题目内容

【题目】根据对话内容,从方框内所给的选项中选出能放到空白处的最佳选项。
Maria: Did you use to eat candy?
Peter: Yes, I did.
Maria:
Peter: No, I don't.
Maria: Me? I enjoy eating candy all the time. I also used to watch TV a lot.
Peter: So did I. Did you use to spend much time in playing computer games?
Maria: Yes, I did. I used to walk to school. How about you?
Peter: I used to go to school by bus. But now I like walking to school.
Maria: No, I ride a bike to school every day.
Peter: Of course I did.

A. Do you walk to school now?
B. But I just don't have time any more.
C. Do you like eating candy now?
D. Did you use to ride a bike when you were free?
E. What about you?

【答案】C;E;B;A;D
【解析】
(1)根据上文谈论吃糖果以及下文的答语No, I don't.可知用一般疑问句,故选C。
(2)根据上文以及下文的答语 Me? I enjoy eating candy all the time. I also used to watch TV a lot.可知选E。
(3)根据上文可知有转折之意,故选B。
(4)根据上文 But now I like walking to school. 以及否定回答 No, I ride a bike to school every day. 可知是一般疑问句,故选A。
(5)根据上文以及答语What about you?可知是提建议,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。
While watching the Olympics the other night, I came across an unbelievable sight. It was not a gold medal, nor a world record broken, but a show of someone’s strong determination to win.
The event was a swimming and started with only three men on the blocks. For one reason or another, two of them made mistake when they started, so they were kicked out. That would have been difficult enough, not having anyone to race against, even though the time on the clock is what’s important.
I watch the man jump into the water and knew right away that something was wrong. Now I’m not an expert swimmer but I do know a good jump from a poor one, and this was not exactly medal quality. When he was swimming, the crowd started to laugh. Clearly this man was not a medal competitor.
I listened to the crowd begin to laugh at this poor man that was clearly having a hard time. Finally he made his turn to start back. He tried his best, but clearly he was exhausted.
But when they saw the man keeping on trying , they stopped laughing and beginning to cheer. Some even to stand and say: “Come , you can do it!” and “ Go for it!”
A few minutes later ,this young man finally finished his race. The crowd went wild. You would have thought that he had won the gold, and he should have. Even though he recorded one of the slowest times in Olympic history, this man gave more heart than any of the other competitors.
Just a short year ago, he had never swam, let alone raced. His country had been asked to Sydney as manners.
In a competition where players remove their silver medals feeling they have somehow been cheated out of gold, or when they act so proudly in front of their competitors, it is nice to watch this game.
A man that gave his all-knowing that he had no chance, but competed because of the spirit of the games.
(1)When did the event happen?
A. in the evening
B. in the afternoon
C.in the morning
D.one night
(2)The underlined word “exhausted” in paragraph 4 in closest in meaning to _______.
A.confident
B.very tired
C.happy
D.very angry
(3)When did the man in the article learn to swim?
A.When he was a child
B.Three years ago
C.About one year ago
D.Many years ago
(4)Why did the crowd laugh at the man at first?
A.Because they thought his swimming skill is bad.
B.Because they didn’t like him.
C.Because the man was funny.
D.Because the man was stupid.
(5)What can we learn from the passage?
A.The writer is an expert in swimming
B.There are many swimmers in the competition.
C.The man is hard-working
D.The man was well trained for swimming.

