题目内容

--Mike, can you tell us something about our new teacher?

-- Oh, sorry. I know nothing because I _ him before.

A. saw B. didn't see C. have seen D. haven't seen

 

D

【解析】

试题分析:句意:-Mike,你能告诉我一些关于我们的新老师的事情吗?-哦,对不起。我什么都不知道,因为我以前从来没见过他。根据句意可知,Mike以前从来没见过这个新老师,所以他不知道关于新老师的事情,因此这里应该用现在完成时态。故选D。A是一般过去时;B是一般过去时的否定形式;C是现在完成时,但意思不对。

考点:考查时态

 

练习册系列答案
相关题目

Microsoft has stopped providing service for Windows XP since April 8. The computers that use the XP system are not as safe as before.

The "demise" of Windows XP will have the greatest influence on China because it has about 210 million XP users, who make up about 70.percent of the PC market in the world. Microsoft's decision to "kill" Windows XP, a product with hundreds of millions of users, has a certain purpose to show its strong position in the operating system market.

At the same time, the "death" of XP has created opportunities for China's IT companies to grow and develop.

In fact, shortly after Microsoft announced the demise of XP,some Chinese IT security(安全)providers were willing to offer safe solutions for XP users who do not change into a new system.

Information security is crucial for the IT companies, and the key to safeguarding information is the core technology, which very much depends on innovation(革新).

Although China has some well-known IT companies, it still does not have the core technology to develop an operating system. Many people are always complaining about and criticizing. Therefore, only by having information technology and a policy that encourages innovation can China break the monopoly(垄断)of international IT giants and protect the internet security.

1.根据短文内容完成句子填空。(每空限填一个单词)。

From the first paragraph of the passage, we know Microsoft has __________ __________ providing service for Windows XP.

2.根据短文内容完成句子填空。(每空限填一个单词)。

According to the passage, there are about__________ __________XP users in the world.

3.根据短文内容回答问题。

According to the passage, how can China break the monopoly of international IT giants and protect the internet security?

4.把短文中划线的句子译成汉语。

_______________________________________________________________________________

5.根据短文内容用一个完整的句子回答问题(限10个词以内)。

What is the main idea of the passage?

_______________________________________________________________________________

 

Jack and Jim were classmates. They lived in the same town. After they left school, Jack kept a flower shop and Jim became a doctor in a hospital. Jim made a girlfriend. He bought a red rose for her each day to show his love. The flowers made his girlfriend very happy. Sometimes he took the rose to her himself But when he was very busy in the hospital, he asked Jack to send the rose to her instead of him.

One afternoon, Jim came to the flower shop and said to Jack,“ I will go to another town on business today. So I have no time to give the letter and the flowers to my girlfriend. Please send the letter and twenty-four roses to her"

In the evening, when Jack was busy in the shop, Jim came in and looked very angry.

“Jack, how many roses did you give my girlfriend this morning?” I gave her thirty roses." answered Jack.

"Why did you do that?"

"You often buy flowers in my shop for your girlfriend, so I want to give her six more flowers. What happened then?"

“ How foolish you are!" he threw the letter on the table,‘‘ Read it yourself." Jack picked it up and began to read:

My dear,

Today is your birthday. I hope you will like my present---the roses. One rose means one year. Wish you are always charming.

Jim

1.Where did Jim work?

A. In a flower shop B. In a hospital C. In another town D. We don't know

2.What did Jim give his girlfriend every day?

A. A letter B. A rose C. a letter and a rose D. It isn't mentioned.

3.How did his girlfriend feel when she got the flowers on her birthday?

A. Happy B. Angry C. Sad D. Sorry

4.How old was the girl?

A. Thirty B. Twenty C. twenty- four D. thirty-six

5.Why was Jim so angry? .

A. Because the roses were too expensive.

B. Because Jack didn't send the roses to his girlfriend.

C. Because Jack sent too many roses to his girlfriend.

D. Because Jack saw the letter.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网