题目内容

Michael_________in a school in Yunnan from February to June next year.

A. teach B. taught C. will teach D. was teaching

C 【解析】句意:米迦勒将于明年二月至六月在云南的一所学校任教。根据时间状语next year判断,句子的时态为一般将来时态,故答案为C。
练习册系列答案
相关题目

Choose the best answer(根据以下内容,选择最恰当的答案. )

Summer is a great time to improve your child’s reading!Reading over the summer can help your child keep up his reading gains during the past school year AND also help prepare him for the next year!

How to sign up:

We are inviting you to sign up for free to help your child be an active reader this summer!

Go to www. readfun org

Select "Parent" ( NOT "Teacher" )

Click on the blue "Sign Up"

What we provide:

We provide you with thousands of free, high-quality articles with questions and activities. To make summer reading easy, we have selected interesting and knowledge-filled articles of different levels. You can go to www. Readfun.org/summer-reading to download and print the articles for free.

How to use:

TIP 1: Articles for summer reading should be accessible, so be sure to choose articles at your child’s reading level. Don’t be afraid to star with articles of lower grade levels. The important thing is that he reads, reads, reads!

TIP 2: It’s also important to help your kid develop good reading habits. Help him keep a good record of his summer reading. Besides, encourage him to discuss what he has read with family members. That way, you will all have a good time.

We wish you and your family a great summer!

1.The first two sentences of the text above are about________.

A. different types of books B. the coming school year

C. the importance of summer reading D. good places for summer reading

2.One of the steps for parents to sign up on www. readfun.org is to______.

A. select “Parent " B .finish a test C. choose a tip D. print an article

3.What does www. readfun.org provide?

A. Online teachers. B. Pen friends' information.

C. Interesting videos D. Articles of different levels

4.The underlined word "accessible" in the text means" easy to_____”.

A. write B. discuss C. understand D. compare

5.According to TIP 2, parents should help their kids develop ___ good reading habit(s).

A. 1 B. 2 C. 3 D. 4

6.The text above is written to ____.

A. introduce a reading programme B. sell books to school kids

C. encourage parents to read more D. share reading experience

1.C 2.A 3.D 4.C 5.B 6.A 【解析】暑假阅读对学生来说非常重要,文章向家长们推荐了一款阅读程序。对如何注册,阅读程序的相关阅读文章以及如何使用都做出了详细的说明。 1.细节理解题。第一段的意思是说暑假是提高孩子阅读的好时机!暑假期间阅读可以帮助你的孩子保持他在过去的学年里的阅读收益,也可以帮助他为下学年做好储备。讲述的是暑假阅读的重要性...

Jay Chou was born on January 18,1979, in Taiwan, China. He grew up with his mother,and was a quiet and shy kid. He didn’t do well in study,so people thought he would never be successful in life.

As a small child, Jay took a great interest in music. His mother sent him to learn the piano when he was only three yars old. He loved it and kept on practicing. When he was in high school,he could play the piano quite well. At the same time,he showed his talent for writing songs.

Before Jay became a singer,he worked as a songwriter. For two years,he spent most of his time writing for singers. Some of them were very famous,like Coco Less and Jacky Cheung. Jay released(发行) his first album(专辑) in 2000 and soon he got quite popular.

Now Jay is one of the most famous sigers in Asia. However,he is still shy and doesn’t speak clearly when he sings or talks,but he has a lot of fans.Most of his fans like him because he is really good at music and never follows(仿效) others.

1.When Jay Chou was a small kid, .

①he was quiet and shy

②he lived with his parents

③he didn’t study well

④he loved music

A. ①③ B. ①④ C. ①③④ D. ②③④

2.Jay Chou’s mother sent him to learn the piano .

A. in 1982

B. when he was in primary school

C. when he was five

D. when he was in high school

3.Jay Chou wrote songs for two years.

A. for himself

B. for his friends

C. for his mother

D. for Coco Lee,Jacky Cheung and some other singers

4.Which of the following is true?

A. When he talks or sings, Jay Chou can both speak clearly.

B. When he sings,Jay Chou can’t speak clearly.When he talks,he can’t ,either.

C. When he talks,Jay Chou can’t speak clearly.But when he sings,he can.

D. When he sings,Jay Chou can’t speak clearly. But when he talks,he can.

5.Which of the following about Jay Chou is NOT true .

A. He is a good-looking singer.

B. He has a lot of fans

C. He hardly ever smiles

D. His songs are different from others

1.C 2.A 3.D 4.B 5.A 【解析】试题短文大意:该文介绍了周杰伦的成长故事。他在很小的时候就表现出了对音乐的爱好,尽管长的不是很帅,但是有自己的风格,很受歌迷的喜欢。 1. 2. 3. 4. 5.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网