题目内容

【题目】根据短文内容,用单词或短语完成表格。每空不超过3个单词。
Here is a page from a magazine called Future. Read the following information about things that may happen in twenty years.
Cars will run on solar power (太阳能) and will be much cleaner and safer. For example, if you are too close to another car or if you are driving dangerously, your car will slow down or stop by itself.
New cities will have to be built in the sea. Some cities on water will have two levels(层). People will live on the upper level, the lower level will be used for traffic, shops and factories.
Biotechnology(生物技术) will make food better and healthier. Plants without insects or illnesses(病虫害) will be developed. The taste of fruit and vegetables will be better and food will be kept longer.
Many new ways to cure(治愈) illnesses will be found. People will use products of genetic engineering (基因产品) to cure more illnesses. However, some new illnesses will appear.

Things

To happen in years.

Cars

To run on solar power; to be much .

New cities

To be in the sea.

Biotechnology

To make food better and healthier, plants will have no insects or illnesses. The of fruit and vegetables will be better and better.

Illnesses

To be cured, some new illnesses will appear, some people have to find new to cure new illnesses.

【答案】twenty/20;cleaner and safer;built;taste;ways
【解析】1.文章第一行Read the following information about things that may happen in twenty years.“读下面的信息,是关于20后可能发生的事”,故此处填twenty。2.文章第二行 Cars will run on solar power (太阳能) and will be much cleaner and safer. “汽车通过太阳能发电运行,将会更清洁和更安全”。故此处填cleaner and safer。3.文章第四行 New cities will have to be built in the sea. “新城市必须建在海里。”故此处填built。4.文章倒数第三行The taste of fruit and vegetables will be better and food will be kept longer.“水果和蔬菜的味道会更好,食物会保持更长”。故此处填taste。5.文章倒数第二行Many new ways to cure(治愈) illnesses will be found“许多治疗(治愈)疾病的新方法将被发现”。故此处填ways。

练习册系列答案
相关题目

【题目】When Susan Chen left high school, she want to go to university. Unfortunately, her father was quite poor,and a university education cost a lot of money.

Take the entrance examination, she didn’t score very high marks, but she scored enough, and was offered a place at the university.

“I’m very proud of you, Susan,” her father said, “I must find the money for a university education for you somehow.”

But how ,Dad?” Susan asked.

Well, I can sell my car and work a lot of overtime, I can even work at two jobs if necessary. One during the day and one at night.”

“You’re a generous father” Susan said.

“Your future is worth the sacrifice,” he told her.The next day he sold his car and asked his boss to give him three hours overtime every day.This meant walking to work and working 12 hours a day, seven days a week, but he didn’t complain. His daughter’s education was worth it.

A year passed, Susan took her first-year examination. When the results were announced, she ran home to tell her father the news. “Dad” she said, “I've got my examination results, you’ll be pleased, You’ve passed” he exclaimed ,“guess what? I’ve got the third place and won the scholarship. You can have your car back and stop working so hard.”

【1】Susan Chen wanted to_____when she graduated from high school.

A.make some money

B.go to university

C.go to work

2she took the entrance examination and passed it with_______.

A.the highest marks

B.full marks

C.just enough marks

3To pay for her university education,her father______.

A.sold his car

B.bought a house

C.changed his job

4At the end of her first year at university,Susan______.

A.bought her father a car.

B.failed the exam

C.passed the exam.

5According to the story,it’s probably true that_______.

A.Susan didn’t do well in her subject.

B.Mr Chen was pleased to hear the news

C.Susan found a job to have her father’s car back.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网