题目内容

【题目】

1Ning Zetao is really good at ________ (swim).

2Zhang Ting is in Class 2, ________ (grade) 7.

3These boys ________ (be) from Nantong.

4Andy is ________ (I) new friend.

5My brother _________ (be) in Shanghai today.

【答案】

1swimming

2Grade

3are

4my

5is

【解析】

1Be good at后跟名词或动名词形式。故答案为swimming。

2几年级几班中的“班”,“级”都要大写。故答案为Grade。

3主语these boys是复数,be动词用are。故答案为are。

4此处用I的形容词性的物主代词修饰friend。故答案为my。

5Brother是单数,be动词用is。故答案为is。

练习册系列答案
相关题目

【题目】There was a time when New York City buildings were almost all the same height.

Today you can see buildings of different heights that seem to touch the sky. They are called skyscrapers(摩天大楼). They shape the famous New York City skyline.

It started about 90 years ago. It began like a race. This wasn't a race down the street or around a track(跑道). It was a race for the sky. Who was racing? Buildings were.

Their builders were actually racing to build the world's tallest skyscraper.

The race started slowly.

First came the Woolworth Building, in 1913. It rose 792 feet(英尺) on the southern side of the city. Then the race heated up.In1930, two skyscrapers were nearing completion. The Bank of Manhattan Building was finished first. It rose up to 927 feet into the sky. Builders were then putting a round roof(屋顶)on the top of the Chrysler Building. It rose up t0 925 feet. The Bank of Manhattan, two feet taller, seemed to be the winner.

A few weeks later, New Yorkers saw a strange sight(景象). The day that the Chrysler Building was to be completed, workers raised a shiny metal, spire(尖顶) through the top of the building, adding 121 feet to the building's height! At l,048 feet, the Chrysler Building was now the world's tallest.

But the race was not over. A year later, in 1931, the Empire State Building became the new winner.At l,250 feet, it was the world's tallest building.

In 1973, even that record was broken. Builders finished the World Trade Center. At 1,368 feet high, it rose above all other buildings in New York City.

Time goes on. As technology improves, taller buildings are being built. The race is still on.

A.根据短文内容简要回答问题。

【1】Which skyscrapers had been the world's tallest buildings? Please list them.

【2】During which period of the time did the race heat up?

B.将短文中划线的句子译成汉语。

【3】

【4】

C.请给短文拟一个适当的英文标题。

【5】

【题目】Kudzu is a fast-growing vine(蔓生植物) that covers a large area in the southern United States. It is so common that one might think it is a native plant, but it is not. Kudzu was brought to the United States from Japan in 1876. Many Americans thought it was beautiful, and they began to plant it. They didn’t know it could grow up to a foot a day during the summer months. Nor did they know it would grow up and over anything in its path(路径).

In Japan, kudzu experienced cold winters and a short growing season. But in the United States, it has a very long growing season with warm and wet southern weather. It is fine weather for the vine to grow fast.

In the 1920s, people used the vine to feed farm animals. Ten years later, the government supported to plant kudzu because it kept soil(土壤) from washing away. However, by the 1950s, the government no longer wanted people to plant the vine. Twenty years after that, the government said it was a harmful plant.

The vine grows up trees and buildings, making some beautiful shapes. However, trees die after kudzu covers them because they can not get enough light. Scientists are looking for ways to kill the vine. They used poisons(毒药) to kill the vine. However, some of the poisons made it grow even better. Scientists also find it difficult to dig up Kudzu. The plant is really tough.

Because kudzu is so hard to kill, some people are making the best of it. So they try to find different uses for the vine. They find the vine can be used to make paper and baskets, it can be used to feed the goats, and it can even be eaten by people. Scientists are studying it in the hope that the vine can be used as a medicine. At the very least, kudzu serves as an example of the unexpected results that can come from non-native plants.

【1】 We can learn from the passage that .

A. kudzu mostly grows in the northern America

B. kudzu was brought to Japan from America

C. kudzu grows very fast in warm and wet weather

D. American government has never supported to plant kudzu

【2】The underlined word “tough” in Paragraph 4 probably means ”.

A. not easily broken B. widely used

C. hard to grow D. important to one’s health

【3】The last paragraph is mostly about .

A. how quickly the vine grows

B. how people use the vine

C. why people want to kill the vine

D. why people eat the vine

【4】 The writer uses the title “The Vine That Ate the South” most probably to .

A. let readers know kudzu is a vine

B. interest readers in a way

C. tell readers the vine is a kind of food

D. get readers to realize the passage is serious

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网