题目内容

【题目】 My English teacher is Mr Green. He has two sons. Their names are Tim and Peter. They are students. And they are in the same school. Tim's English is very good. He says it is very interesting. But Peter doesn't like it. He says it's very difficult. Peter likes sports. He has some balls. He has three basketballs and four volleyballs. He always plays sports at school with his friends. He is in his school sports club (俱乐部) now.

【1】Mr Green has .

A. two daughters

B. two sons

C. a son and a daughter

【2】 is very good.

A. Peter's English

B. Tim's English

C. I don't know

【3】Peter says English is very .

A. interesting

B. boring

C. difficult

【4】Peter has .

A. 2 basketballs and 3 volleyballs

B. 3 basketballs and 4 volleyballs

C. 3 baseballs and 4 soccer balls

【5】Peter plays sports .

A. with his brother

B. with his father

C. with his friends

【答案】

【1】B

【2】B

【3】C

【4】B

【5】C

【解析】

【1】细节理解题。题干意为:Mr Green 有几个孩子?根据文章的描述He has two sons.可知选B,他有两个儿子。

【2】细节理解题。题干意为:谁的英语好?根据文章的描述Tim's English is very good.可知选B。

【3】细节理解题。题干意为:Peter说英语怎样?根据文章的描述Peter doesn't like it. He says it's very difficult可知选C。

【4】细节理解题。题干意为:Peter有什么?根据文章的描述He has three basketballs and four volleyballs.可知选B。

【5】细节理解题。题干意为:Peter 和谁一起玩球?根据文章的描述He always plays sports at school with his friends.可知选C。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网