题目内容

【题目】

Summer

Culture

"What is your teen doing this summer?"

Welcome a student from France or Spain into your family!

Host a student from Spain or France and experience his/her life and culture.

Exchange students from Spain and France are looking for welcoming warm, fun and loving hosts who will share life and culture with them for a few weeks in June, July and August. Stays can be from 3 to 6 weeks.

What to do with your exchange student

Movies / Museums / Beach / Cooking / Baking / Community projects /

Volunteering / Hanging out / Shopping / Disneyland/

anything you can think of.

Requirements to host:

Loving, active, outgoing family

One stay-at home. Or part time host parent

Teen in the home within 4 years of age of the exchange student

Willing to take students to places or interest once a week

(maybe visiting them next summer at their home countries)

If you are interested and would like more information, please contact:

Shirley Wentzell 909-918-6715

Email: Shirley@ uceus.com

1Exchange students from France or Spain will possibly stay for ________ in host families.

A. 10 daysB. 5 weeksC. 2 monthsD. 1 year

2According to the passage, we can learn that ________________.

A. exchange students will come back next summer

B. exchange students have to cook dinner by themselves

C. parents in a host family should have full-time jobs

D. teens in host families can experience different cultures

3The text above is probably a _____________.

A. letterB. noticeC. posterD. diary

【答案】

1B

2D

3C

【解析】

这是一个海报,内容是关于来自西班牙或法国的交换生要找寄宿家庭,以及对寄宿家庭的一些要求,也许有机会明年暑假去他们的国家。

1细节理解题。根据Stays can be from 3 to 6 weeks.36周,可知是可能呆5周;故选B

2细节理解题。根据Exchange students from Spain and France are looking for welcoming warm, fun and loving hosts who will share life and culture with them可知寄宿家庭能分享不同的文化;故选D

3主旨大意题。根据这是一个海报,内容是关于来自西班牙或法国的交换生要找寄宿家庭,以及对寄宿家庭的一些要求,也许有机会明年暑假去他们的国家。根据文章内容,可知是一个海报;故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】

THE KIDBRIDGE TOLERANCE MUSEUM

Volunteer Opportunity(机会) for College Students

VOLUNTEER ACTIVITIES

Our volunteer college students work with small groups of young people to guide them through activities and discussions. Students from different majors(专业) can learn a lot from our program, especially teacher major. Working with small groups is an excellent way to develop as a new teacher. Many of our visitors have Spanish as a first language, so bilingual(双语的) teachers are wanted.

TRAINING

No experience is necessary! Have fun working with the young. New volunteers receive training and work with experienced teachers.

TIME COMMITMENT

Field trips take place between 9:30 am and 1:30 pm during the week. Volunteers may work 9:30 am to 11:30 am or 12:15 pm to 1:30 pm, or 9:30 am to 1:30 pm if you like. Volunteers generally attend as often or as little as they prefer.

OTHER WAYS TO VOLUNTEER

Kidsbridge also provides opportunities for students with

specific interests to do research and learn more. Internship (实习生) opportunities are available. Volunteering in the Museum also counts as Community Service hours.

College students’ reflections after visiting the Kidsbridge Tolerance Museum:

“It is an experience that can’t be compared to other college classes. I’ve found that sharing time with the kids was not only beneficial to them but a huge benefit to me.”

Now I know why I want to be a teacher --these children need the best teachers. I learned that you never know what a student is going through, and you may not have the answers. However, if you are the person who that child looks to as different, as a safe place from all of the madness in their lives, then you have opened the door. You can make a world of difference.”

Email: rebeccakidsbridge@Verizon.net

WEBSITE: www. kidsbridgemuseum.org

MUSEUM LOCATION: The Ewing Senior & Community Center 999 Lower Ferry Rd. Ewing, NJ 08628

1The volunteers are going to work in a _______.

A.communityB.libraryC.collegeD.museum

2Kidsbridge _______.

A.divides the volunteers into small groups

B.provides internship opportunities for specific students

C.gives chances to students who want to do research and learn more.

D.offers training for young people who work with experienced teachers

3The purposes of showing us the college students’ reflections are except _______.

A.to tell us how meaningful college classes are

B.to let us know the meaning the volunteer work

C.to share the feelings of the students after the work

D.to make students more interested in the volunteer work

4Which of the following is NOT true?

A.To be a volunteer, it is better if you can speak at least two languages.

B.You can attend the activities as well if you are experienced volunteers.

C.You are required to work unless you can work at least 2 hours each time.

D.The time that you spend volunteering will add to your Community Service hours.

5The passage is probably written for_______.

A.bilingual teachersB.college teachersC.community groupsD.college students

【题目】

In the state of Qin (秦国 ) , there was a man called Shang Yang (商鞅). He was a statesman (政治家) and worked out many reforms(改革) for the state, like paying more attention to farming and giving rewards (报酬) to soldiers who were successful when at war.

But these reforms were not easily carried out (执行) at first. Most people didn’t trust Shang Yang. In order to solve this problem, Shang Yang came up with an idea. He put a thin wooden pole at the south gate of the Qin capital. Many people came to see him and the pole.

Then, in front of the crowd, Shang Yang said loudly, “The man who takes this pole to the north gate will get 10 gold pieces.”

It was a simple job and the reward was so large. However, some time passed and no one stepped forward. They all thought Shang Yang was making a joke.

Hearing no answer, Shang Yang stepped forward and said, “The reward now goes to 50 gold pieces.”

This reward was unbelievably large. Finally, a man from the crowd came forward. He put the pole on his shoulders and walked to the north gate. True to his word, Shang Yang gave the man 50 gold pieces.

After that, the people of Qin were all talking about what Shang Yang did about the pole. They believed he was a man of his word. So when Shang Yang began carrying out his reforms, the people followed him.

Under these great reforms, Qin grew stronger and stronger. At last, Qin made all the seven states into one empire (帝国).

1What did Shang Yang do?

A. A statesman.B. A king.

C. An emperor.D. A soldier.

2In order to carry out his reforms, what idea did Shang Yang have?

A. Having a wooden pole carrying competition.

B. Having a wooden pole cutting competition

C. The man stepping forward first would be praised.

D. The man carrying the pole from south gate to the north one would get some gold pieces.

3Why did Shang Yang's reward increase at last?

A. Because a man stepped forward.B. Because there wasn’t enough time.

C. Because Shang Yang heard no answer.D. Because Shang Yang was happy.

4“They believed he was a man of his word.” What does the underlined part mean?

A. A man who can speak loudly.B. A man who likes to speak a lot.

C. A man who keeps his word.D. A man of few words.

5After these great reforms, what happened in the history of China?

A. Shang Yang became the first emperor.B. The first empire of China appeared.

C. The south gate fell down.D. The state of Qin became weaker and weaker.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网