题目内容

The trip to Wu Xi__________us only two hours by bus last week.

A. cost B. took C. spent D. paid

B 【解析】句意:上周乘公交车的旅途只花费了我们两个小时。本题考查花费的几种搭配结构。spend的主语必须是人,常用于以下结构spend time/money on sth. 在……上花费时间(金钱)。cost的主语是物或某种活动,表示“值”, sth. costs (sb.) +金钱,某物花了(某人)多少钱。It takes sb. +时间+to do sth. 做某事花了某人多少时间。p...
练习册系列答案
相关题目

We live a happy life. But at the same time, we are becoming busier and busier. We are busy with our work and can’t spend time on our sports. In fact, we should take part in some outdoor activities. Outdoor activities can make us both happy and healthy. The following are some outdoor activities.

First, jogging is a kind of outdoor activity. It is good for your health. You can go jogging at any time. The second is horse riding. If you want to have a try, you can go to Wujingdang Park. What activity is that? It’s skating. It is like dancing. Another one is cycling(骑自行车). It is a common(常见的)outdoor activity. It is a game too. I live in the country. When I was young, I often swam in the river by the house. Swimming can make us feel cool in summer. But now there are fewer clean rivers now. The last one is camping. Let’s suppose: How will you feel when you sleep on the green grass and enjoy the fresh air on one sunny afternoon? Of course, I will feel comfortable.

Dear friends, I talk about six kinds of outdoor activities. There are some more outdoor activities too. Which is your favourite? Why not join in them and make your life colourful?

Title: Six 1. activities

Most of us2. spend much time on them because we are too busy. In fact, they are good for our 3. and make us happy too.

Six kinds of outdoor activities

●You can go4. at any time.

●Why not try the5. riding in Wujingdang Park?

6. is like dancing.

●Cycling is a common outdoor activity. It is a / an7. too. ●Swimming can make us 8. cool in summer. But most rivers aren’t 9. now.

●Camping can make you feel 10. when you enjoy the fresh air.

1.outdoor 2.can’t 3.health 4.jogging 5.horse 6.Skating 7.game 8.feel 9.clean 10.comfortable 【解析】本文以目前人们越来越忙为背景,为读者介绍了几种户外运动的方式。 1.第一段“The following are some outdoor ac...

Kaitlin Riffel’s dream to end poverty(贫困)started when she was visiting her father, who worked for the homeless.

“I never realized there were people in the world who didn’t have a home or food before,” said Kaitlin, who is now sixteen. “I knew there was something I had to do about that.”

At age eight, she started raising money to build a playground. “It took me two years,” Kaitlin said. “We started small. We wanted to do something to make a difference.”

In 2014, when Kaitlin was thirteen, she visited Central America, and saw people going hungry and families living in houses made of cardboard. That year, she set Kids on a Mission, which has helped hundreds of people there.

“The rooms were smaller than my bedroom, but there would be eight people living in each one,” Kaitlin said. “We also got to see the dirty rivers that those people were drinking out of.”

Providing clean drinking water, food and clothes for people living in poverty is now an important task for Kids on a Mission. “This young lady is changing the hearts of people, and also changing the world,” said the headmaster of Kaitlin’s school.

1.The job of Kaitlin’s father was to .

A. sell foods

B. build playgrounds

C. visit schools

D. help homeless people

2.When did Kaitlin set Kids on a Mission?

A. In 2009. B. In 2011. C. In 2014. D. In 2017.

3.What was people’s life like in Central America according to Kaitlin?

A. They lived in strong houses.

B. Their drinking water was dirty.

C. Their bedrooms were very big.

D. They had enough food and clothes.

4.What might be the best title for the text?

A. School life in America

B. Gift from a headmaster

C. Father’s duty in the family

D. Girl’s dream to end poverty

1.D 2.C 3.B 4.D 【解析】试题短文讲述的是美国女孩凯特琳为了生活在贫困中的人们结束贫困而做的个人努力,她为那里的孩子们提供干净的饮用水、食物和衣服。她不仅在改变人们的心,也改变着世界。 1.题意:凯特琳的父亲的工作是 。考查细节理解题。根据开头Kaitlin Riffel’s dream to end poverty started when she w...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网