题目内容
【题目】 Waiting with her mother at the check—out stand (EA), a little girl saw a circle of white pearls(珍珠) in a box. “Oh, please, Mommy. Can I have them? ” The mother checked the back of the box." A dollar ninety—five. If you really want them, I'll think of some extra chores for you and soon you can___________ enough money to buy them for yourself.
After she got home, Jenny did more than her share of chores, and at last she had enough money to buy the necklace. She wore it everywhere— school, park even to bed. The only time she took them off was when she had a bath.
Jenny had a very___________Daddy and every night when she was ready for bed, he would stop whatever he was doing and come upstairs to read her a fairy tale. One night when he finished the story, he asked Jenny, "Could you give me your___________ , darling?” “ Oh, no, please, Daddy.But you can have my toy horse___________, "Dad kissed her and said good night. About a week later, after the story time, Daddy asked for the pearls again. "Oh, Daddy, you can have my baby doll, "was Jenny's reply. And as usual, Daddy kissed her good night.
A few nights later when Daddy came in, he___________Jenny was trembling on the bed, crying. She said_________ but lifted her little hand up to Daddy. And, when she opened it, there was her pearl necklace. “It's for you, Daddy" she said. Tears in eyes, Daddy reached out with one hand to take the necklace, and___________the other hand he pulled out from his pocket a blue case with a___________ of beautiful genuine(真正的) pearls. He had had them all the time. He was just waiting for her to give up the___________stuff so that he could give her genuine treasure.
In our life, how many false things are we holding on to that____________ us from receiving God’s genuine treasure?
【1】A.waitB.leaveC.saveD.give
【2】A.crazyB.lovingC.strictD.strange
【3】A.kissB.greetingsC.pearlsD.toy
【4】A.insteadB.alsoC.probablyD.actually
【5】A.rememberedB.noticedC.realizedD.expected
【6】A.somethingB.allC.nothingD.much
【7】A.onB.withC.inD.by
【8】A.pieceB.setC.sliceD.circle
【9】A.falseB.dearC.badD.cheap
【10】A.protectB.stopC.saveD.get
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【4】A
【5】B
【6】C
【7】B
【8】D
【9】A
【10】B
【解析】
这是一篇记叙文,文章讲述珍妮通过做家务活存钱买了一串珍珠项链,她一直非常喜欢它,除了洗澡一直戴着。父亲想要项链珍妮也不给。后来父亲给了她一串真正的珍珠项链来代替那串项链。作者由此启发读者在我们的生活中,我们正拥有多少错误的东西而阻止我们收到上帝真正的财宝。
【1】
句意:如果你真的想要它们,我将想一些额外的家务活给你,很快你就能存足够的钱自己买它们。
wait等待;leave离开;save存,拯救;give给。根据“enough money to buy them for yourself”可知此处表示存钱,用动词save。故选C。
【2】
句意:珍妮有一位有爱的父亲。
crazy疯狂的;loving有爱的;strict严格的;strange奇怪的。根据“every night when she was ready for bed, he would stop whatever he was doing and come upstairs to read her a fairy tale”可知此处描述的珍妮的父亲用褒义的形容词loving表示“可爱的”。故选B。
【3】
句意:亲爱的,你可以给我你的珍珠么?
kiss吻;greetings问候;pearls珍珠;toy玩具。根据“Daddy asked for the pearls again.”可知此处指的是珍珠pearls。故选C。
【4】
句意:但是,你可以用我的玩具马来代替。
instead代替;also也;probably可能;actually事实上。根据“Oh, no, please”可知否定了要珍珠的请求,选择给父亲玩具马来代替,用instead。故选A。
【5】
句意:几个晚上之后当父亲进来的时候,他注意到珍妮在床上颤抖,在哭泣。
remembered记得;noticed注意到;realized意识到;expected期望。根据“trembling on the bed ,crying”可知此处表示父亲注意到,用动词noticed。故选B。
【6】
句意:她什么也没说只是向父亲举起小手。
something某些东西;all所有;nothing没有什么东西;much更多。根据“but lifted her little hand up to Daddy”可知她没说什么话,用不定代词nothing。故选C。
【7】
句意:父亲伸出一只手拿着项链,另一只手从口袋里拿出装着漂亮的真正的珍珠项链的蓝色盒子。
on在……上面;with和……一起;in 在……里面;by靠着。根据“reached out with one hand”和“and”可知此处用表示伴随的介词with the other hand。故选B。
【8】
句意:父亲伸出一只手拿着项链,另一只手从口袋里拿出装着漂亮的真正的珍珠项链的蓝色盒子。
piece片;set套;slice片;circle圈。根据第一段“a circle of white pearls”可知此处用名词circle。故选D。
【9】
句意:他只是在等着她放弃错误的东西这样他就能够给她真正的财宝。
false错误的;dear亲爱的,贵的;bad坏的;cheap便宜的。根据后文“false things”可知此处用形容词false。故选A。
【10】
句意:在我们的生活中,我们正拥有多少错误的东西而阻止我们收到上帝真正的财宝?
protect保护;stop停止;save拯救;get得到。此处用动词短语stop sb. from doing表示“阻止某人做某事”。故选B。
【题目】Summer Programs for Children
Milton School | Groton School |
The Academic Summer Program is used to help 6th to 8th grades with ADHD. The program uses technology to teach study strategies, academic(学术) support skills, and cooperative learning activities. Tel: 919-416-2096 Web: www. milton. com | The Summer Day Program is designed for children experiencing academic difficulty. Open to kids ages 6 to 12. The summer program makes kids lose themselves in a total language environment specifically tailored to meet his or her needs. Tel: 203-622-9240 Web: www. groton. com |
Hopkins School Our Traditional Summer School Program is for boys and girls ages 8 to 15. It offers a specially designed course for students who have language based learning disabilities. Summer Program learners can be day students or live on campus(校园). Tel: 716-652-3450 Web: www. hopkins. com | Phillips School The Phillips Summer Camp Program is a school program catering toward children, teens and their families who are not being successful in the traditional school environments socially, or at home. It is for children and teens in grades K (Kindergarten ) to 12. Tel: 954-581-8222 Web: www. phillips. com |
【1】Which school offers Academic Summer Program?
A.Milton School.B.Groton School.
C.Hopkins School.D.Phillips School.
【2】If you have language based learning disabilities, you can call___________.
A.919-416-2096B.203-622-9240
C.716-652-3450D.954-581-8222
【3】Which program can help the kids improve social skills?
A.The Summer Day Program.
B.The Academic Summer Program.
C.The Phillips Summer Camp Program.
D.The Traditional Summer School Program.