题目内容

【题目】—Why did you go to bed so early yesterday evening?

—To get enough sleep, I make it a to go to bed before 10 p.m..

A.planB.wishC.secretD.rule

【答案】D

【解析】

句意:——你昨晚为什么睡得这么早?——为了获得充足的睡眠,我照例都要在10点之前上床睡觉。

考查名词辨析。plan计划,指尚未做的事;wish愿望;secret秘密;rule规则。根据问题“Why did you go to bed so early yesterday evening你昨晚为什么睡得这么早”,可知“在10点之前上床睡觉”成了习惯,ABC三项不合句意;make a rule制定规则/规矩,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
7 January, 2014
A new report says more and more international students are attending colleges and universities in the United States. It also notes a large increase in the number of international students from China.
These findings are from the latest Open Doors Report. The report documents the record number of international students in the United States during 2012, 2013 school year. It says more than seven hundred sixty-four thousand four-hundred such students were attending American colleges and universities during the last two years. That represents an increase of almost six percent than one year earlier. On the other hand, the number of Americans studying overseas(海外) increased by one percent, which reached nineteen thousand this year.
The report says one hundred ninety-four thousand students at American colleges and universities were from China .That is an increase of more than twenty-three percent over the year before. Peggy Blumenthal, an expert(专家)of international education, described the effect of the increase in Chinesestudents.
"Now they have been coming for some time. But this year was the highest level ever." She says many Chinese families are able to pay for the highest-quality education for their children. The children mainly choose to study in America.
"We know many of them have enough income to be able to afford to send them anywhere in the world if they want to go. And for the most part, looking around the world, Chinese students still prefer to come to the United States as their choice."
Chinese students are not the only ones who want to attend American colleges and universities. After China, India sends the second largest number of students to the United States for higher education. India has about one hundred thousand students in American schools. South Korea is third with about seventy-two thousand students.
Why do so many foreign students study in the United States? Peggy Blumenthal provides one reason.
"The advantage America has is that we have a huge system (系统)and a very perfect system. So there are over four thousand universities and colleges in the United States. Among them are some top ones in the world, and what that tells us is there is still a lot of room to host international students.
Foreign students represent less than four percent of the total student population in American higher education. And from Learning English, that's the VOA Special English Education Report. I'm Bob Doughty. Thanks for listening.
(1)Bob Doughty seems to be ________.
A.an exchange student from the USA
B.an expert of international education
C.a viewer of VOA
D.a reporter from VOA
(2)Which country below has the fewest students studying overseas?
A.South Korea
B.India
C.China
D.America
(3)Which is NOT the reason why so many Chinese students go to the USA for further study?
A.Lots of Chinese families are able to pay for the highest-quality education for their children
B.The USA has a huge and a very perfect education system
C.There is a lot of room to host international students in the USA
D.The USA has some top universities and colleges in the world
(4)Which of the following statement is true?
A.China has 122,000 more students than South Korea at American colleges and universities.
B.The number of Americans studying overseas is becoming smaller and smaller.
C.The number of Asian students has an increase of 6% over the past two years.
D.Most of the international students in the United States are Chinese.

【题目】阅读C篇短文,按要求完成下列各题。C
Shopping on the Internet is becoming more and more popular. Why do people use the Internet to shop? Some people say it is more convenient. They don't have to leave their homes to order something; ; they can find things for sale that they can't find in the stores near their homes..
If you want to buy something on the Internet, you need a credit(信用) card. You have to type your credit card number and information on the website and send them to the store over the Internet. You have to be sure that the store will not use your information in the wrong way. You don't want someone to get your credit card number, so be careful with it, because people sometimes steal credit card numbers from stores.
The Internet is also a good place to go window-shopping. Window-shopping is when you look at the things for sale in a store, but don't plan to buy anything. In window-shopping you can see what kinds of things you are able to get and how much they cost. Some stores like Ross Stores have a website for information about their stores, but not for shopping. Some stores have a website for information about their stores, and can shop on-line there, such as Office Depot, Payless Shoe Source, Safeway. Some stores like Amazon. com are only for on-line shopping.
(1)从A、B、C中为①②处选出恰当的选项,使文章通顺、连贯、合理。A. Still other people say they can find better prices on the Internet
B. they can get things with more money
C. they can shop for anything they want at any time

(2)The Chinese meaning of the word “convenient” in this passage is “”.
(3)What do you need if you want to shop on the Internet?
(4)You can do window-shopping and at safeway.
(5)请将文中划线句子翻译成汉语。

【题目】根据短文的理解,选择正确答案。 In two days, I will be turning 30. And I was not looking forward to a new decade (十年). I was afraid that the best years of my life were behind me.
One day, I met with my friend Nicholas. He was a 79-year-old man. He noticed something was different about me and asked if anything was wrong. I told him what I was anxious (焦虑) about and asked him: "What was the best time of your life?"
Without hesitation, Nicholas replied: "Well, Joe, when I was a child in Austria and everything was taken care of for me, that was the best time of my life."
"When I was going to school and learning the things I know today, that was the best time of my life."
"When I got my first job and got paid for my work, that was the best time of my life."
"When I met my wife and fell in love, that was the best time of my life."
"World War Ⅱcame, and my wife and I had to leave Austria to save our lives. When we were together and safe on a ship, that was the best time of my life."
"When I became a young father and watched my children grow up, that was the best time of my life."
"And now, Joe, I am 79 years old. I have my health, I feel good and I am just as in love with my wife as I was the day we met. This is the best time of my life."
(1)How did the writer feel about his upcoming(即将来临的) 30th birthday?
A.Excited.
B.Worried.
C.Angry.
D.Tired.
(2)Where did the old man live when he was a child?
A.In Austria
B.In Canada
C.In Australia
D.In North America
(3)From the passage, we can learn that.
A.the writer didn't know how to spend the rest of his life
B.the writer was an easy-going person
C.the old man was not in good condition
D.the old man has a very happy family
(4)From the passage, we can learn that.
A.it's never too old to learn
B.believing in yourself is the key to success
C.be thankful for what you have today
D.time and tide (潮水) wait for no man

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网