery have much attraction to women according to the writer?
(4)What kind of people can get more job chances?
(5)What do you think of cosmetic surgery?

【题目】Read the passage and answer the following questions. ( 根据短文内容完整回答下列问题):

Every child has a dream of what they want to be, right? When Renee Butts was young, her dream was to become a volunteer firefighter because her father was one. Sadly, when she was 14, her father died and was never able to volunteer with her. Renee’s story doesn’t end there. Finally she becomes a good firefighter.

Some days she must be ready to deal with any emergency (紧急事件), like fighting a fire, dealing with a car accident or helping someone who is sick. Other days she is in the driver’s seat. Sometimes Renee works nine to eleven days a month on 24-hour shifts. She also has a family to take care of. Her husband is a firefighter, too. Renee remembers the first time when she fought a fire. She was awoken early on a winter morning by the alarm. She said she was very nervous but did what she had to do.

When I asked Renee what the best part of her job was, she replied, “Helping people and saving their lives. ” I think that shows signs of being a true hero (英雄). She’s always glad to do anything for anyone in trouble. With 140 people in her station, Renee is one of the only three women.

I think she’s great. We could never live without people like her who are glad to help others. Renee’s deed helps me believe that I can do anything. I hope some day to be just like her: always be ready to help people in trouble every day.

1What was Renee’s dream?

2Does her dream come true?

3She needs to be ready to deal with a car accident, doesn’t she?

4When did she fight a fire for the first time?

5How many women are there in her station?

6What can we learn from the passage?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网