【题目】阅读理解
CHICAGO- Have you ever worked on your laptop computer with it sitting on your lap, heating up your legs? If so, you might want to rethink that habit from now on. Doing it a lot can lead to “toasted skin syndrome (症状)”, an unusual-looking spotted skin condition caused by long-term heat exposure (暴露), according to medical reports.
In one recent case, a 12-year-old boy from California developed a skin discoloration on his left lap after playing computer games a few hours every day for several months. “He recognized that the laptop got hot on the left side; however, he did not change its position,” Swiss researches reported in an article published Monday in the journal Pediatrics.
Another similar case is a Virginia law student who needed treatment for the spotted darkening on her leg. Dr. Kimberley Salkey, who treated the young woman, learned the student spent about six hours a day working with her computer placed on her lap. As Dr. Salkey later learnt, the temperature under the laptop could reach 51 degrees. That case, from 2007, is one of 10 laptop-related cases reported in medical journals in the past six years.
The condition can also be caused by overuse of heating pads (垫子) and other heat sources that usually aren’t hot enough to cause burns. It’s generally harmless but can also cause such permanent (永久的) skin darkening. In very rare cases, it can cause damage leading to skin cancers, said the Swiss researchers, Drs. Andreas Arnold and Peter Itin from University Hospital Basel. They do not mention any skin cancer cases linked to laptop use, but suggest, to be safe, placing a carrying case under the laptop if you have to hold it on your lap.
Dr. Kimberley Salkey said that under the microscope, the affected skin is similar to skin damaged by long-term sun exposure.
Major producers including Apple and Dell warn against placing laptops on laps or exposed skin for long periods of time because of the risks for burns. In the past, “toasted skin syndrome” has happened to workers whose jobs require being close to a heat source, including bakers and glass blowers, and in people who gathered near hot stoves to stay warm.
Dr. Anthony J. Mancini, chief at Children’s Memorial Hospital in Chicago, said that it’s unlikely that computer use would lead to cancer since it’s so easy to avoid close skin contact (接触) with laptops.
(1)According to the passage, “toasted skin syndrome” can be caused by all the following
EXCEPT ______.
A.being close to a heat source or hot stoves
B.long period of direct contact to hot laptop
C.using one’s laptop with a carrying case
D.overuse of heating pad and other heat sources
(2)The underlined word “discoloration” in the 2nd paragraph refers to ______.
A.spot
B.darkening
C.sunburn
D.heat
(3)It can be learnt from the passage that laptop users ______.
A.should avoid close skin contact with laptops
B.are likely to develop a certain kind of cancer
C.have known much about the harm of laptop heating
D.should go to see the doctor at once
(4)Some computer producers warn against placing laptops on laps for long periods of time
because of ______.
A.the risk for burns
B.the risk of dropping
C.the risk of breaking
D.the protection of back bone
(5)Which of the following might be the best title of the passage? ______.
A.Laptop is Dangerous
B.Skin Damage is Possible
C.A Bad Habit
D.No laps for Warm Laptops

【题目】 The cultures of the east and the west are really different from each other. This is because the culture systems are two separate systems on the whole.

The origin of the eastern cultures is mainly from two countries: China and India. Both of the two cultures are started by rivers. In China, the mother river is the Yellow River while the Indian one is the Hindu River. These two cultures were developed for several thousand years and formed their own styles. Then in Tang Dynasty of China, the Chinese culture gradually went overseas to Japan, mixed into the Japanese society and shaped the Japanese culture nowadays. Though a bit different from the Chinese one, it belongs to the same system.

When the two mother rivers gave birth to the eastern culture, another famous culture was brought up on the Mesopotamian Plain—the Mesopotamian Civilization. This civilization later on developed into the culture of the Ancient Greece and Ancient Rome. And these two are well-known as the base of the European culture. Like the Chinese culture, the European one also crossed waters. When the colonists(殖民者)of England settled down in America, their culture went with them over the Atlantic Ocean. So the American culture doesn't differ from the European one a lot.

At the same time, the difference of the language system adds to the cultural differences. In the East, most languages belong to the pictographic(象形的)language while the Western languages are mostly based on the Latin system, for example, the one I'm using to write this paper.

Other factors(因素)like human race difference counts as well. But what's, more, due to the far distance and the steep areas between the East and West, the two cultures seldom communicate until recent centuries. So they grew up totally in their own ways with almost no interference from the other.

1Are eastern culture and western culture the same system or different ones on the whole?

________________________________________________________

2How did the Chinese culture and Indian culture start?

________________________________________________________

3Why doesn't the American culture differ from the European one a lot?

________________________________________________________

4How many factors of culture differences are mentioned?

_______________________________________________________

5What is the passage mainly about?

_______________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网