题目内容

【题目】完形填空
Hello! My name is John Smith. John is my 1 name. Here are two nice 2 of my family. 3 parents are Betty and Alan. They
4in the first photo. 5 is the girl in it? She is my sister. In the next photo is my 6 Kate. The two boys are Bob and Tom.
7 are in the PEP Middle School. My phone 8 is 0297630286. Look! 9 are my dogs Sandy and Cindy. They are my 10 . What color are they? They are white.
(1)A.first B.middle C.last D.family
(2)A.maps B.jackets C.photos D.rulers
(3)A.Her B.Your C.His D.My
(4)A.am B.is C.are D.isn't
(5)A.Who B.What C.How D.What's
(6)A.mother B.brother C.father D.cousin
(7)A.She B.They C.He D.I
(8)A.number B.picture C.color D.name
(9)A.This B.Those C.It D.That
(10)A.friends B.keys C.pictures D.schools

【答案】(1)、A
(2)、C
(3)、D
(4)、C
(5)、A
(6)、D
(7)、B
(8)、A
(9)、B
(10)、A

【解析】这篇文章主要说了 John Smith的全家福照片,以及他把照片上的人都介绍了一遍。
(1)John Smith的名字是John。first name意为“名字”。故选A。
(2)本题采用联系上下文法。由下文中的the first photo与the next photo可知,这里是两张我的家庭照片。故选C。
(3)作者用第一人称介绍自己的家庭成员,故用My。故选D。
(4)人称代词They是复数,故be动词用are。故选C。
(5)由下句“她是我的妹妹。”可知,问句是对人物提问,故用疑问词Who。故选A。
(6)Kate是女孩名,排除B、C两项;再由上文可知作者妈妈的名字叫Betty。故选D。
(7)根据前文可以得出这里介绍的主语应该是前文所介绍的女孩们跟男孩们,所以应该使用代词they,故选B。
(8)phone number为固定短语,意为“电话号码”。故选A。
(9)本题采用寻找题眼法。由are可知,主语需用表示复数含义的指示代词Those。故选B。
(10)句意:它们是我的朋友。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
B
The great ship, Titanic, left England for America in April 1912 for its first time. It was carrying 2,200 people.
Titanic was the largest and finest ship at that time. People thought it was safe to be on the ship because it was divided into 16 compartments(密封舱). Even if four of those were broken, it would still be able to stay on sea.
Four days later, when Titanic was crossing the sea, the man on watch(值班) suddenly saw a very large iceberg(冰山) in front of the ship. The great ship turned quickly in time, but soon there was a loud sound from the bottom. The captain went down to see what the matter was. To his surprise, he found the ship was going down fast into the sea because five compartments had been broken! Hundreds of people jumped out into the water. As there were no enough lifeboats, about 1,500 people were killed.
(1)The story happened ________ years ago.
A.1912
B.191
C.103
D.99
(2)Why did people think it was safe to be on the ship?
A.Because it was the finest ship.
B.Because it was the largest ship.
C.Because there were 16 compartments.
D.Because there were enough lifeboats.
(3)The ship hit the iceberg ________ later after it set out.
A.one day
B.two days
C.four days
D.five days
(4)Titanic began to go down fast into the sea because ________.
A.there were too many people on board
B.there were no enough lifeboats
C.all the compartments had been broken
D.five compartments had been broken
(5)How many people may have survived according to the passage?
A.About 2,200.
B.About 1,500.
C.About 700.
D.We don’t know.

【题目】根据短文内容,选择正确答案。
These days, more and more people begin to pay more attention to their health. They want to take up different kinds of sports to keep healthy. What sports should they do then?
Tennis
Thomas opened up a tennis room recently. To his surprise, there were much more people than he expected(预想) coming on the first day. Because no more room was available(可利用的), he had to rent(租借) another bigger room from his neighbour, but it still couldn't meet the need. "I am pleased to see so many people like playing tennis. It is a very good sport for health," said Thomas.
Football
Donna works in a bookstore. She often goes to play football in the middle school near the bookstore. "Although the students are having their summer holidays, to my surprise, the playground is crowded with people," said Donna.
Of course, there are some other sports that people can do to keep healthy. But it's certain(确定的) that people who often exercise can work better.
(1)Nowadays, people keep them healthy by .
A.playing tennis
B.playing basketball
C.doing exercise
D.working
(2)Thomas is .
A.the worker in the bookstore
B.a tennis player
C.a basketball player
D.the boss(老板) of the tennis room
(3)There were too many people in the tennis room, so Thomas .
A.added another room
B.bought five more bats
C.said tennis was good for health
D.was too surprised to do anything
(4)The playground was crowded during the holidays because .
A.students still stayed at school
B.people went there to play tennis
C.people went there to play football
D.students went back to school to read books
(5)If people want to do their work better, they should.
A.play football often
B.play tennis often
C.have holidays often
D.do exercise often

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网