题目内容
【题目】
Harry potter and the Deathly Hallows By J. K. Rowling Paperback, 784 pages. Publisher(出版商): Arthur a Levine(06/05/2012) Reading level: Primary school students Price: $16.50 | Deceptively Delicious By Jessica Seinfeld Hardcover, 204pages. Publisher: Collins(08/25/2014) Reading Level: Parents Price: $14.68 |
Rich Dad, Poor Dad By Robert T. Kiyosaki Paperback, 266 pages Publisher: Business Plus(03/12/2013) Reading Level: Age 11-14 ce: $7.50 | The Road By Cormac McCarthy Paperback, 304 pages. Publisher: Vintage Books (02/16/2015) Reading Level: Adults Price: $6.45 |
【1】How many books are written for children among the books?
A. One B. Two C. Three D. Four
【2】 Which of the following books is the latest in print?
A. Deceptively Delicious B. The Road
C. Harry Potter and the Deathly Hallows D. Rich Dad, Poor Dad
【3】If Nancy buys 3 copies of Harry Potter and the Deathly Hallows and 2 copy of Rich Dad, Poor Dad, how much should she pay?
A.$48.65. B.$59.50. C.$64.50. D.$74.45.
【答案】
【1】B
【2】B
【3】C
【解析】
试题分析:该广告详细介绍了Harry Potter and the Deathly Hallows、 Deceptively Delicious、Rich Dad, Poor Dad、The Road四本书的相关信息。
【1】B细节理解题。通读整篇短文可知有两本是为孩子写的Harry potter and the Deathly Hallows
和Rich Dad, Poor Dad,故选B
【2】B细节理解题。细节理解题。下面哪一本书是最新出版的?根据
Harry Potter and the Deathly Hallows :Publisher: Collins
The Road :Publisher: Vintage Books Deceptively Delicious :Publisher: Business Plus Rich Dad, Poor Dad :A.Levine Books
可知选B。
【3】C细节理解题。根据一本Harry potter and the Deathly Hallows是Price: $16.50及Rich Dad, Poor Dad Price: $7.50可知。故选C。
【题目】书面表达(满分15分)
孟子曰:“不以规矩,不成方圆”。家规体现着家人的价值追求和传承,也是社会风气、公民道德的源头。请根据下面表格内容的提示, 以“My family rules”为题,写一篇短文。
My family rules | |
The importance | behave properly be good for our growth (成长) |
What rules | be honest and polite do some housework … |
Influence on me | … |
注意:
1. 文中不得出现你的真实姓名和学校名称;
2. 语言通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范;
3. 词数80左右,文章的开头已经给出,不计入总词数。
My family rules
Most families have some rules for children to follow.