题目内容

【题目】根据对话内容,选择方框内符合对话情景的句子,使对话恢复完整。
A: I've been learning English for a long time, but I still can't speak English well. .
B: Take your time, Li Ming. Anyway, Rome wasn't built in a day. In fact, you only need to practice before you can speak it well.
A: .
B: That's natural. .Let me take something for example. You know, when people first learn to drive a car, they can't do it well.
A: I know what you mean.
B: .All you have to do is to practice and don't be afraid of making mistakes. The more mistakes you make, the faster you can learn English well.
A: .
B: Just take your time. I am always glad to help.

A How can I help you?
B I really get frustrated.
C It's easy to say but hard to do.
D But I often make mistakes in practice.
E Learning English is like driving a car.
F That happens to every language learner.
G Do you ever speak to any native English speakers?

【答案】B;D;F;E;C
【解析】(1)句意:我已经学英语很长时间了。但是我还是讲不好。我很是泄气了。根据上文的I still can't speak English well.和下文的Take your time可知LiMing对自己失望了,故选B。
(2)句意:在说好它之前你需要大量的练习。但是我在练习的过程中经常犯错误。根据根据下文的回答和举例子可知本句话说的是学不好,犯错之意,故选D。
(3)句意:那很正常。每个人都犯这种错误。根据上下文可知,此处谈论学习当中的而犯错,故选F。
(4)句意:学英语就像开车一样。你需要做的就是练习,别怕犯错误。你犯的错越多,就越能快点好英语。承接上文举的驾车的例子,故选E。
(5)句意:说起来容易做起来难。根据下文的慢慢来可知,实际做起来没有那么简单,故选c。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
On August 15, 2011,the Ministry Publish Security (公安部) started a campaign (活动) to educate drivers about the dangers of driving after drinking.
As a part of the campaign, police officers watched bars, restaurants and KTVs in Beijing, Shanghai, Liaoning, Jiangsu, Zhejiang, Hubei and Guangdong. It ended up on December 30. But it told the drivers the meaning of the new traffic laws and the dangers of drinking.
In Beijing, some restaurants put up notices and told drivers about their responsibility. “Usually if a group of guests come by car, the driver won't drink. If he does, we will remind him,” said a waitress from Dongfang Restaurant in Beijing. Fewer drivers are drinking alcohol nowadays, since many know about the campaign.
Wang Lankun, a traffic policeman in Beijing said, “Some drivers think a glass of beer is not a problem. But a blood test will show that their blood-alcohol level is more than 20mg for each 100ml of blood, that is enough to affect their driving.”
During the campaign, drivers who have a blood-alcohol level of over 20mg for each 100ml of blood will get a fine of 500 yuan. Also, they will not be allowed to drive for three months.
In fact, there are strict laws to punish drunk driving in many other countries. For example, in the USA, if someone has a blood-alcohol level of over 80mg for each 100ml of blood, he will be sent to prison for one year. But in Britain, he will be fined 5,000 pounds and banned (禁止)from driving for 12 months, also he will be sent to prison for 6 months. In Germany, if a driver has a blood-alcohol level of over 60mg for each 100ml of blood, he won't be allowed to drive until he passes a new driving test.
(1)How long did the campaign last?
A.For about half a year.
B.For about four and a half months.
C.For about 12 months.
D.For about three months.
(2)The police officers watched many places except ___________.
A.restaurants
B.KTVs
C.schools
D.bars
(3)If a driver drinks a glass of beer before driving in China,_________
A.it won't affect his driving.
B.he will take a new driving test and get a driver's license.
C.he won't be allowed to drive for three months.
D.his blood-alcohol level will be over 60mg for each 100ml of blood.
(4)If a driver has a blood-alcohol level of over 80mg for each 100ml of blood in Germany, which punishment will he accept?
A.One year in prison.
B.Banned until he passes a new driving test.
C.A 12-month ban from the roads.
D.A fine of 5000 pounds.
(5)From the text, we know_________.
A.The waitress in the restaurant can remind the driver not to drink
B.More and more drivers are drinking alcohol nowadays
C.The Ministry Publish Security began this campaign to punish the drivers
D.All drivers must pass a new driving test if they drive after drinking

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Would you like to explore (开发) the oceans?Do you want to find more life than we imagine there?For Jacques Cousteau, the answer was "yes". His career was a life-long dream, and he is probably the most famous ocean scientist in recent times.
Cousteau was born in France in 1910. Even as a child, he loved water. Cousteau was bright, but he got bored with school and began to cause trouble. . There, Cousteau finally felt challenged. He studied hard and did well in all his courses. In 1933, he served as a general officer in the French Navy. . He worked on a breathing machine to stay under water longer. It was finished in 1943.
In 1948, Cousteau became a captain, and he had new duties. Even so, he continued to explore the oceans. Two years later, he became the president of the French Oceanographic Campaigns. He also bought a ship to help with his dives. . To do that, he produced many films and published(出版)a number of books. His films include "The Silent World (1956)", "World without Sun(1966)". One of his books is "The Living Sea (1963)".
. Its work was to further oceanic research and to encourage people to help protect the oceans and the life within them.
Cousteau won many honors for his work, including the Medal of Freedom and membership in the French Academy in 1989.
A. Cousteau was interested in fishing
B. In 1974, he founded the Cousteau Society
C. But he needed a way to get money for his trips
D. His parents sent him to a strict boarding school
E. He also began to explore the life under the water

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网