题目内容

He is to lift heavy things.

A.strong enoughB.enough strongC.weak strong

 

A

【解析】

试题分析:句意:他足够强壮能够抬起重物。enough修饰形容词或副词,位于他们的后面,故排除B项。根据to lift heavy things.可知抬重物,故表示强壮,故选A。

考点:考查形容词的用法。

 

练习册系列答案
相关题目

I think all of us should know it’s necessary to have breakfast. It’s one of the most important meals of the day. If you want to keep fit, you should have a good breakfast. Choosing the right food is also important. For it, you may have bread, eggs and milk, etc.

But in fact, many students go to school without breakfast. This does harm to their health. Maybe they say they have no time because it’s too late or their parents are too busy to prepare breakfast for them.

What will happen to the students on an empty(空的)stomach(胃)? Because of no energy, they can’t keep active. They may not grow fast. When they feel hungry, they are not able to study well and they have no energy to play well, either. What’s worse(更糟), they will spend more time getting better once they fall ill.

Therefore(因此), we shouldn’t go to school without breakfast, no matter what reason(原因)it is.

根据短文内容,选择正确答案。(10分)

1.What is one of the most important meals of the day?

A.Breakfast.B.Lunch.C.Supper.

2.According to the passage, the right food for breakfast is .

A.breadB.eggsC.A and B

3.Why did the students go to school without breakfast?

A.Their parents don’t make breakfast for them.

B.They would like to study well.

C.They get up early.

4.If students don’t have breakfast, they will .

A.grow fastB.not keep active C.play well

5.Which is TRUE according to the passage?

A.Many students go to school after breakfast.

B.Breakfast is not one of the most important meals.

C.Eating no breakfast is bad for the students.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网