题目内容

The only suspect had to _______ more details when the police began to question his explanation.

A. make out B. make up C. make of D. make into

B 【解析】句意:当警察开始质疑他的解释的时候唯一的这名嫌疑犯不得不编造更多的细节。make out理解,辨认出;make up编造;make of由…制成;make into制成…。根据句意可知应选B。
练习册系列答案
相关题目

Cheating(欺骗)can happen in a lot of different ways. When people cheat, it’s not fair to other people, like the kids who studied for the test or who the true winners of a game were.

Many people like the action of cheating. It makes difficult things seem easy, like getting all the right answers on the test. But it doesn’t solve the problem of not knowing the material and it won’t help on the next test--unless the person cheats again.

People lose respect for cheaters and think less of them. The cheaters themselves may feel bad because they know they are not really earning that good grade. And, if they get caught cheating, they will be in trouble at school, and may be at home, too.

Some kids cheat because they’re busy or lazy and they want to get good grades without spending time studying. Other kids might feel like they can’t pass the test without cheating, even when there seems to be a good reason for cheating, cheating isn’t a good idea.

If you were sick or upset about something the night before the day and couldn’t study, it would be better to talk with the teacher about this. And if you don’t have enough time to study for a test because of swim practice, you need to talk with your parents about how to balance swimming and school.

A kid who thinks cheating is the only way to pass a test needs to talk with the teacher and his or her parents so they can find some solutions together. Talking about these problems and working them out will feel better than cheating.

1.The author thinks that when kids cheat in class, ______.

A. it is unfair to other people B. it does harm to their health

C. teachers should punish them D. teachers shouldn’t stop them at once

2.Some students like cheating mainly because______.

A. the material in the test is very difficult.

B. they want to do better than the others

C. cheating can make hard things seem very easy.

D. they have little time to study their lessons.

3.The fourth paragraph mainly tells us______.

A. some kids can’t pass the test without cheating

B. why kids cheat in the test

C. cheating isn’t a good idea

D. some kids don’t spend the time studying

4.We can learn from the passage _______.

A. cheaters are often thought highly of

B. people show no respect for those who cheat

C. parents whose kids cheat are often in trouble

D. kids cheat in the test because of swim practice

1.A 2.C 3.B 4.B 【解析】这篇短文讲述的话题是欺骗,作者觉得这对其他人是不公平的。在短文中作者还详细分析了学生们作弊的原因,并给那些想要在考试中作弊的学生们提出了建议。 1.细节理解题。根据短文的开头When people cheat, it’s not fair to other people, like the kids who studied fo...

The summer vacation is the best part of the year for most American children. The weather is usually good, so they can have a good time outdoors. If one lives in the countryside, he or she may have fun playing in the woods or fields. If one lives in a big city, he or she likes to go to a park to play.

Tom, an American boy, enjoys travelling very much. He lives in New York. He always travels in his country. This summer he wants to do something different. He is interested in Chinese history. So he is going to Beijing and Xi'an by plane. He is leaving on the 15th of July and getting back to New York on the last day of the month. He plans _to_ have a great vacation. During the days, he will visit places of interest and go shopping. At night, he will take walks to enjoy night views. He is sure he will have a wonderful vacation.

26~27题完成句子; 28题简略回答问题; 29题找出并写下文章的主题句; 30题将文中画线句子译成汉语.

1.Tom is going to________ Beijing and Xi'an.

2.Tom is interested in ________.

3.What will Tom do at night?

________________________________________________________________________

4.________________________________________________________________________

5.________________________________________________________________________

1.fly to 2.Chinese history 3.At night,he will take walks to enjoy night views 4.The summer vacation is the best part of the year for most American children. 5.他计划度过一个愉快的假期. 【解析】文章主要讲述的是...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网