题目内容
(2014 •新疆阜康、米泉)
| Blue’s Clues People around the world are familiar(熟悉的)with cartoon series for its early childhood development skills. The cartoon series ever won nine Emmy Awards because of the lovely dog. Bluets Clues became a good friend of those pre-schoolers. And Blue's Clues keeps a great source for children of all ages. | |
Santa's Little Helper Santa5s Little Helper is a cute, but poorly trained greyhound. The greyhound has been a gatekeeper for the Simpson household for years. Finally he was replaced (替换)by well- trained Laddie. Even so, Santa’s Little Helper has stayed with the Simpsons ever since. |
| |
| Brian Griffin The Griffin’s dog is noticeable for his wit,intelligence(智 力),love of Martinis,and ability to speak. While only 7 years old,Brian is only a few credits short of a degree(学位)from Brown University. | |
| ||
| ||
Lady & the Tramp The first couple of animated dogs, Lady and the Tramp showed us that even dogs need love and companionship from their own kind. When not pushing meatballs with their noses and eating spaghetti, Lady and the Tramp fell in love and soon had a litter of their own. |
| |
| ||
| ||
1. People are familiar with the cartoon series Blue's Clues for its .
A. childhood development B. Emmy Award
C. funny stories D. true love
2. Bluets Clues keeps a great source for .
A. children B. youngsters C. old people D. people of all ages
3. is trained very well.
A. Little Helper B. Simpson C. Laddie D. Griffin
4. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. The cartoon series Bluefs Clues never got Emmy Awards.
B. Santa's Little Helper left the Simpsons at last.
C. The Griffin's dog is well known for his intelligence.
D. Lady and the Tramp are brother and sister.
5. The passage mainly tells us .
A. cartoon stories B. children's favorite C. cartoon dogs D. funny pictures
1. A解析:根据对的介绍 “...are familiar (熟悉的) with cartoon series for its early childhood development skills. ”可知,《蓝色斑点狗》卡通系列以儿 童启蒙教育而著名。
2. A解析:根据对Blue’s Clues的介绍“… keeps a great source for children of all ages. ”可知,《蓝色斑点狗》卡通系列为各年 龄段儿童储备教育资源。
3. C 解析:根据Santa’s Little Helper —栏的信息“…was replaced (替换) by well-trained Laddie. ”可知, Laddie 是一 只训练 有素的狗。
4. C解析:根据对份Brian Griffin的介绍“...is noticeable for his wit,intelligence (智 力) ,love of Martinis...”可知,它是一只充 满才智的小狗。
5. C解析:本文分别介绍了五只卡通狗。